#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

yıldırım demirören yeteeeeeeeeeerrr sloganını bu takımda en çok hak edenlerin başında geliyorsun!!

yeter, yeter, yeter.. iki PAS yapamıyorsun

Yine orta sahada en iyi top tutan, tek pas yapan adam o ama ortada sican oynamiyoruz haliyle, boyle yaninda Mustafa Sarp onunde Arda gibi kosmayan statik oynayan adamlar olursa Ayhan olmaz, illa ki yaninda top almaya gelecek, onunde de hareketli adamlar lazim gecen sene Baris ve Lincoln vardi mesela onlar gibi. Tabi Baris olmasin ama onun gibi hareketli hirsli bir adam olsun. Yoksa Ayhan'in oyun zekasini ve paslarini ne Topal'da ne Sarp'ta ne de Baris'ta gorebilirsiniz, sadece fizik olarak cok gerilemis kendisi o da etrafindakilerin katkilariyla giderilir.

Yine orta sahada en iyi top tutan, tek pas yapan adam o ama ortada sican oynamiyoruz haliyle, boyle yaninda Mustafa Sarp onunde Arda gibi kosmayan statik oynayan adamlar olursa Ayhan olmaz, illa ki yaninda top almaya gelecek, onunde de hareketli adamlar lazim gecen sene Baris ve Lincoln vardi mesela onlar gibi. Tabi Baris olmasin ama onun gibi hareketli hirsli bir adam olsun. Yoksa Ayhan'in oyun zekasini ve paslarini ne Topal'da ne Sarp'ta ne de Baris'ta gorebilirsiniz, sadece fizik olarak cok gerilemis kendisi o da etrafindakilerin katkilariyla giderilir.

+1905

Fiziken çok kötü ve yaşlandı artık

Ben düzgün bi pasını göremedim Ayhan'ın ayrıca girdiği her iki mücadeleyi kaybediyor pat yere düşüyor.

hangi oyun zekası ?

Hangi top tutma?

Hangi tek pas

farklı maçlarmı izledik nedir

Ayhanın artık vadesi fazlasıyla dolmuştur

yanında bu saatten sonra kim oynarsa oynasın

eski Ayhanı unutun artık

Ayhan'in 9 senede oyun zekasi yuksek, tek pas yapabilen, oyunun iki yonunu oynayabilen bir oyuncu oldugunu gormediysen sana hemen bir zaman makinesi gosterelim usta, zaten yazimi duzgun okusan Ayhan bunlari her mac yapiyor SHOW ustune SHOW yapiyor demedim ben de, bu sistemde orta saha duzeniyle ve fizigindeki dususle Ayhan'in eski Ayhan gibi oynayamayacagini soyledim de sen baska frekanstan yayin yapiyorsun galiba :D :D

Ayhan oyunun tek yönünü oynasında çift yönü ona kalsın

O makinadan bence sana lazım hala eskiye dönük anlamsız yorumlar yapan sensin

bu akşam maçı gözüyle izleyipte ayhanı beğenip tek yorum yapan sensin

Ayhan oyunun tek yönünü oynasında çift yönü ona kalsın

O makinadan bence sana lazım hala eskiye dönük anlamsız yorumlar yapan sensin

bu akşam maçı gözüyle izleyipte ayhanı beğenip tek yorum yapan sensin

Zaman makinasiyla birlikte bir cift GOZLUK de gonderiyorum aga, biri uzagi biri yakini gosterir ihtiyacin olur diye, cunku bu macta Ayhan'i begendigimi soyledigim tek bir cumle bile bulamazsin, sadece dedim ki kalite olarak diger orta sahalardan gomlek gomlek ustun (Elano'yu saymiyorum o daha cok forvet arkasi ozellik itibariyle) sadece sistem ve yaninda oynayan elemanlar yuzuden vasat oynuyor. Gecen sene gayet iyiydi Ayhan, mis gibi de oynuyordu hatta Hamburg'a attigi gol de vardi. Ama bu sene ne olduysa eski Ayhan gibi degil, bunda hem kendinin hem de sistemin ve yaninda oynayanlarin payi var bana gore.

Türk futbolcusu yaşı ilerledikçe kendine bakmıyor,bazı şeyleri salıyor,iş kontrata,paraya,kulüp değiştirmeye gelince profesyoneliz ama futbola gelince renk değişiyor.Sadece Ayhan da görmedik bunu,çoğu böyle.Ne diyelim,keşke Kewell'ı biraz örnek alabilseydi.

Yorumlar okunmuyor Hayri basgan ilk cümle de ana fikri vermelisin sona saklayınca arkadaşlar oraya kadar sabredemiyor okumaya :D

Bu yüzden yanlış anlaşılmalar oluyor :D

Kendini çok geliştirdi çok iyi diyordum sene başında da ne olduysa Fener maçında oldu yoksa iyi bir Ayhan faydalı oluyordu.

Yorumlar okunmuyor Hayri basgan ilk cümle de ana fikri vermelisin sona saklayınca arkadaşlar oraya kadar sabredemiyor okumaya :D

Bu yüzden yanlış anlaşılmalar oluyor :D

Puhahah basa yazicam artik sonuna kadar okuyunuz PLZ diye. :D

Ben uzağıda yakınıda dünüde bugünüde çok iyi görüyorum hatırlıyorumda

Ayhan konusunda gene tartışmıştık seninle

Ayhan Son 2 senedir resmen çöküş dönemlerinde bunu kabullenin artık

insanlar belli yaşlara gelince ( özellikle türk futbolcular ) gerileme dönemine giriyor

Hakan Şükürdede bu olay yaşandı

Ayhanın şuanki formuyla yada senin deyiminle kalite bakımından ekstradan M.sarptan ne fazlası var

Fazlamı koşuyor?

Topmu sürüyor?

Şutmu çekiyor?

Ortamı açıyor?

Yada Ernst,Emre B. gibi topmu dağıtıyor

Senede ortalama 30 maça çıksa 1 yada 2 gol atıyor ( orta sahada oynayan biri için çok az )

Herneyse sene sonu yollar ayrılır zaten arkasından el sallarız

Sende burda Ayhan böyleydi şöyleydi masalını okumaya devam edersin

sene sonu ayhan, yeni sezon devler liginde tanjunun takımında yerini alır... ancak orda oynar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt