#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

İnş :D

Trabzon maçında gene bir falsosunu görmedim

ayrıca sakatlıktan çıkalı 3-4 ay oldu hala ne toparlanmasından bahsediyorsunuz?

2 maçta değil birsürü maçı kaybetmemize sebep oldu bu sezon

Birçok maç kaybetmemizdeki asıl sebep her fırsatta övdüğünüz Barış olmasın sakın

Geri defansa, sağa-sola 2-3 metre yanındaki arkadaşına pas vermeyi çok seviyor böyle yürümez.

Say bakalım Barışın topu kaptırıpta kalemizde golü gördüğümüz maçları

engin futbol bilgini görelim :)

Barış 15 top kullanıyorsa en az 8ini kaybediyor ,orta sahada takımın pas trafiğini kesiyor ve sürekli geriye oynayarak atakların çoğunu başlamadan bitiriyor

Yeterli mi ? Daha sayarım olumsuz yönlerini şimdilik yeter bu kadar

Barış 15 top kullanıyorsa en az 8ini kaybediyor ,orta sahada takımın pas trafiğini kesiyor ve sürekli geriye oynayarak atakların çoğunu başlamadan bitiriyor

Yeterli mi ? Daha sayarım olumsuz yönlerini şimdilik yeter bu kadar

Kafamı buluyorsun sürekli geriye oynayan Ayhanmı? Barışmı?

Sen futbolcuları doğru tanıdığına eminsin dimi :)

Formda bir Ayhan'ı Galatasaray orta sahasında her daim oynatmalı Rijkaard.

Say bakalım Barışın topu kaptırıpta kalemizde golü gördüğümüz maçları

engin futbol bilgini görelim :)

Ben hemen bir tane söyleyeyim, 15 Ağustos 2009 tarihinde Denizlispor maçında topu kaptırmış ve golü yedirtmişti bize. Çok yetenekli(!) ve estetiğe sahip(!) Barış arkadaşımız düz pas atmakta zorlanırken topuk pası deneyip golü yedirmişti.

Barış 'ın bir de taç çizgisi kenarında tribüne bakıp no look pass hareketine bayılıyorum(!)

Ben hemen bir tane söyleyeyim, 15 Ağustos 2009 tarihinde Denizlispor maçında topu kaptırmış ve golü yedirtmişti bize. Çok yetenekli(!) ve estetiğe sahip(!) Barış arkadaşımız düz pas atmakta zorlanırken topuk pası deneyip golü yedirmişti.

Barış 'ın bir de taç çizgisi kenarında tribüne bakıp no look pass hareketine bayılıyorum(!)

Maçın tamamı elimde var tekrar izledim şimdi topuk pası falan yapmıyor 2 kişiyi geçmeye çalışıyor top ayağına dolaşınca topu kaptırıyorki bunu Ardada çok sık yapıyor

ayrıca Barış o maçta en fazla koşan isim

Herneyse Ayhanınkileri yazmaya kalkarsak sayfa dolar zaten Okanda bunu anladı cvp vermedi heralde :)

Takım iyi bir hava yakaladı. Son maçlarda çok hırslı oynuyorlar. Bu takım ruhunun korunması için Ayhan'ın kalması taraftarıyım.

Bitmis ölmüs artik bu, sene sonu mutlaka yollanmali.

buradan ayhan'a sezen aksu'dan tükeneceğiz adlı parçayı armağan ediyorum..

Bu adam hep kaptırıyor.Şut çekmese arkada Emre Çolak boş ve gol olurdu.

adam çalım atmadan bi adım bile atmıyor yahu çalım çalım çalım sonuç servete geri pas :( peeehhh peehhh pehhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt