#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Hayırdır,ajan'mı oldun:D Serkan Kurtuluş'un savunulcak tek bir nedenini söyle bana.Onun bölgesinde oynayacak 3 tane halihazır adam var.Boşa parayı vermeye tahammülümüz yok bizim.Bunu düşünecek kadar zekisindir umarım.

A2'de oynayan 19 yaşındaki bir futbolcuyu bu kadar göndermek istemenin nedeni nedir? Onun bölgesi dediğin yer yıllardır bize acı çektiren yer.Anca bu sene biraz rahatladık.Yine öyle olmayacağını kimse garanti edemez.Uğur bi öyle bi böyle.Sabri de formdan düşerse ne olacak?

Hayırdır,ajan'mı oldun:D Serkan Kurtuluş'un savunulcak tek bir nedenini söyle bana.Onun bölgesinde oynayacak 3 tane halihazır adam var.Boşa parayı vermeye tahammülümüz yok bizim.Bunu düşünecek kadar zekisindir umarım.

Artik seninle tartismadan once Turkce kurallarin deginecegim, umarim dikkatini vererek okur, bir daha bana Turkce'yi katlediyorsun demezsin.

1)ajan'mi diye bir ifade olamaz, ajan mi dersin ve cumlenin sonuna ? koyarsin.

2)Halihazir diye bir kelime yok. Dogrusu "Halihazirda 3 tane adam var" olmaliydi.

3)Bosa parayi diye baslayan cumlen dusuk. 'Bosa parayi vermeye' diye bir ifade ilk defa duydum.

Serkan Kurtulus konusunda takimin tum sorunlarini o ve birkac oyuncuya daha yuklemen komik geldi. Serkan A2 takiminin oyuncusu, A takimda bile degil. Ne yapti ki suclu hale geldi?

Ayrica zekami sorgulamaya kalkma istersen ben aynisini yaptim diye, komik oluyor.

Ayhan daki formsuzluk devam ediyor. Toparlan artık Ayhan...

Artik seninle tartismadan once Turkce kurallarin deginecegim, umarim dikkatini vererek okur, bir daha bana Turkce'yi katlediyorsun demezsin.

1)ajan'mi diye bir ifade olamaz, ajan mi dersin ve cumlenin sonuna ? koyarsin.

2)Halihazir diye bir kelime yok. Dogrusu "Halihazirda 3 tane adam var" olmaliydi.

3)Bosa parayi diye baslayan cumlen dusuk. 'Bosa parayi vermeye' diye bir ifade ilk defa duydum.

Serkan Kurtulus konusunda takimin tum sorunlarini o ve birkac oyuncuya daha yuklemen komik geldi. Serkan A2 takiminin oyuncusu, A takimda bile degil. Ne yapti ki suclu hale geldi?

Ayrica zekami sorgulamaya kalkma istersen ben aynisini yaptim diye, komik oluyor.

Sen saçmalamaya devam et.Seviyen yerlerde geziyor.Bu yüzden kaç kere ceza yediğini bütün forum ahalisi biliyor.Oturup yavaş yavaş,cümlemde hata varmı diye kontrol etme boşuna,burdan çok belli oluyor.Ayrıca birden bu kadar seviye olarak üst sınıfa atladın,ne oldu?

Ah Ayhan Ah su forumda senin arkanı kollayanların basında gelirdim Ama sen illa gelin bana sövün der gibi top oynuosun Toparlan bi an önce yoksa seni ben bile kurtaramam:)

Ayhan, Sabri ve Arda'dan sonra takım oyunu açısından Galatasaray'ın şu anda en iyi futbolcusu. Diğer yanda tüm takımın en tecrübeli ismi. Yaşına göre birçok genç futbolcudan daha çok iyi pres yapıp koşuyor. Hücuma çıkmasını bilen tek ön liberomuz.

Ayhan'ın şansızlığı Topal, Sarp gibi çakılı oynayan, pres yapmasını sevmeyen, yavaş önliberolar ve Elano gibi koşmayan generaller, Keita gibi dikine oynayan futbolcular ile yanyana oynamasıdır. Ayhan'a çok yük biniyor. Aslında Sabri'ye de çok yük biniyor. Sabri gizli stoperimiz sayılabilir çünkü Servet ve Gökhan çok yavaş ve hatalı etrafında zıpkın birilerinin olup defans hatalarını gidermesi şart.

Ayhan, Sabri ve Arda'dan sonra takım oyunu açısından Galatasaray'ın şu anda en iyi futbolcusu. Diğer yanda tüm takımın en tecrübeli ismi. Yaşına göre birçok genç futbolcudan daha çok iyi pres yapıp koşuyor. Hücuma çıkmasını bilen tek ön liberomuz.

Ayhan'ın şansızlığı Topal, Sarp gibi çakılı oynayan, pres yapmasını sevmeyen, yavaş önliberolar ve Elano gibi koşmayan generaller, Keita gibi dikine oynayan futbolcular ile yanyana oynamasıdır. Ayhan'a çok yük biniyor. Aslında Sabri'ye de çok yük biniyor. Sabri gizli stoperimiz sayılabilir çünkü Servet ve Gökhan çok yavaş ve hatalı etrafında zıpkın birilerinin olup defans hatalarını gidermesi şart.

Mustafa Sarp press yapmıyor mu?:boohoo:

sezon sonu beklenmeden devre arasında gönderilsin ben bu adama tahammül edemiyorum.........

ya sturm graz maçında bile kötü oynuyorsa bu herif bu sene sonunda yolcu edelim artık saçlarımız beyazlıcak bu herifi izlerkenn yaa attığı bir tane uzun pas yada kısa pas gitmedi süzüle süzüle gidiyorr topp ayrıca sarp presin babasını yapıyor topalda önündeki adama top aldırmıyor bence tek sorun ayhan geçen seneki gibi oynayamıyor

sezon sonu beklenmeden devre arasında gönderilsin ben bu adama tahammül edemiyorum.........

Futbolcumuza biraz daha destek olmamız lazım. Her 3-5 maçlık kötü performansından sonra, 1 oyuncu asacaksak vay halimize...

Hatırlarmısınız Fenerbahçe 'nin Alex 'i Volkan 'ı yuhaladığı günleri? Bu iş o kadar basit olmamalı.

Rijkaard Keita'yı neden oynatmıyorsa Ayhan'ı ondan oynatmıyor. Teknik direktörlere 'boynum kıldan ince' diyen antrenörüne %100 sadık asi olmayan futbolcular gerekiyor. Futbol kalitesi ve çalışkanlık önemli değil. Rijkaard için de aynısı geçerli. En asi futbolculardan biri de yetenekli Alpaslan. Yeteneksiz Aydın'a ise TD'ler asi olmadığı için katlanıyor hala A takımda tutuyor. Emre Çolak asi olduğu için sürüldü. Tecrübe kazanacakmış, pişecekmiş bunlar hikaye.

Sende bitirmişsin Galatasarayı,taraftar da bitirmiş seni gözünde,inşallah ayrılık devre arası olurda iki tarafta daha mutsuz olmaz.

Beyler her ne kadar ben yıllardır,Ayhan'ın futbol anlayışını beğenmesem de.Bu adam en az 2 şampiyonlukta etkili rol oynamıştır,zaman zaman yaptığı patlamalarla,ama artık yaşlandı,bundan sonra bizde yedek kalmayı kabul ederse kalsın derim,Sanki elimizde Xavi var da Yaya Toure'yi beğenmeyip göndermek istiyoruz.Alternatif şart...

Ayhan'a hizmetleri için teşekkür edilip devre arasında gönderilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt