#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

yeter ayhan galatasaraydaki görevin bitti.yunanistana git askerliği kısa dönem yap.

Ayhan bu sezon kötü oynuyor bu takımdaki miladını doldurdu bencede

Ama Barış Ayhan´dan iyi futbolcu diyenler var onlara sadece gülüyorum

Bi maçta skora etki etme 10 dk girdin be adam

4 kişi ofsaytta ofsaytı bozuyorsun bi sağına soluna bak gözünü seveyim

Ayhan'ı hep desteklemişimdir. Fakat bu sezon sonu futbola veda etmeli diye düşünüyorum.. Daha fazla yıpranmadan..

Barış ile Ayhan'ı yanyana koymak , Gerrard ile M.Topuz'u yanyana koymaktır. Bunu da dipnot olarak düşmek istedim.

Sevgiler..

Ayhan'ı hep desteklemişimdir. Fakat bu sezon sonu futbola veda etmeli diye düşünüyorum.. Daha fazla yıpranmadan..

Barış ile Ayhan'ı yanyana koymak , Gerrard ile M.Topuz'u yanyana koymaktır. Bunu da dipnot olarak düşmek istedim.

Sevgiler..

Gerrard kim oluyor burada?:allaalla6vr:

Ayhan'nın emeklilik zamanı gelmiş emekli ikramiyesini verip televizyon programlarına yorumcu olarak yollama zamanı geldi bence.

5 mt ötesine pas atamaz olmuş.Mücadele zaten yok da bari isabetli tek bir pas atsaydın.

Ayhan'la kaybetmeye devam ediyoruz zaten bu sezon Ayhan'ın oynadığı tek maçı kazanamamışız artık Galatasaray'da hiç bir işe yaramıyor Ayhan emeklilik zamanı gelmişte geçiyor.

Sevgiler..

Şakamısın ya?Bizim ayhan mı gerard oluyo burda.puhaahha:DMaçta 20 pas'ın 19 unu rakibe atan Ayhan mı?

Her konuda yazarım;AYHAN,NONDA,S.KURTULUŞ,AYDIN,CANER,SERVET...Bunlar bu takımda oynadıkça bizden hiçbişey olmaz.

her konuda yazarım;ayhan,nonda,s.kurtuluş,caner,servet...bunlar bu takımda oynadıkça bizden hiçbişey olmaz.

evet evet cok haklısın butun suc serkan kurtulus'ta a2 takımının ıcıne fesat soktu a3 takımındakı futbolcuları galeyana getırıp a takımdakı oyunculara karsı gaza getırmek suretıyle hayınlık yaptı!!!!!

Ayhan Önce Allahını sonra Galatasarayı biraz seviyorsan devre arasında bırak futbolu

evet evet cok haklısın butun suc serkan kurtulus'ta a2 takımının ıcıne fesat soktu a3 takımındakı futbolcuları galeyana getırıp a takımdakı oyunculara karsı gaza getırmek suretıyle hayınlık yaptı!!!!!

Hayırdır,ajan'mı oldun:D Serkan Kurtuluş'un savunulcak tek bir nedenini söyle bana.Onun bölgesinde oynayacak 3 tane halihazır adam var.Boşa parayı vermeye tahammülümüz yok bizim.Bunu düşünecek kadar zekisindir umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt