#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

illa kaybetmemizmi lazım bunu görmek anlayabilmek için?

Ayhan sakatlıktan çıktıktan sonra hangi maçta iyi oynadıki Manisa maçında iyi oynasın

Manisa maçından sonrada zaten Bursaya geçtik ondada oynasaydı keşke

Bu sefer ne kılıf uydururdunuz acaba Ayhana

Yerine oynayanlar, yaninda oynayanlar cok mu iyi sanki?

Ayhan bu ara kötü olsada en azından futbol oynuyor... Sarp,Topal,Barış üçgenindense Ayhan reis'i tercih ederim...

3 sene önce demişti ya,aynen kendisine artık iade ediyorum.(Hadi lan)

Boş boş tartışmaktan sıkıldım mantıklı bi açıklama yok hep geçiştirme klasik laflar

topiğe yazan 100 kişi'den 90 kişisi bu adamı beğenmiyorsa diğer 10 kişi kendini sorgulasın 90 kişiye kılıf uydurmasın

Size iyi bayramlar

Sana iyi bayramlar degil arkadas. 90 kisiye uymak zorunda miyim ben? Hayret birsey ya, sacmaliga gel. :o

Ayhanada sarmışlar haydi Allah sonumuzu hayır etsin. Adam herhalde dünkü maçta çıkıp yedekten felan gol atmasını beklediler :p

İki tarafıda pislikli değnek Ayhan oynuyor olmaz Barış gelsin.Barış oynuyor olmaz Ayhan gelsin. 3 tane önlibero hepsi birbirinden kötü.1 tane Ernst etmezler

miladi doldu artik sezon basinda iyi oynuyordu ama sakatlandiktan sonra bir türlü kendisine gelemedi ve artik daha uzun sürüyor eski performansini yakalamasi yasindan dolayi.. alternatifi Linderoth iyilesirse süper olur Linderoth olmazsa kesin transfer gerek

Aynı tas aynı hamam. Ufacık bir preste feleğini şaşırıyorsun Ayhan!

Orada ona yapılan 2 saniyelik şarj ile telefonumun bataryası şarj olurdu öyle şarj mı olur? Orada faulun babası vardı!

Genel olarak konuşuyorum. Manisa maçında böyle pozisyonların kopyası niteliğinde birçok top kaptırdı ve bu pozisyonlar da kalemizde tehlike olarak geri döndü.

evet oradaki yapılan fauldü ama maçta Ayhana Servetden 15 top geldiyse 13ünü Servete geri verdi. İnanılmaz geri oynuyor..

Ayhan'ın yıllardır tek meziyeti al gülüm ver geriye,al cicim ver kaleciye.Onu yapmayınca ayağında topla sevisip rakibe,kısaca yaslı,vasat bir oyuncu.1-2 sene önce hiç değilse daha diriydi,ama bu sene fizik olarak da geriye gitti.

Olsun olsun Ayhan çok formsuzda olsa faydalı olabilecek bir adam.

geleli 8 sene olmuş yazıyla sekiz vay be...zamanın gaziantepsporlu taraftarlar dışında kimseye yaranamaması cabası ne bjk liler sever ne de GS lılar, ben de sevmiyorum sekiz sene izlemişim ama yazık ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt