#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

her mağlubiyet sonrası bazı yedek oyunculara geri dönülür son maçlarında inanılmaz kötü oynayan Ayhana bile geri dönülmüş ilginç..

Ilginc milginc degil hic, orta sahaya 3 tane birbirinden duz adam koyuyorsan, ve bu adamlar hic top yapamiyorlarsa Ayhan gibi ofansif ozellikleri o 3'luden cok daha fazla olan adami arar gozlerim burda sasacak bir durum yok. Futbolcuyu gecen maca gore degerlendirirsen o zaman Keita'yi, Arda'yi da oynatma, var mi oyle sick mantik?

Ilginc milginc degil hic, orta sahaya 3 tane birbirinden duz adam koyuyorsan, ve bu adamlar hic top yapamiyorlarsa Ayhan gibi ofansif ozellikleri o 3'luden cok daha fazla olan adami arar gozlerim burda sasacak bir durum yok. Futbolcuyu gecen maca gore degerlendirirsen o zaman Keita'yi, Arda'yi da oynatma, var mi oyle sick mantik?

Hayri bence Ayhanda düz futbolcu.. ya sorun Ayhan Mehmet Mustafa değil sorun bizim oyuncularımızın basit oynamayışı pas ya pas extra işler yapmaya kalkışıyorlar Servet alıyor topu hurra koşuyor niye niye gerek yok bir pozisyonda topu taca atması gerekirken Leoya döndü niye taça atmayıp kalecini zor durumda bırakıyorusn..

Arkadaşım kafanıza göre konuşuyorsunuz Ayhanın ofansının iyi olduğuna dair bir kanıt varmı?

Galatasarayda oynadığı sürece Kaç gol atmış Kaç asist yapmış?

Veya kaç tane Gol pozisyonun içerisinde olmuş

Tamam Dün akşam çok kötü bir futbol izledik ama Ayhan olsaydı Skor 1-0 değil

2-0 veya 3-0 olurdu

Şunu kabullenin artık Ayhanın ne ofansı nede defansı iyi vasat bir futbolcu

Ayhan hemde dümdüz bir oyuncu. Takıma inanılmaz zararlı oluyor, yedekde olsun izlesin yeter.

Arkadaşım kafanıza göre konuşuyorsunuz Ayhanın ofansının iyi olduğuna dair bir kanıt varmı?

Galatasarayda oynadığı sürece Kaç gol atmış Kaç asist yapmış?

Veya kaç tane Gol pozisyonun içerisinde olmuş

Tamam Dün akşam çok kötü bir futbol izledik ama Ayhan olsaydı Skor 1-0 değil

2-0 veya 3-0 olurdu

Şunu kabullenin artık Ayhanın ne ofansı nede defansı iyi vasat bir futbolcu

Gidip kanit istemeyi biliyosun ama Ayhan olsa 2-0, 3-0 olurdu diye iskembeden sallamayi da biliyosun. Gununde bir Ayhan hem Topali hem Sarpi hem de Barisi cebinden cikarip boylarinin olcusunu alir. Sakatliktan cikinca formsuz oldu, iki mac kotu oynadi hemen cakallar dadandi Ayhan'a.

Ayhan iyi oynadığı zaman çok etkili ama istikrarsız. Ona güvenip yola çıkılmaz. Gerçi Sarp dışında hepsi istikrarısz ama..

Sarp da istikrarli bir sekilde vasat ve ortalama.

Ayhan GS orta sahasında oyunun iki yönünü oynayan tek oyuncudur. Geçen sene gayet iyi oynuyodu bu sene sakatlığından beri formsuz.

Ulan nasıl taraftarız bizde 2 hafta önce Ayhan hakaretler ediyorduk şimdi oynasın diyoruz :D

Ne alaka hrbo, sadece ben oynasin diyorum gorunuse bakilirsa ve hic Ayhan'a sallamadim geri kalanlar gibi.

Bana Bu Sene formda olduğu 5 maç saysana

Sakatlıktan çıktı 2 ay oldu Hala onun form tutmasınımı bekliycek bu takım

işkembemden sallamıyorum Ayhanın oynadığı bütün maçlarda yenilirsek fark yiyoruz

Ankaragücü,Fenerbahçe hatta trabzonuda sayabiliriz

2 maç falan değil Sakatlıktan çıktıktan sonra hiçbir maç iyi oynamadı bu adam

Ayrıca ayhan oyunun bir tarafını bile oynayamıyor ne iki tarafı

Yahu espiri mi yapiyosun arkadas adam 1.5 ay sakatti, yillardir sakatliktan sonra zorlanir bir muddet sonra en iyi sekilde oynamaya devam eder, oyunun tek yonunu bile oynayamiyormus birak allah askina sanki hic izlemediniz Ayhan'i. Iki mac kotu oynadi diye yerden yere vuruyosunuz 8 seneyi silip atiyosunuz sizin yaptiginiza taraftarlik denmez. Formda oldugu 5 mac say demissin, zaten sakatliktan ciktiktan beri 3-4 mac anca oynadi adam. El-insaf.

Ankaragücü,Trabzon,Fenerbahçe,diyarbakır Bu maçların hepsinde onbirde oynadı unuttuğun varsa sen hatırlat :)

Saolsun hepsindede skora etki etti

Herneyse uzun uzun tartışmak istemiyorum Pek sanmıyorum ama inş. düzelirde iyi oynar sonuçta takımın bir parçası

Skora etki etmismis zaten 2'sini kazandik, Ankaragucu macinda iyiydi Fener macinda takim olarak kotuyduk, en son Manisa macinda kotu oynadi o kadar.

Yahu hala şu adamdan medet ummayın. Total futbol diyoruz, Ayhan mı yönetecek pas trafiğini. Gidecek olanların en başında geliyor. Şimdiye kadar yaptıkları için kendisine teşekkür edilmeli. Ayhan oynayacağına Emre Çolak oynasın onun yerinde, Ayhan'dan daha fazla hata yapacağını sanmıyorum. En azından geleceği açık olan bir futbolcu daha kazanırız.

Kim cikardi bu total futbolu basimiza ya? Rijkaard dedi mi acik acik total futbol oynayacaz arkadas diye? Total de total gidiyor, sonumuz hayrola.

illa kaybetmemizmi lazım bunu görmek anlayabilmek için?

Ayhan sakatlıktan çıktıktan sonra hangi maçta iyi oynadıki Manisa maçında iyi oynasın

Manisa maçından sonrada zaten Bursaya geçtik ondada oynasaydı keşke

Bu sefer ne kılıf uydururdunuz acaba Ayhana

Ayhan her sene bu takımın isimsiz kahramanı olmustur ama futbolda dün yok bugun var sakatlık yas ve sistem sebep olaraktan tesekkür edilip yolları ayırabilir yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt