#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Git artık şu takımdan.kanser olacam sen ve aydın yüzünden.Bi insan bu kadar mı topu kötü kullanır.her ayağına aldığı top ya taca gidiyor ya rakibe yada kontraatak olarak kalemize dönüyor.yeter be kardeşim.

Yuh artık şu maçta bari birşey demeyin.Gayet iyi oynadı.Yavaş yavaş toparlanıyor.

Bu maçtan sonra artık bye bye demek lazım oynayacaksan oyna yoksa güle güle.Maçta aydınla birlikte en silik oyunculardı.Allah yollarını açık etsin ikisininde.

Harbiden bitmiş.Bu maç tek artısı kaptırdığı topların arkasından koşmasıydı.Birkaç hatasını düzeltti.Ama o kadar.

Ayhan'ın sorunu varolan yeteneklerini yavaş yavaş kaybetmesi. Sezon sonuna kadar takıma birşey verebileceğini düşünmüyorum. Performansı ne olursa olsun yeri doldurulamayacak bir oyuncu olmadığını düşünerek sezon sonu gitmesi bizim için en olumlusu olur.

Ayhan'ın sorunu varolan yeteneklerini yavaş yavaş kaybetmesi. Sezon sonuna kadar takıma birşey verebileceğini düşünmüyorum. Performansı ne olursa olsun yeri doldurulamayacak bir oyuncu olmadığını düşünerek sezon sonu gitmesi bizim için en olumlusu olur.

Aynen. Çok beğeniyordum hep savunurdum ama artık yaşlandı. Eski Ayhan devamlı oyun içinde olurdu aktif olarak ; ama artık yok kayboluyor oyun içinde..

Yine de kalıp abilik yapar.

Fena oynamadı ama hala eskisi gibi değil kamp döneminde toparlanması dileğiyle.

Çok fazla basit hata yapıyor. Biraz pres gördüğü anda pas hataları başlıyor. Oyunu ileriye yıkmaya başladığımız bazı pozisyonlarda topu defans yollaması ayrı bir olay. Dripling yeteneği; adam geçme gibi özellikleri neredeyse bitmiş.

İkinci yarının başında toparlanır gibi oldu; ama yine maçtan koptu.

Çok zor şu hali ile bu takımda oynaması.

Maç sonu açıklamaları çok güzeldi. Ayhan Elano oynuyor diye kızgın hatta Arda Ayhan'a yaranmak için Elano ya pas atmıyor falan diyenlere çok güzel bir cevap oldu. Helal olsun sana :)

Ne dedi? "Hep küçük Hakan"ın yazıları sinirimi bozmuştu son zamanlarda.

Bana ne kadar süre verilirse elimden geleni yaparım, asla hiçbir sorun yapmam bunu. Elanoyla ya da Rijkaardla en ufak bir problemim yok, ben bu takımın kaptanıyım falan dedi. Daha güzel konuştu da tam hatırlayamıyorum. En güzeli muhabir yabancı oyuncular noele gitti ama siz bayramlarda buradasınız diye sorunca "Bu problem olmaz. Hatta bence iyi bile oldu, benim gibi oynayamayan arkadaşlar ve gençler şans buldu. Değerlendirmeye çalıştık. Yabancı arkadaşlarımızın Noellerini de buradan kutlayayım":)

Bana ne kadar süre verilirse elimden geleni yaparım, asla hiçbir sorun yapmam bunu. Elanoyla ya da Rijkaardla en ufak bir problemim yok, ben bu takımın kaptanıyım falan dedi. Daha güzel konuştu da tam hatırlayamıyorum. En güzeli muhabir yabancı oyuncular noele gitti ama siz bayramlarda buradasınız diye sorunca "Bu problem olmaz. Hatta bence iyi bile oldu, benim gibi oynayamayan arkadaşlar ve gençler şans buldu. Değerlendirmeye çalıştık. Yabancı arkadaşlarımızın Noellerini de buradan kutlayayım":)

Güzel söylemiş gerçekten, umarım toparlanır biraz bu devre arası işine yarar.

Toparlanacak Ayhan en kısa zamanda eski Ayhan'ı sahada görücez.

Trabzon maçındaki hırsı müthişti. Böyle devam ederse Elano'nun partneri olabilir orta sahada.

Bunca sene canla başla oynamış Ayhan 'a 2 maç formsuz gözüktü diye çek git demek ne kadar kolay.

Bunca sene canla başla oynamış Ayhan 'a 2 maç formsuz gözüktü diye çek git demek ne kadar kolay.

Katılıyorum.

Ayhan sakatlanmadan önce iyidi sakatlandıktan sonra doğal olarak performansı düştü. Bu yarı tatil en çok Ayhan ile Elano'ya yarayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt