#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

FR nin en büyük hatası Ayhan'a şans vermemesidir. Zira şns verdiği son 2 maçında sahanın en iyilerindendi.

Ayhan, Kasımpaşa maçında müthişti. Bunun sebebi de, sisteme uygun bir kadroyla çıkmamızdı.

------Topal------------

-------------Ayhan----

--------Giovani--------

gibi bir orta saha dizilişiyle çıkmıştık o maça. Elano'dan Ayhan gibi oynamasını bekliyor Rijkaard. Bunun olamayacağını göremiyor. Rijkaard sadece sisteme uygun adamları oynatacak. Elano veya Barış gibi hiç bir sistemde iş yapamayan adamlardan vazgeçecek. Ayhan ve Topal gibi sistem adamlarınaa yönelecek.

Ayhan, Kasımpaşa maçında müthişti. Bunun sebebi de, sisteme uygun bir kadroyla çıkmamızdı.

------Topal------------

-------------Ayhan----

--------Giovani--------

gibi bir orta saha dizilişiyle çıkmıştık o maça. Elano'dan Ayhan gibi oynamasını bekliyor Rijkaard. Bunun olamayacağını göremiyor. Rijkaard sadece sisteme uygun adamları oynatacak. Elano veya Barış gibi hiç bir sistemde iş yapamayan adamlardan vazgeçecek. Ayhan ve Topal gibi sistem adamlarınaa yönelecek.

AYNEN...

Ayhan'da ısrar edilse idi şimdiye şampiyonduk.

oratsahamız barış-sarp-ayhan üçlüsünden olması takımı dinamik yapıyor.bencede bunda iki maç ısrar edilip bu oyunculara güvenildiğini göstermek gerekiyor...

------Topal------------

-------------Ayhan----

--------Giovani--------

Renkdaş Ayhan Elano'nun yapabildiklerini yapabilicek kapasiteye sahip bir oyuncu. Geçen sene çok iyi bir sezon geçirmişti bu sezon Kasımpaşa maçında ve Eskişehir maçının 2. yarısında çok iyi oynadı ama Rijkaard oynatmadı.

Renkdaş Ayhan Elano'nun yapabildiklerini yapabilicek kapasiteye sahip bir oyuncu. Geçen sene çok iyi bir sezon geçirmişti bu sezon Kasımpaşa maçında ve Eskişehir maçının 2. yarısında çok iyi oynadı ama Rijkaard oynatmadı.

Aynen, fazlası ile yapar hem de. Ama yabancı hayranlığı diz boyu bizim ülkede.

Ben de öyle diyorum zaten. Ayhan müthiş bir adam. 4-3-3'e de uygun. Ancak tam tersine Elano, Ayhan kadar efektif bir adam değil.

korling01.jpg

Körling çok efektif, çok yönlü, herşeyi yapabilecek kapasiteye sahip ve yabancıların hayran olduğu bir spordur. Tavsiye ederim sizlere.

Galatasarayın ön liberoları çökmüş zorunluluktan Rijkaard o bölgede Elanoyu oynatıyor. Siz nelerden bahsediyorsunuz. Azıcık şu maçları dikkatli izleyin.

benim yeter artık dediğim ayhanı övüyorsunuz dimi yanlış anlamıyorum?

kötü biri bulunca hemen önceden kötü dediklerimize sarılıyoruz ya hiç hoşuma gitmio

Galatasarayın ön liberoları çökmüş zorunluluktan Rijkaard o bölgede Elanoyu oynatıyor. Siz nelerden bahsediyorsunuz. Azıcık şu maçları dikkatli izleyin.

Elano'yu ya sağ içte yada sol içte oynatıyor Rijkaard. Fener maçında son dakikalarda Topal'ın yerinde oynadı biraz o kadar.

2 sene önce iyiydi. 2 sene sonrası ...

Gecende 2 mac oynadı, eskisehir ve kasımpasa mıydı, su anki elanodan kat kat iyi oynadı. Sorumluluk aldı top tasıdı.

Ben de buna sinir oluyorum. Elano'ya olacagın desteği ayhan'a neden olmuyorsun?

Arda bir hata yapsa yerin dibine sokarsınız. Elano'nun ömrü hatalar zinciri toz kondurmuyorsunuzç

Elano'yu ya sağ içte yada sol içte oynatıyor Rijkaard. Fener maçında son dakikalarda Topal'ın yerinde oynadı biraz o kadar.

Defansif sol iç oynuyor. Ön liberolarımız rakip atağa kalktımı Neill ile Servet arasına girdikleri için Elano otomatik olarak onların yerine geçiyor..

Gecende 2 mac oynadı, eskisehir ve kasımpasa mıydı, su anki elanodan kat kat iyi oynadı. Sorumluluk aldı top tasıdı.

Ben de buna sinir oluyorum. Elano'ya olacagın desteği ayhan'a neden olmuyorsun?

Arda bir hata yapsa yerin dibine sokarsınız. Elano'nun ömrü hatalar zinciri toz kondurmuyorsunuzç

Artık futbolunun son baharına gelmiş aklı askerlikte olan Ayhana destek vermiyorum. Galatasarayın geleceğine destek veriyorum. Futbolda dün yoktur yarın vardır. Anlıyabiliyormusun dostum. Biraz geniş düşünün.

Hakikaten Eskişehir maçında Ayhan gitti sorumluluk aldı Elano aynısını bir türlü yapamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt