#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Artık futbolunun son baharına gelmiş aklı askerlikte olan Ayhana destek vermiyorum. Galatasarayın geleceğine destek veriyorum. Futbolda dün yoktur yarın vardır. Anlıyabiliyormusun dostum. Biraz geniş düşünün.

Pardoni ELANO 18 yasında demi? ELano 29 , bu mu geleceği GS nin?

Artık futbolunun son baharına gelmiş aklı askerlikte olan Ayhana destek vermiyorum. Galatasarayın geleceğine destek veriyorum. Futbolda dün yoktur yarın vardır. Anlıyabiliyormusun dostum. Biraz geniş düşünün.

Ayhan'ın askerliğine daha var kendisi söylemişti sanırsam ayrıca Ayhan'ın 9 yıllık bir geçmişi var o kadar hizmet verdi bize.

Alakasız mesajlar silinmiştir. Konuya kaldığı yerden devam edelim.

Bu takımın sana ihtiyacı var kaptan. Çık ortaya artık. Bakma sen taraftarımızın en küçük pas hatası yapmanda uğultu çıkardığına. O tavırları seni sevmediklerinden değil artık senin yerine dünya starlarını izlemek istemelerindendir. İzlediler, izlediler baya izlediler. Artık seni özleyenleri sayısı hızla artıyor, bakma sen onlara çık artık ortaya, takımın sana ihtiyacı var. Mevcutların içinde eli ayağı düzgün top yapabilen en iyi ön liberomuz sensin.Yaşın 34 olsada.

Sivas maçında inşallah kaptan olarak çıkar Ayhan.

Dirisi bile Sarp, Topal'dan kötüdür. Takımın el freni. Sene sonunda seni görmemek dileğiyle. Ayhan'ı ortasahada gördükçe sana değil, seni oraya koyana kızıyorum. Emre Çolak oynasın daha iyi hata yapacaksa da o çocuk yapsın, 33'lük Ayhan değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt