#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

kötü oynasa bile Baris ve Mustafa Sarptan kat kat daha iyidir önde basiyor, zaten sezon basini iyi oynamamizin baslica nedenlerinden biri Ayhanin formda olmasiydi, sonra sakatlandi Baros sakatlandi Kewell sakatlandi hersey bitti!

Ayhan takımımızda çift yönlü orta saha görevini layıkıyla yerine getiren tek Türk futbolcudur. Formsuz olduğu zamanlar olmuştur ama kendisinin ölüsü bile bu kadroda yer bulmalıdır.

İstikrarsızlığın öncüsüdür Ayhan :)

-----Sarp yada Topal----

-------Ayhan--Elano-----

Ayhan bu takımda ilk 11 oynamalı ne olursa olsun.Sarp ve Topal'ı yan yana oynatmaktansa bu adam oynamalı.Pas yüzdemiz artacak ve çok daha iyi bir ortasahamız olacak ben inanıyorum.

-----Sarp yada Topal----

-------Ayhan--Elano-----

Ayhan bu takımda ilk 11 oynamalı ne olursa olsun.Sarp ve Topal'ı yan yana oynatmaktansa bu adam oynamalı.Pas yüzdemiz artacak ve çok daha iyi bir ortasahamız olacak ben inanıyorum.

Evet iste, pfffffffffft sene basindan soyluyorum keske Frank hoca okusaydi yazilarimi. :bayrak:

Baris Portekizce'de Elano demekse olur :o

şampiyon olduğumuz sene bu adamlarla oynuyorduk şimdi elano sarp var 4.yüz.

Banane şampiyon olduğumuz senelerden.O zamanlar saçma sapan futbol oynuyorduk,Trömsö'ye eleniyorduk.Gördüğümüz en kolay gruptan Bordeaux'un yardımıyle 3.çıkıyorduk,orta sıra Alman takımından 5 yiyorduk.

Bu yıl ki katkısı sanırım malzemecilerden bile daha çok olmamıştır.

Geldiğinden beri ilk defa bir sezonda bu kadar az verim alındı Ayhandan.

Banane şampiyon olduğumuz senelerden.O zamanlar saçma sapan futbol oynuyorduk,Trömsö'ye eleniyorduk.Gördüğümüz en kolay gruptan Bordeaux'un yardımıyle 3.çıkıyorduk,orta sıra Alman takımından 5 yiyorduk.

Daha iyi yere gelemedik bu sene avrupada o seneden.Ayrıca tromsö zamanı geretsindir.

Daha iyi yere gelemedik bu sene avrupada o seneden.Ayrıca tromsö zamanı geretsindir.

Yav ne farkeder oyun anlayışı aynı Gerets döneminde..Hem birinde gruptan elini kolunu sallaya sallaya çıkmışsın,net penaltın verilmeyerek elenmişsin,diğerinde kazanman gereken maçı(Austuria Wien maçı) bile kazanamayıp Bordeaux'uın mucizesiyle 3.çıkmışsın.Sonrada Almanya'nın 10.cusundan 5 yemişsin.

Yav ne farkeder oyun anlayışı aynı Gerets döneminde..Hem birinde gruptan elini kolunu sallaya sallaya çıkmışsın,net penaltın verilmeyerek elenmişsin,diğerinde kazanman gereken maçı(Austuria Wien maçı) bile kazanamayıp Bordeaux'uın mucizesiyle 3.çıkmışsın.Sonrada Almanya'nın 10.cusundan 5 yemişsin.

Şampiyonlar liginde çeyref final oynayan zamanın n güçlü fenerinide evinde yemişsin ama. :o

Neyse uzatmanın anlamı yok

simdi uefada final oynadık, tr kupasını aldık ve sampiyon olduk sanki...

simdi daha beter durumdayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt