#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

İlk yarı iyi oynadı ikinci yarı yoruldu çıkarılması lazımdı.

Ayhan çok iyiyfi bugün. Ne bekliyorsunuz ki, sol kanatta topu aldığında 2-3 kişiyi geçip asist mi yapsın? Adam en azından top tuttu, bastı ve çok güzel bir asist yaptı. Keita onun kadar olamadı bugün.

ayhan iyiydi bugun asisti de cok guzeldi 2 3 yas genc olsa cok is yapardi yaslandi artik sezon sonu yollar ayrilir herhalde

Bence takımın en iyisiydi. Şaşırdım. Ama ona ayak uyduramayan oyuncularla birlikte iyi olması hiçbir şeye yaramadı.

Şuan adın Ayhano blumer olsaydı bu topiğe 100 tane mesaj atılır takdir edilirdin ama sen ayhansın işte.

Ayhan özünde iyi bir futbolcu fakat yaşlandı artık.

yeter be arkadaş başınıza taş düşse Elano dan bileceksiniz. ne dert olmuş içinize, kustukça kusuyosunuz.

Ben iniesta gelsin demiyorum.. :)

Ayhan gerçekten iyi değil..Formda olnca iyi oynuyor kabul ama 40 yılda bir oluyor bu..Ayhanın bu sezon iyi oynadığ tek maç Hamburgdur..

Umarım düzelir ama benim sabrım kalmadı.. :)

Ne oynuor bu adam yaa..Yan pastan başka bi halt yapmıyor hızı ve fizik gücü olmadığı için defansıda iyi değil..

M.sarp bile Ayhandan daha iyi sezon açılsın görüşürüz..

Ayhan yok, huzur var.

Onur Albakar?

Şuan adın Ayhano blumer olsaydı bu topiğe 100 tane mesaj atılır takdir edilirdin ama sen ayhansın işte.

yeter be arkadaş başınıza taş düşse Elano dan bileceksiniz. ne dert olmuş içinize, kustukça kusuyosunuz.

Sayesinde her mac 4-5 atan takımın butun tasları oynadı, arkadası takıma monte edicez diye... lig, uefa, turkiye kupası gitti.

Senin icine dert olmuyorsa sorun sendedir.

Ayhan Blumer süperdi.Seneye kalması lazım.Çakma blumer go home.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt