#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Hadi len.... Derler adama...

O Ayhan, savunulan Elanodan 5 gomlek ustun oyuncu herseyi ile. Bunu gosterdi...

Yanıma 2 adam alın öyle oynarım demedi...

33 yasındayım kosmam, defans yapmam demedi...

Bölgem değil oynamam demedi...

Adam cıktı hem defansını yaptı hem asistini...

Ankaragucu ve eskisehirde de takımın en iyilerinden biri idi ama görmeyen bir teknik direktörümüz var. Caner'den sol bek, arda'dan forvet yapmaya çalıştığı gibi...

t.d gayet görüyo herşeyi boşver sen,ayhan eski formunda olsa bu sene banko her maç oynardı zaten,bu maç iyiydi ama haftaya sallanır yine burda

bravo iyi yakalamışsın tebrik ederim seni. Baros yok diye, hiçbir maçı da kazanamayız dedim ben zaten.

Kasımpaşa kabak gibi açık oynarsa ASY de, Baros olmasa da olur.

Yakalarım ben, mac kacırmıyorum kim ne yapıyor ayna gibi goruyorum.

Takımın bozulma nedeni de elano'nun monte edilmeye calısılmasıdır.

Ne guzel arda tam formda iken forvet arkasında.

ELano'yu oynatıcaz diye ardayı saga sola cektik. Keita'yı saga sola hatta forvete cektik. Butun takım duzeni bozuldu.

Sezon basındaki aynı takım olsa ve baros yerine nonda olsaydı yine takır takır oynardık.

Sorun hiç bir sorumluluk almayan, dribling yapamayan, defans yapamayan ve uzun top oynamaya calıstıkca top kaybeden ve takımın atağa kalkmasına mani olan elanodadır.

5 eksiği olan antalya macından sonra kardesime soyle demistim : "Gitti butun sezon..." Elano'yu cunku o macla super sandınız ve yanıldınız. Halbuki antalyanın eksigi coktu ve ortada serbest kaldı elano...

t.d gayet görüyo herşeyi boşver sen,ayhan eski formunda olsa bu sene banko her maç oynardı zaten,bu maç iyiydi ama haftaya sallanır yine burda

Madem td herşeyi görüyorda bana biri hala servetin neden oynadağını acıklasın vallahi cok merak ediyorum.Ben acaba gerizekalımıyım diye düşünüyorum.

napsın adam kimi oynatsın bu orta saha ile bi b.k olmaz işte,en yakın örneği arjantin bakın işte

napsın adam kimi oynatsın bu orta saha ile bi b.k olmaz işte,en yakın örneği arjantin bakın işte

Adam gibi oynatsa olur.

Oynatmayı bilmiyor ki.

Haftalarca GIO yu solda oynattı. HATA

Haftalarca caner sol bek oynadı HATA

Haftalarca arda forvet oynadı HATA

Haftalarca elanoda ısrar etti HATA

BURSANIN KADROSU COK MU İYİ?

Huseyin Çimsir Mehmet Topal'dan daha mı iyi?

Yakalarım ben, mac kacırmıyorum kim ne yapıyor ayna gibi goruyorum.

Takımın bozulma nedeni de elano'nun monte edilmeye calısılmasıdır.

Ne guzel arda tam formda iken forvet arkasında.

ELano'yu oynatıcaz diye ardayı saga sola cektik. Keita'yı saga sola hatta forvete cektik. Butun takım duzeni bozuldu.

Sezon basındaki aynı takım olsa ve baros yerine nonda olsaydı yine takır takır oynardık.

Sorun hiç bir sorumluluk almayan, dribling yapamayan, defans yapamayan ve uzun top oynamaya calıstıkca top kaybeden ve takımın atağa kalkmasına mani olan elanodadır.

5 eksiği olan antalya macından sonra kardesime soyle demistim : "Gitti butun sezon..." Elano'yu cunku o macla super sandınız ve yanıldınız. Halbuki antalyanın eksigi coktu ve ortada serbest kaldı elano...

neyi yakaladın sen? ASY de açılan Kasımpaşa maçında Baros olmuş olmamış çok farketmez diyorum ben. Her maçını da Baros aldıracak değil ya. Keita günündedir olayı bitir. Ama genel olarak Baros un yokluğunun takım üstünde çok büyük etkisi var, Arda yı forvet oynatmak zorunda kaldık, Baros un yokluğunun dolaylı olarak Arda ya bile etkisi oldu.

sen takıl herşeyi Elano ya bağla, Gladio nun 1 numaralı adamı da Elanoymuş zaten.

hadi iyi geceler

Adam gibi oynatsa olur.

Oynatmayı bilmiyor ki.

keyfine oynatmadı ya adamın denemediği şey kalmadı takım z.çıyo her türlü hiç rijkaard a laf etmeyin

Adam gibi oynatsa olur.

Oynatmayı bilmiyor ki.

Cunku bizim bir sag acik oyuncumuz vardi adi Keita.

Cunku Hakan Balta sakatti ve o bolgeye yakin isim Caner'di.

Cunku bizim forvetimizde oynayabilecek adamlardan biriydi Arda ki ara sira Keita'yi da denedi.

Cunku Elano bu takimin en iyi top yapan adamlarindan biri ve sistemin anahtarlarindan biri.

Ha siz belli basli bir sistem ile gelcek kupalara ambargo koymayi gunluk eglenmelere degisiyorsaniz o sizin sorununuz.

Cunku bizim forvetimizde oynayabilecek adamlardan biriydi Arda ki ara sira Keita'yi da denedi.

Cunku Elano bu takimin en iyi top yapan adamlarindan biri ve sistemin anahtarlarindan biri.

Ha siz belli basli bir sistem ile gelcek kupalara ambargo koymayi gunluk eglenmelere degisiyorsaniz o sizin sorununuz.

laf anlatamazsın abi şartlanmış insanlara...

Çok iyi görüyor tabi ligde 1.yiz uefada finalde, turkiye kupasını da aldık.

Birçok maçta birçok seçeneği varken yaptı bunları, hep mecburken değil. Kendi kendimizi kandırmayalım.

Elano en iyi top kullanan adamımız mı diyorsun halen? Guluyorum sadece...

Ne top kullanması, topa degmekten aciz adam..

Tek gorevin saga sola oyunu açmak diye görev versen,

-sorumluluk alma

-dribling yapma

-topla cok bulusma ne gerek var

-defans yapma desen....

Elano'nun yaptıgı işi 50 kat daha iyi yapar. Hem sağ hem sol ayakla hem de... Dün bir pozisyonda solla açtığı oyunu elano sağ ayakla açamıyor...

Ne olur git bu takımdan..... AYHAN ...... Git...

Ali Sami Yen'de ki maçlarda bence artık forma bulur. Sarp yerine onun oynaması lazım.

Hagi'nin dediği gibi teknik her zaman kalır,asisti çok harikaydı.

Okan Damgacı Ayhan için Guti örneğini vermişti. Çok doğru söylemiş Ayhan bizim Guti'miz.

Ayhan bence de Elano'dan sonra oynaması gereken ilk kişidir takımda şu durumda. Zamanında bazı kötü laflar ettik fakat şu durumda oynaması gereken ilk kişi olduğu gerçeğini değiştirmez.

Sarp'tan iyi bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt