#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Elano'ya laf ediyorsunuz ya. Elano'suz ne kadar değişecek orta sahamız? Çağ atlayacak sanki. :o

Takımda herkes faydalı bir Elano kötü.

Elano'ya laf ediyorsunuz ya. Elano'suz ne kadar değişecek orta sahamız? Çağ atlayacak sanki. :o

Sivas maçında bir ara mükemmel paslaştık. Elano yokken yaptık bunları. Önde baskıyı da kurduk çoğu zaman. Ne zaman Jo girdi, baskı kuramaz olduk. Ne zaman Elano girdi, orta saha çöktü ve gol geldi. 2 Brezilyalı sonumuzu getirdi.

Sivas maçında bir ara mükemmel paslaştık. Elano yokken yaptık bunları. Önde baskıyı da kurduk çoğu zaman. Ne zaman Jo girdi, baskı kuramaz olduk. Ne zaman Elano girdi, orta saha çöktü ve gol geldi. 2 Brezilyalı sonumuzu getirdi.

Serhat maç sarmadı bu arada sanırım :asd:

Değişsin değişmesin adamın 8 mn euro bonservisi yıllık 3 mn euro aldığı var bir faydası yok.

elano bu oynuyla lüks

kötü futbolcu degil ama allah askina süper lig takimlarindaki defans oyuncusunu ekart edemiyecekse ne isi var bu kadar para veriliyor

Ayhan gayet iyiydi, tabi ornegin Elano sol acik oynayip biraz kotu oynasa hemen 10 kisi toplanip hedu hodu yapip savunursunuz ama yillarin Ayhan'i 20 mac oynamayip ustune Abdurrahman denen balta karsinda 10 numara top oynayip asist de yapinca umrunuzda olmaz.

AYHAAAAAAN REIS

Ayhan gayet iyiydi, tabi ornegin Elano sol acik oynayip biraz kotu oynasa hemen 10 kisi toplanip hedu hodu yapip savunursunuz ama yillarin Ayhan'i 20 mac oynamayip ustune Abdurrahman denen balta karsinda 10 numara top oynayip asist de yapinca umrunuzda olmaz.

AYHAAAAAAN REIS

Sende bizdensin artık başkanım :asd:

Yoldaşız

AYHAAAAAAN REIS

Yok bölgesi değil

yok yanındaki adamlar kötü

yok şöyle yok böyle

duyulmadık bahaneler üretirler hem :)

İnandığımız değerleri sonuna kadar savunuruz. İlk yarı çok iyi oynayan Ayhan ikinci yarı pek etkili olamadı. Nedeni ise 35 dk topları şişirmemizdi. Ayhan etkili olamadığı gibi Gio da etkili olamadı. Bir tek topu ileride tutan Keita da yorulup oyundan çıkarınca Rijkaard işler bu noktaya geldi

İnandığımız değerleri sonuna kadar savunuruz. İlk yarı çok iyi oynayan Ayhan ikinci yarı pek etkili olamadı. Nedeni ise 35 dk topları şişirmemizdi. Ayhan etkili olamadığı gibi Gio da etkili olamadı. Bir tek topu ileride tutan Keita da yorulup oyundan çıkarınca Rijkaard işler bu noktaya geldi

Zaten takim saniyorum ki devre arasinda soyunma odasina degil cay bahcesine falan gitti, ilk yari gayet iyi oynayan takim ikinci yari Sefiller adli oyunu oynadi sahada.

Rijkaard senin sistemine en uygun adam olan Ayhanı yedek kulübesinde çürütüyorsun.yetmezmiş gibi sol açıkta görevlendiriyorsun..

İnanacak ne yaptı bu Elano?

GS'de birşey yapmadı da,

hadi MAN CITY'de şov yaptı sanıyorsunuz ya ona yanıyorum.

1. sezon 9.

2. sezon 10. olmuş man city.

Sıradan bir durum yani.

Ve o takımda bile 62 macın 47 sinde 90 dakika oynayamamıs. Oyundan cıkmıs veya sonradan girmiş.

Bu oyuncudan hala ne bekliyorsunuz?

Zaten takim saniyorum ki devre arasinda soyunma odasina degil cay bahcesine falan gitti, ilk yari gayet iyi oynayan takim ikinci yari Sefiller adli oyunu oynadi sahada.

Ama bu orta saha kurgusu ile ilkyarı beklentilerin üstüne çıktık. 2 Pas yapmaz demiştim maç öncesinde bu ortasaha için. İlk yarı şaşırdım. İkinci yarı pörtledi.

İnanacak ne yaptı bu Elano?

GS'de birşey yapmadı da,

hadi MAN CITY'de şov yaptı sanıyorsunuz ya ona yanıyorum.

1. sezon 9.

2. sezon 10. olmuş man city.

Sıradan bir durum yani.

Ve o takımda bile 62 macın 47 sinde 90 dakika oynayamamıs. Oyundan cıkmıs veya sonradan girmiş.

Bu oyuncudan hala ne bekliyorsunuz?

Koskoca takımı bir kişi ile 9. 10. olduğunu söylemek kocaman bir saçmalık. Elanonun sistem içinde bir parça olduğunu görememenide bu cümlelerinden dolayı doğal karşılıyorum.

Tamam yahu beni bile baydı bu tartışma. :D

Sene sonu gider veya gitmez bu sene bizim takımda yapacak bişey yok.

Koskoca takımı bir kişi ile 9. 10. olduğunu söylemek kocaman bir saçmalık. Elanonun sistem içinde bir parça olduğunu görememende bu cümlelerinden dolayı doğal karşılıyorum.

Hayır onu demiyorum, sıradanlıgını gosteriyorum.

Barcadan , realden, man utdden gelmedi bu adam...

Turkiyede sampiyon kadroda oynayan AYHAN'dan ingilterede 9. 10. luga oynayan elano'yu üstün gorme nedeniniz ne?

Adama barcadan gelmis gibi muameleniz var...

Ayhan brezilyalı olsa o da giyerdi milli formayı coktan. Tek takıntınız o ise.

Baska bir üstünlüğü yok cunku. O da bir üstünlük değil tabi.

132.jpg

Attığı pasla 3 Sivas'lı oyunucuyu pazara yollamış Ayhan.

Hayır onu demiyorum, sıradanlıgını gosteriyorum.

Barcadan , realden, man utdden gelmedi bu adam...

Turkiyede sampiyon kadroda oynayan AYHAN'dan ingilterede 9. 10. luga oynayan elano'yu üstün gorme nedeniniz ne?

Adama barcadan gelmis gibi muameleniz var...

Ayhan brezilyalı olsa o da giyerdi milli formayı coktan. Tek takıntınız o ise.

Baska bir üstünlüğü yok cunku. O da bir üstünlük değil tabi.

Çok para bizde de Barçadan xaviyi liverpooldan gerrardı alamadık kusura bakma. Nasıl bir mantıktır bu. Bir takımı bir kişiye bağlaman çok anlamsız. Görende bu adama 15 20 milyon euro bonservis bedeli verdik sanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt