#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Renkdaş küçük şeyler peşinde koşma. Bak birçoğumuz burada Galatasay'ın iyiliği için fikir yürütüyor. Rijkaard konusunda fikir değiştirdin diye piranhalar gibi başına başına birilerinin toplanıp seni linç etmeye çalıştığını hep beraber gördük. Farklı fikirlere saygı kalmadı. Bunlar Galatasaray forumlarına yakışmayan şeyler. Galatasaray entellektüel bir camiadır fb gibi faşist ve dikatatör zihniyete sahip olmamalıdır.

Renkdaş küçük şeyler peşinde koşma. Bak birçoğumuz burada Galatasay'ın iyiliği için fikir yürütüyor. Rijkaard konusunda fikir değiştirdin diye piranhalar gibi başına başına birilerinin toplanıp seni linç etmeye çalıştığını hep beraber gördük. Farklı fikirlere saygı kalmadı. Bunlar Galatasaray forumlarına yakışmayan şeyler. Galatasaray entellektüel bir camiadır fb gibi faşist ve dikatatör zihniyete sahip olmamalıdır.

Ortaya atılan iddaa vardır iddaa vardır. Sen Galatasaray armasını 4 yıldır layıkıyla taşımaya çalışan sadece 1 milyon dolara transfer edilmiş aldığı para da çok yüksek olmayan bir oyuncuya gelip de hakaret edersen saydırırsan ve giderse böyle yapacağım dersen senin Galatasaray taraftarlığında yerin yoktur bana göre. Herkes fikirlerini söyleyebilir acımasızca eleştirebilir ancak oyuncuya hakaret edemez. Sen bilgisayar başında işkembeden sallamaya devam ederken de o hakaret ettiğin adam Valencia'da bizi temsil edecek. Klübe de 5,5 milyon euro kazandırdı. Ya büyük konuşma ya da konuşuyorsan da lafının arkasında dur. O bahsettiğin Galatasaraylılık duruşu asıl böyle olur. Birşey söyleyip lafının arkasında durmamak fener zihniyetidir asıl.

Delikanlı adamın da sözünün arkasında durup Topal giderse şöyle yaparım dediği şeyi yapması gerekiyor. Yapmayacaksa da mümkünse girmesin foruma. Boşa konuşanların yeri değil burası.

Topal inşallah başarılı olur. Ama Topal'ın 10. hafta dolmadan Galatasaray'a geri döneceğini sanıyorum. Zamanında Fatih Akyel'de İspanya'ya gitmişti ama yarım sezon dayanamadı. Galatasaray'a geri dönmek istedi ama geri çevrildi. Benzer olaylar yaşanabilir. Ama tekrar ediyorum Topal'ın başarılı olmasını çok istiyorum.

Topal inşallah başarılı olur. Ama Topal'ın 10. hafta dolmadan Galatasaray'a geri döneceğini sanıyorum. Zamanında Fatih Akyel'de İspanya'ya gitmişti ama yarım sezon dayanamadı. Galatasaray'a geri dönmek istedi ama geri çevrildi. Benzer olaylar yaşanabilir. Ama tekrar ediyorum Topal'ın başarılı olmasını çok istiyorum.

Ben de eğer gerçekten elinden geleni yaparsa İspanya'da Nihat gibi efsane olacağını düşünüyorum bekleyelim görelim.

o degil de

yarim saat once roportajini izledim

topal der ki

beni izlemeye geliyorlardi, bende valenciada oynamak istiyordum, o maclarda cok iyi oynamaya calistim

yorum sizin

boyle olmasi umrumda degil ama boyle soylenmez be topal, zeki degilsin derken bunu kastediyorum iste:)

ayhan akman; bir futbolcunun bir sene içerisinde ne kadar çökebileceğinin en büyük örneklerindendir. Halbuki sene başında ona ne kadar güvenmiştik ayhan gelince defansla forvet arasındaki bağlantı kurulacak demiştik ama havada kaldı laflarımız...

ayhan akman; bir futbolcunun bir sene içerisinde ne kadar çökebileceğinin en büyük örneklerindendir. Halbuki sene başında ona ne kadar güvenmiştik ayhan gelince defansla forvet arasındaki bağlantı kurulacak demiştik ama havada kaldı laflarımız...

Rijkaard oynatmadı Ayhanı. Sakatlık sebebiyle ilk 11'e aldığı zamanlarda iyi maçlar çıkarmıştı ama ilkfırsatta yine takımdan kesti. Orta sahanın değişmez asları Arda, Elano,Sarp,Topal ve geldiğinden beri Dos Santos idi. Çolak, Barış ve Ayhan arada bir oynayabildi.

"Topal giderse ben buraya 1000 kere aptalim yazarim"

Bu yazin çokmu entellektuel? :asd:

'Türkiyedir Galatasaray'

Içinde fasistide olur komunist'ide entellektuellide.

Marsilya taraftari kazan kaldirdigina gore Ayhan'in gitme zamani gelmistir.

Galatasaray taraftarı hala saçma hatalar çekmeye ses çıkaramıyorsa, Marsilya taraftarı seve seve Galatasaray için tepki gösterebilir.

10 mac oynayan adamda ne hata buldun acep?

Yaşlanmadı mı ilk olarak? hadi yaş durumunu geçelim eskide kaldı diyelim, futol 37 38'e kadar oynanıyor artık.

Ilk yarıda ki trabzon maçında, Asy'de Atletico maçında,Eskişehir maçında ki etkili futbolu sorduğun 10 maçlık periyotlarda ki hatalara eklenebilir mi?

Ve en son olarak kalmasını düşündüğün yada istediğin adamın senin söyleminle 10 maç oynaması yeterli mi koca sezonda :)

Ayhan'in o kadar oynatilmasi bence Rijkaard'in hatasi, oynadigi maclarda da gayet iyiydi. Sadece sakatliktan ciktiktan sonra bir iki mac kotuydu ki yillardir huyudur onun. Onun disinda topu saklamasi, sakinligi ve paslari takim icin cok onemli. Yaslandi falan ama kaliteli adam.

Son şampiyonluktan sonra Ayhan bitti Cund. Rijkaard formayı Ayhan haketti de ne zaman vermedi, hele ki bütün orta saha dökülürken.

Ayhan'ın önce ki hallerine laf etmiyorum ama artık farklı ve güçlü orta saha diyorsak; dirençli,yüksek kondüsyonlu ve maç temposu kaldıracak genç adamlara ihtiyaç var.

Nasil bitti yahu, 08/09 senesinde takimin en iyilerindendi. Bir sakatlandi diye astilar adami. Mustafa Sarp oynayacagina kadar Ayhan oynasa bu kadar kotu gecmezdi bu sezon.

Son 1-2 maç hariç diğer maçlarda kötü oynadı geçen sezon

oynadığı maç sayısı 2 elin parmaklarını geçmiyor ondada rezil futbol oynuyor

Ali Samiyendeki Trabzon maçını Es es maçını Deplasmandaki Ankaragücü maçında yedirdiği 3. golü hala unutamıyorum

Ne yapıp edip yamanır gene 1 sene daha Galatasaray'da

Sonrasındada Bank Asyanın yolunu tutar

Gene alırız adamları ortasahaya bakmışsınız en verimli Ayhan olmuş. Sakatlanana kadar her sene iyi iş yapıyor. Euro 2008'deki Almanya maçı hala aklımda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt