#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Takımın en iyi 33 lük Ayhansa şapkayı önümüze koyma vakti gelmiş geçiyor bile.

Refik senin mesajı okuyunca FM günleri geldi aklıma.

Ayhan Akman'ı hep sol beke koyardım. :)

O değilde birşey söyleyeyim bence yanlış olabilir ama msn'den maça giden bir arkadaşla konuştum.Baros'a küfür etmiş Ayhan.

O değilde birşey söyleyeyim bence yanlış olabilir ama msn'den maça giden bir arkadaşla konuştum.Baros'a küfür etmiş Ayhan.

3864.bir forumda okuduğuma göre ve az önce bir arkadaşımın bana anlattığına göre, ısınma sırasında taraftar barosu çağırmış, arda da ayhana " o... çocuğuna bak" demiş. doğruluğuna inanmıyorum, inanmak istemiyorum, eğer doğruysa vay ki ne vay...

https://www.gscimbom.com/forum/futb...o/9-_15-milan-baro__353_-546.html#post1567056

Refik senin mesajı okuyunca FM günleri geldi aklıma.

Ayhan Akman'ı hep sol beke koyardım. :)

Antep 'teyken forvet arkası oynardı. Bizdeyken defansif oynuyor. Sol açık oynadığı dönemler de oldu. Elano--Cana--Emana şeklinde ortasahayı kuracaksak, Hakan Balta böyle rezil oynayacaksa denenebilir. Çok iyi olmaz kabul ama Balta 'dan da kötü olmaz heralde. Sonuçta Hasan Şaş bile sağbek oynadı bu takımda :)

Hiç kimse bana Ayhan'ın iyi oynadığını açıklayamaz..Tamam abi yeter artık.

Adamın adı çıkmış Mustafa - Barış - Ayhan diye, ama bu iki oyuncudan 3 gömlek üstün oyuncu Ayhan.

Sarp, Barış, Ayhan isimleri kasıtlı olarak hep yanyana getiriliyor. Hep Sarp'ın oynatılmasına kılıf geçirmek için. Rijkaard'ı aklamak için. Ayhan hem ofansif oyunu zenginleştiren hem de rakibe dalabilen bir futbolcu. Barış ise teknik yetenekli olmasa bile pres fakiri orta sahamızın en presçi ve rakibi ısıran ismi. Sarp ise işi olmadığı ileride gol kovalayıp orta sahayı ve arkadaşlarını yanlız bırakan hırs küpü.

Helal olsun. Kısıtlı yeteneklerini sonuna kadar kullandı. M.Sarp gibi maçı izlemedi.

Sen hep böyle oynasan transfere felan gerek kalmaz. Helal olsun sana ne diyeyim. Yaşına rağmen oyunu çift yönlü oynuyorsun...

Yaşını başını almış adam bizim genco Arda'dan daha iyi, daha arzulu oynuyor. Tebrikler Ayhanıma..

Takımın en etkili iki(Neill) isminden biriydi. Uzun zamandır olduğu gibi. Yerinde olsam Sarp'a çoktan dalmıştım yada aynı havayı solumuyordum.

ayhan iyi oynuyor. sarp ve baris la isminin yan yana yazilmasi ayhan hakarettir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt