#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Hala Ayhan'ı izlemek istemiyorum diyen insanlar varya.. Brişey demiyorum onlara.

Ayhan 33 yaşında Arda 23 yaşında bide oynadıkları oyuna hırslarına bakın bişey demiyorum.

Ne olursa olsun 2 maçtır takımın en iyisi. Galatasaray'ı bu hale düşüren sevgili yönetim sağolsun.

Bu takımda hırsla oynayan 3-4 oyuncudan biri helal olsun be reis

Bu sezon takımın en iyi oynayanı :o

Şaka gibi.

Gerçekten çok güzel oynuyor Ayhan. Scholes'umuz bizim:)

Gerçekten çok iyi oynuyor.

cok takilmayin

dunku gibi oynasinda siritsin onemli degil

seyircinin havalaninda protesto edip kufur etmesine siritmak cok buyuk bir olay degil

sahada yaptiklarina bakalim

Utanmadan gülüyor bide bişey derdim ama ceza yemek istemiyorum..!

Sırıtıyor filan diye milleti gazlamayın,bir tek o var doğru dürüst oynayan,orta saha olarak.Ben 2 yıldır diyorum ''takımdaki tek gerçek orta saha oyuncusu Ayhan'' diye...Ne yapsa yaranamaz taraftara,hele Sarp la bir tutulması akla ziyan...neyseki çoğunluk hakkını teslim ediyor bu sıralar...Taraftar tepkisine pabuç bırakıp,Arda gibi kırılıp dökülmesin zaten ki öyle olsa,taraftarın kendisine yönelttiği haksız tepkiler yüzünden çoktan emekli olmuştu...

Sırıtıyor filan diye milleti gazlamayın,bir tek o var doğru dürüst oynayan,orta saha olarak.Ben 2 yıldır diyorum ''takımdaki tek gerçek orta saha oyuncusu Ayhan'' diye...Ne yapsa yaranamaz taraftara,hele Sarp la bir tutulması akla ziyan...neyseki çoğunluk hakkını teslim ediyor bu sıralar...Taraftar tepkisine pabuç bırakıp,Arda gibi kırılıp dökülmesin zaten ki öyle olsa,taraftarın kendisine yönelttiği haksız tepkiler yüzünden çoktan emekli olmuştu...

Gülüp espri yapmasını mı gerektirir,resmen bir terbiyesizlik!

Valla bana doğru dürüst oynamasın mücadele edip yenilmeyi hazmedemeyen oyuncu olsun razıyım... Ama doğru dürüst oynayıp arkasından böyle sırıtarak iş yapacaksa hiç olmasın daha iyi...

yorumsuz.jpg

Sahada sırıtmayı tek hak eden adamdı belki de. Eleştirmek yersiz. Aman diyim şimdi bu adamı ıslıklama falan olmasın yoksa takımda oynayan oyuncu kalmaz. Bugünleri arar hale geliriz.

Beşiktaş'tan buna benzer bir durum nedeniyle gönderilmişti.

Tribünlere yumruk şov için geldiğinde armayı öpen nadir oyunculardandır.Kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum.Ayrıca yazıldığı gibi son maçlardaki kötü takımın iyilerinden biriydi.

3 maçtır sahadaki tek adam. Keşke diğerleri de gülse de 33 'lük Ayhan kadar olsalar.

Şu anda Galatasaray'ın en ciddi futbolcusu. Ne futbolcular gördüm mimikleri ciddi ama herkesle herşeyle alay eden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt