#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'ın yaşı nedeniyle fizik gücü düşüyor.Belkide o bölgede oynayacak fizik gücü olmadığı için Rıjkaard ön libero oynatıyor.

Ben olsam oraya koyardım, oynayabildiği kadar oynardı Ayhan. Zaten yorulunca felan anlarsın futbolcunun hareketlerinden. Yorulduğunu anladığım anda da Musa'yı felan oyuna alırdım. Tabii ben olsam.

62862_144992452209138_100738773301173_202992_1055556_n.jpg

Bence ön libero olarak değil de tam orta sahanın ortasında kullanılsın ki kendi mevkiisi zaten orta sahanın ortasıdır. Biraz serbestlik tanınsın yani geriye hapsolup kalmasın. Bu sene Ayhan'dan alabileceğimiz maksimum verimi almak zorundayız... Ve şuan Antep maçı dışında (ki onu izlemedim bilmiyorum) her maçta çok çok beğenmiştim kendisini.

evet dediklerine katiliyorum, Ayhan dmf degil kesinlikle, zaten Ayhan defans yapmayi sonradan ogrendi, Cananin hazir olmamasinda dolayi mecbur orada oynuyor, Mustafa Sarp kapasitesi sinirli bir orta saha oyuncusudur

Gol atsa da mühim değil. Kenarda Cana'yı gördükçe soruyorum kendime, neden bu oynuyor diye

2 - 3 hafta aralığında şüphesiz takımın en dikkat çekici ve en mücadeleci ismi. Yaşına hürmeten, mücadelesine, emeğine ve kendisine saygı duyuyorum. Elinden geleni değil, ayaklarından geleni yapıyor. Buca maçında attığı gol tam resital. Sola dola yatırışı, adam geçişi vesaire...1.sınıf gol. Ayhan'ın kalitesi belli zaten. Tebrik ediyorum kendisini. Başarılar Ayhan.

Ayhan sakatlanırsa Rijkaard 2 hafta içinde bavulunu toplamaya başlar. Çünkü Rijkaard'ın öncelikli olarak orta sahada oynattığı futbolcular (Aydın, Elano, Misimoviç, Sarp, Pino, Kewell) defansa yardım eden hiç yok. Bir Ayhan var.

Yahu şişirip durmayın Mustafa Sarpla beraber sahanın en kötü ismidir buca maçında

Orta sahada bir Gutiye, Ernste, Emreye birde Ayhana bakın hangisini alırsınız kadronuza

Boşuna kandırmayın kendinizi orta alan sos veriyor bütün maçlarda

Yahu şişirip durmayın Mustafa Sarpla beraber sahanın en kötü ismidir buca maçında

Orta sahada bir Gutiye, Ernste, Emreye birde Ayhana bakın hangisini alırsınız kadronuza

Boşuna kandırmayın kendinizi orta alan sos veriyor bütün maçlarda

Kadroda Guti vardı da, biz mi oynatmadık?

Kadroda Guti vardı da, biz mi oynatmadık?

Bu gidişle bi 2-3 senede olmaz zaten baksana herkes Ayhan'dan memnun demekki

Biz farklı maçlar izliyoruz galiba

Spikerler bile Buca maçında Mustafa Ayhan ikilisini öve öve bitiremedi

Bugün Fanatik gazeteside Ayhanı öyle bir anlatmışki izlemesek görmesek yutucaz

Ayhanda Mustafa Sarpta başımızda doğru dürüst yöneticiler olsa zor görürler o formayı

Ama yokluktan onlara katlanıyoruz

Sahada kimin için çırpınıyorsun? Nankör taraftar için mi yoksa futbolcularını aşağılayan, nasıl olsa seni yine yedek bırakacak olan Rijkaard usta için mi? Biraz Sabri ve Arda'dan örnek al. Kim dedi sana dişinle tırnağınla ummadık bir gol at diye.

Bu yalancı galibiyetler Galatasaray takımının geleceğini daha fazla karartmaktan başka bir işe yaramayacak.

Bugün harikaydın Ayhan, dehşet oynadın. Bir sürü top çaldı, o ne mücadeleydi öyle.

Sivas-Bursa maçlarında gayet iyiydi.Buca-eses maçlarında da diğerlerine göre iyiydi.Bu maçta da iyi oynadı bravo.

Ayhan reis unutulmuş?

Helal olsun çok iyiydi.

Etrafında kötü oyuncular olduğu için oynayamıyor lafı asıl Ayhan için söylenmeliymiş.

Bugün çakma Pirlo edasıyla oynadın.. Tebriklerimizi yolluyoruz..

Yahu kaç tane top çaldı bugün, bir ara saymayı unuttum. Mıknatıs gibi çekiyor topu. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt