#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

bügün iyidi hakkini verelim

zaten Sarpla Barisla bir tutulamaz Ayhan

bu adam yillarini verdi Galatasaraya... !!

Cidden bugün bir Pirlo edası vardı üzerinde:D

Geçen hafta attığı gol Ayhan'a yaramış, orta sahanın dinamosu gibiydi. Umarım bu formunu sürdürmeye devam eder. Bizi Barış ve Mustafa Sarp'a mahkum etmez.

Bugün çok çok iyiydi. Kritik yerlerde bazı pas hatalrı yapsa da, çoğu pası, yerinde ve olumluydu. Bunların üzerine çaldığı toplar ve kesdiği hızlı ataklar, yapması ve olması gereken çoğu şeyi gerçekleştirdi.

Ayhana hakkını teslim edenleri tebrik ediyorum.Her maç gelip buraya kan kusulmasın artık..

Bugün mükemmeldi. Forvet ile stoper arasındaki bağı çok iyi kurdu. Çok mücadele etti, çok koştu.Bravo Ayhan..

Cana sayesinde rahat oynadi bugün.

Bu adamın istikrarı yok beyler. Haftaya kötü oynasa şaşırmam. Ama bir bakıma normal de bu.. Adam 33 yaşında orta sahanın vazgeçilmezi konumunda. :o

Maçta iyi oynadı gerçekten. Orta sahada göze çarpan en önemli isim oldu.

ayhan sezon basindan beri mükemmel oynuyor. helal ayhan :tiphat:

lorik cana sayesinde gayet başarılıydı

Ayhan aslinda arka arkaya mac oynadigi zaman hep istikrarli olmustur. Gecen sezon sakatliklar gecirdigi icin faydali olamadi belki ama bence bu sezon basindan itibaren takimin en faydali ismi.

Canan`in sayesinde basarili olduguna katilmiyorum. Cana bence cok ama cok abartiliyor. Kötü futbolcudur demiyorum ama bazilarin yazdigi gibi, cag atlattigina katilmiyorum. Simdi tabiki, sen ne anlarasin falan filan yazilir ama herkesin bana katilmasina gerek de yok zaten.

Seninde onda birin etmeyecek futbolcularla bile kıyaslandın Ayhan :(

Ayhan aslinda arka arkaya mac oynadigi zaman hep istikrarli olmustur. Gecen sezon sakatliklar gecirdigi icin faydali olamadi belki ama bence bu sezon basindan itibaren takimin en faydali ismi.

Canan`in sayesinde basarili olduguna katilmiyorum. Cana bence cok ama cok abartiliyor. Kötü futbolcudur demiyorum ama bazilarin yazdigi gibi, cag atlattigina katilmiyorum. Simdi tabiki, sen ne anlarasin falan filan yazilir ama herkesin bana katilmasina gerek de yok zaten.

cana direk fark yarattı ya öyle deme,mustafa sarp bi girdi ,özellikle ilk girdiği vakit,ruh gibi oldu orta sahamız allah'tan barış ve ayhan pres yapıyodu da devamlı öyle önemli bi şey olmadı

Biraz daha hızlı düşünüp, topu ayağından çıkarırsa şahane olacak.

33 yaşında olmasına rağmen çok iyi oynuyor.

Tek dileğim hiç sakatlanmaması yönünde.

Sakatlanırsa Sarp direk ilk 11'e girer çünkü.

Kendisini ben de fazla beğenmem ama Mustafa Sarp olmadığı zaman yanında daha doğru futbol oynuyor.İlacı Cana olacak.

Her kaptığı topu rakibe özenle atıyor sanki :D

Tuhaf.Ama iyi oynadığını da kabul etmeliyim.

Günün en iyisiydi Baros ile birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt