#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Cok cabaliyor ve kosuyor ama olmuyor artik. Bize o bölge icin daha genc ve dinamik biri lazim. Keske Emana'yi alsaydik sezon öncesi.

takımda abilik rolünü üstleyebilicek tek adam ayhandır.örnegin 2008 sampiyonlugunda h.şükür yarı teknik direktör gibi oynadı son haftalarda.takımı kenetlendirdi elinden geleni yaptı.ayhandan da aynısını bekliyorum.

Gözünüzü seviyim şişirmeyin yahu

Ernest, Emre, Guti, Bedava Aurello gibi adamları izledikten sonra ağlanıcak halimiz var

Benim gözümde emre belözoğlunda hiç bi farkı yok !!! Senin gibi çirkef bu takımda nasıl forma giyiyor anlamıyorum

son dakikalarda 2. yarıdan kırmızı için çok uğraştı ama atmadı hakem acıdı belkide...

neden uğraştı çok basit haftaya olası bir hezimette sorumluluk almak istemedi... kendince haklı belkide... napsın bu kadar çalışıyor saksısı...

Servet: İmparator geliyor abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ayhan: İnandık başardık Servet'cim.

Çirkeflik yapacağına topunu oyna!! Oynamıyorsan defol git!!

Saparra'nın peşinden koştuğu kadar o ara pasların, topun peşinden koşsaydı belki de bu akşam çok farklı şeylerden bahsedecektik.

Utandım yemin ediyorum. Galatasaray forması taşıyan bir oyuncu böyle hareketler yapmamalı ayıptır arkadaş. Adamın arkasında koşup tekme atmalar filan.

Kaptan olcak bide yaptığı ayıptı.Gerçi birazda onun yerine koysak kendimizi biraz hak verebiliriz. Takımı yeniliyor.Puan kaybetmiş.Taraftar sinirli.Hali ile ayhan'da üzgün ve sinirli. o an ki durumda yapması biraz normal gibi.

Ben diyorum Galatasaray'ın yerli futbolcuları hoca yemeye devam ediyor.Utandım senden Ayhan.

Aynı hareketleri ve fazlasını M.Sarp'a da yapmasını dilediğim, her ne kadar çirkef olsa da futbol oynamaya çalışıyor birilerine inat.

Ayhan neler yapıyorsun sen.

Üstünde taşıdığın şanlı formayı haketmiyorsun sen de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt