#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

İki ileri, bir geri. Böyle sezon sonuna kadar bir iyi, bir kötü oynar.

Kaptan olcak bide yaptığı ayıptı.Gerçi birazda onun yerine koysak kendimizi biraz hak verebiliriz. Takımı yeniliyor.Puan kaybetmiş.Taraftar sinirli.Hali ile ayhan'da üzgün ve sinirli. o an ki durumda yapması biraz normal gibi.

Madem sinirli üzgün gitsin herife çaksın bir tane. O zaman eyv derim ama bu çok ayıp gerçekten.

Oha Ayhan da sabotajcı durumuna gelmiş! Şoktayım. Adam bir tarafını yırttı be. Allah kuru iftiradan korusun!

Amin.

Suç sende değil sana o formayı verip kaptanlık bandını koluna takanda

Bu arada Ahmet kuru iftira falanda değil

Gözümüzle gördüğümüz yaptığı şerefsizliği söylüyoruz

ayhan en son eleştirilecek futbolcularadan biridir.çok emek vermiştir ve hala sahanın en fazla koşan ve mücadele eden futbolcusudur...yanında mustafa arkasında servet olursa anca bu kadar olur

Haftaya derbide oynamamak için sarı kartı varken maç da kopmuşken rakibine dalan tartaklayan Ayhan da yarına bir yazı konusu...

Bülent Timurlenk.

Kaptana bak. Galatasaray kaptanina bak.

Oldum olası sevmedim. Hiçbir zaman Galatasaray'a yakıştığını düşünmedim. Bunun en önemli sebebi çirkef olması. Hatırlarsanız pas atmayan arkadaşlarına ana avrat sövüyordu bir zamanlar. Ergün'e Hasan Şaş'a falan böyle hep duyuluyordu açıkça sahadaki mikrofonlardan. İsterse 30 asist yapsın. Ayrıca çok birşey yapıyor gibi gözüküp aslında hiçbirşey yapmayan adamların en başında geliyor. Yok top dağıtıyor, yok defanstan top çıkarıyor. O çıkan topların daha ileriye oynandığını görmedik sağa sola geriye. Ortasahanın bu kadar rezil olmasının sebeplerinden biri. O kadar çok koşuyor ama neden takım ortasahada eziliyor ileriye destek veremiyor bende bunu anlamıyorum arkadaş. İstatistik yapmak için mi koşuyorsun o kadar. 11 km koşan adam maçta bi olayı yok. Çok enteresan.

ne kadar zorladıysan da olmadı ayhan.haftaya kadıköye gideceksin.rezaleti sen de yaşayacaksın...en ağır küfürleri yiyeceksin...tekmeleri de yiyeceksin golleri de...bizim sinirden elimiz ayağmız titriyoken sen evinde sıcak çayını yudumlayamayacaksın kaptan(!) .düştüğümüz hallere bak.GS kaptanının yaptığı harekete bak.altında yatan pis niyete bak....kimse aksini idda etmesin sakın!

taraftar daki cesaret futbolcularda olsa yenilmeden geliriz

ayhan en son eleştirilecek futbolcularadan biridir.çok emek vermiştir ve hala sahanın en fazla koşan ve mücadele eden futbolcusudur...yanında mustafa arkasında servet olursa anca bu kadar olur

Gölge mücadelesi mi?

Ben göremiyorumda top çaldığını tek bildiği apuk supuk yan paslar bıraksana ya,biz maç izlemiyor muyuz?

Tel tel dökülüyor adam 70den sonra hangi maçta ayakta kalabiliyor.

İddia ediyorum Ayhan'ın iyi oynadığı hücuma katıldığı her maçı çok rahat kazanır Galatasaray eksiği o mevkide zaten..

Misimoviç coşar bu dalkavuğun yerine Hamit gibi bir adam olsa.

Orta Sahamız tel tel dökülüyor

Ne pres var Ne top dağıtma ne top kapma

Millet hala Ayhana laf söylenmez diyor :)

Doğru Suç Kallide,Skibbede,Rijkaarda'da Ayhana baştan yaratmaları lazımdı

Bu yandan yemiş Pirlo'nun Kadıköy'deki futbolu her sene komedi!

Haftaya derbide oynamamak için sarı kartı varken maç da kopmuşken rakibine dalan tartaklayan Ayhan da yarına bir yazı konusu...

Bülent Timurlenk.

Kaptana bak. Galatasaray kaptanina bak.

Korkan futbolcularla bu maça çıkacağız desenize. Birde takımın kaptanı bu isim.

Bkz Dışarda taraftar var mı?

Unutmadık seni gidi sahtekar Ayhan unutmadık!

O pis gülüşünü hala unutamıyorum,milyonlar hastayken mikinizde değil G.Saray az kaldı az..

Tek tek kovduracağız senin gibi adamları!

Protestolar bitmeyecek isterseniz her maç iyi oynayın bundan sonra.

Son haftalarda takımın en iyi futbolcusu. Daha iki yıl oynar. Tecrübesi ile gençlere çok faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt