#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Çok fazla üstüste maç oynadı.Uzun senelerdir belki bu kadar oynamamıştı.Yaşı itibariyle de yoruldu.Keşke takımın yarısı sakat olmasa en azından 1 maç falan kenarda oturabilirdi.Yine de bu sene ona kızamıyorum.

Iyi oynadiginda nasil taktir ettiysek, kötü oynadiginda da destek çikmaliyiz. Ben inaniyorum ki 1-2 maça kadar düzelip eski formunu yakalar.

Bunun için 10000 seçenek yok. Ankaraspor maçinda gidip arkadan bir oyuncuya tekme atip kirmiziyi yiyecek. :D

Etrafında 3 kere dönmeden pas atsa bide tam olacak.

Ayhan artık iyice yoruldu.Milli maçlar türkiye kupası lig Avrupa.Bu takımın banko oyuncusu konumdaydı.Artık dinlerndirilimesi gerekir.O zaman eski formuna kavuşur

Ayhan iyi oynayınca orta saha inanılmaz rahat oynuyor,topu ileri taşıyan bir Ayhan bir Kewell bir de Arda var,önümüzde ki maç daha iyi bir Ayhan görmek istiyoruz!

Galatasaray ın bu yıl en başarılı oyuncuları kimdiye sorsanız benim için ilk üçtedir...

Ayhan Akman rekora doğru: 350. lig maçı

Aslan´ın tecrübeli orta saha oyuncusu Ayhan Akman, ligde çıktığı 349 maçla, faal olarak futbol oynayan isimler arasında en çok forma giyen oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Deneyimli futbolcu, bugünkü karşılaşmada da görev alması halinde, ligdeki 350. maçına çıkmış olacak. 1. Lig kariyerine 1994-1995 sezonunda Gaziantepspor’la başlayan Ayhan, 1998-1999’da Beşiktaş’a transfer olmuş, 2001-2002’de de Florya’nın yolunu tutmuştu. Milli oyuncu, geçtiğimiz aylarda Galatasaray’la olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmıştı

Ayhan birde istikrarlı olsa kötü gününde hiç çekilmiyor ama bir hamburg deplasmanında iniesta gibi oynadı hep öyle oynamasını bekliyorum.. :D

Rijkaard geldi.Şimdi gönderilecek listeleri yapılıyor ve bazı Galatasaraylı arkadaşlarımız o listeye senin adını koyuyor.Çok üzülüyorum.Bu kadar profesyonel yaşa,kulübe de yada sahada bir duruşun olsun.Ama iyi ama kötü terinin son damlasına kadar mücadelen, üçüncü tercih olduğun zamanda bile ters bir açıklama yapıp, bu kulüp benim için bitmiştir deme.Yetmedi bu sene en istikrarlı oyuncu ol, herkes sakatlıktan hastaneden çıkamazken kendini koruyup takımın ayakta kalmasını sağla, sonrada gönderilcekler listesine kafadan gir.Bu taraftar için daha ne yapman lazım bilmiyorum.

Bildiğim jubile yapana kadar kendi isteğinle bırakana kadar bu kulüpte kal.Seni seviyorum Ayhan AKMAN.

1 Emre Asik 2 Ayhan Akman asil bunlar gonderilirse vefasizlik olur.

cok vefasızlık yapmaya başladık acikcasi bu konuda fb ve bjk kızarken biz kalktık anısını yapmaya başladık efsane kadroyu bile nasıl kusturduk halada bi atraksiyon yapımış degil vefa borcumuzu ödememiz gerekiyor bence oyle yada boyle o kadar suc bulmuyorum hasan şaş kesinlikle gonderilmemeli hele hele suan AYHANIN GONDERİLMESİNİ İSTEMEK COK SAÇMA APTALLIK OLUR BOYLE BİR ADAMI VEFASIZLIGINDA BU KADARI OLAMAZ

Ayhan'ın bu takımdan Frank bile gönderemez.. 2 yıldır oynadığı futbolla başımızın tacı artık..

Rijkaard Ayhan'ın üzerine bir Ayhan daha ekler... Sabırsızlanıyorum Ayhan'ı izlemek için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt