#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Bence Ayhan'ın yokluğu nedeniyle Antalyaspor'a yenileceğiz. Umarım haksız çıkarım ama sahaya sürülecek orta sahayı gördükçe insanın karamsar olmaktan başka çaresi kalmıyor. Misi-Sarp-Cana-Emre

Nasıl fb orta sahasında orta sahayı toparlayan, ileriye geriye koşan ve rakibe girişen bir Emre B. varsa bizde de aynı işi Ayhan görüyor.

Misi ve Sarp koşmayan ve pres yapmayan, rakibi rahatsız etmeyen isimler. Cana ise rakibe girişmesine rağmen bunu sadece kendi alanı çapında yapıyor, Ayhan gibi gerekirse tam saha değil. Sonuç olarak orta sahamız yine yolgeçen hanı olacak. Servet'in de oynamaya devam ettiğini hesaba katın.

Yeniliriz mi bilmiyorum ama zorlaniriz diyorum ben de.

Bence Ayhan'ın yokluğu nedeniyle Antalyaspor'a yenileceğiz. Umarım haksız çıkarım ama sahaya sürülecek orta sahayı gördükçe insanın karamsar olmaktan başka çaresi kalmıyor. Misi-Sarp-Cana-Emre

Nasıl fb orta sahasında orta sahayı toparlayan, ileriye geriye koşan ve rakibe girişen bir Emre B. varsa bizde de aynı işi Ayhan görüyor.

Misi ve Sarp koşmayan ve pres yapmayan, rakibi rahatsız etmeyen isimler. Cana ise rakibe girişmesine rağmen bunu sadece kendi alanı çapında yapıyor, Ayhan gibi gerekirse tam saha değil. Sonuç olarak orta sahamız yine yolgeçen hanı olacak. Servet'in de oynamaya devam ettiğini hesaba katın.

9 maçta 4 yenilgi 4 galibiyet 1 beraberlik aldık

Zorlanabiliriz yenilebilirizde hatta zaten son yıllarda Antalya bize karşı topla tüfekle oynuyor resmen

Ama bunu Ayhana bağlamak hakketen çok ilginç yenildiğimiz maçlardada vardı bu Ayhan

Ayrıca Ayhanla Emre B. karşılaştırmak futbola ihanet

Emrenin dün maçtaki performansını Ayhan bu sene hangi maçta gösterdi ?

Bugün Galatasaray adına sahanın en iyisiydi. Çok iyi paslar attı ve oldukça soğukkanlıydı. Yıllanmış şarap gibisin Ayhan.

Her mac takimin en iyisi olmasi forumun %99'unu utandiriyor olmali.

Adam 33 yaşında ama oynuyor hala.

genelde iyiydi ama bazi anlarda sacmaliklar yapior

bazen acaba yaninda mustafa var diyemi gozumuze cok iyi gorunuyor demekten kendimi alamiorum

neyse en azindan bu kadar oynasin

cana baris ayhan orta sahasini 90 dakikagormek harammi bize

Şu Selçuk İnan ne ukala çirkef kişilikmiş öyle. Bizim kaptan Ayhan sırtını biraz arkadaşla sıvazladı diye Ayhan sırtını dönüp giderken şaaak diye ensesinin üstüne, beyninin en hassas noktasına sert bir tokat patlattı. Hakemin buna kart göstermesi gerekirdi.Böyleleri transfer edilmesin sakın.

Ayhan bunu her zaman yapıyor ama işte şimdiye kadar karşılık veren yoktu. olay bundan ibaret bence. Ve birşey daha farkettim. Eğer Selçuk o anda sadece pozisyonu düşünüyor olsaydı emin olun geri vites atmazdı. Bu çocuk da Galatasaray'ı istiyor gibime geliyor

Ayhan bunu her zaman yapıyor ama işte şimdiye kadar karşılık veren yoktu. olay bundan ibaret bence. Ve birşey daha farkettim. Eğer Selçuk o anda sadece pozisyonu düşünüyor olsaydı emin olun geri vites atmazdı. Bu çok da Galatasaray'ı istiyor gibime geliyor

Bunu birçok futbolcu yapıyor. Avrupa'da da yapıyorlar. Bir çeşit dostluk gösterisi. Böyle şeyleri bende laubali bulurum ama karşılık olarak sırtı dönükken enseye tokat atmak

kırmızı, en azından sarı kart bile olabilirdi, Ayhan kendini yere atsaydı. Selçuk İnan'ın yaptığı çok çirkef bir davranış.

aynı şey Ayhan'a yapılsa hadi Ayhan'ı geçtim daha prosu Neill'a yapılsa vereceği tepki bundan farklı olmazdı. Sarıymış kırmızıymış o hakeme kalmış ama orada ben olsam en az onun kadar sinirlenirdim.

ayhan cok ustune gitti selcugun

ama tabi selcuk topu cok iyi saklayinca her seferinde cirkefcefaul yapti ayhan

biraz taraf olmayi biraksakta objektif olsak?

ayhan cok ustune gitti selcugun

ama tabi selcuk topu cok iyi saklayinca her seferinde cirkefcefaul yapti ayhan

biraz taraf olmayi biraksakta objektif olsak?

Yahu anlamıyormusunuz. Selçuk faule kızmadı. Ayhan'ın sırtını sıvazlamasına kızdı, o nedenle ensesine sert bir tokat attı. Enseye tokat atmak bu kadar serbestse, kart gerektirmiyorsa, bundan böyle bizim futbolcular rakiplerine hep böyle girişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt