#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Bu maçta geri pastaki ustalığını tekrar konuşturdu.

Ayhan'ın yönetimi sayesinde ligin en atak takımı bjk'yi klasik anadolu takımına döndürdük 60 dakika 'Çanakkale geçilmez' oynamak zorunda kaldılar. Elano pozisyon çarçur edip, topları ezmese daha çok pozisyon bulurduk.

Dün gece resmen sahada kaçmaya yer aradı

Etliye sütliye karışmıyim göze batmadan bitiriyim diye saklandı durdu

Gutiyi izleyip biraz ders alsın diycem ama izlediğini kavrayabilme yada uygulayabilme kapasitesi varmı bilemiyorum

Tarihinin en kötü ikinci sezonunu geçiren G.Saray'da ikinci kaptan Ayhan Akman, içini döktü.

İşte tecrübeli yıldızın çarpıcı itirafları: "Bir şansızlık var. Bursaspor maçında 30. dakikada Volkan Şen'in kırmızı kart görmesi lazımdı; görmedi. Karabük deplasmanında 1. dakika aleyhimize olmadık penaltı verildi. Fenerbahçe, Manisaspor, Trabzonspor, Kayserispor ve Beşiktaş maçlarının hepsinde de iyi oynadık. Kayseri'de 2 penaltımız verilmedi. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik ve basit goller yedik. Futbolun adaleti olsa en az 10 puanımız daha olurdu. Taraftarlarımız için de ayrı üzülüyoruz, onlar her şeye rağmen bizi her koşulda desteklemeye geliyorlar ama biz onları mutlu edemedik. Biz futbolcular için de bu durum çok zor, üzüntüden genelde tesislerde kalıyorum; eve bile gitmiyorum.

Tarihinin en kötü ikinci sezonunu geçiren G.Saray'da ikinci kaptan Ayhan Akman, içini döktü.

İşte tecrübeli yıldızın çarpıcı itirafları: "Bir şansızlık var. Bursaspor maçında 30. dakikada Volkan Şen'in kırmızı kart görmesi lazımdı; görmedi. Karabük deplasmanında 1. dakika aleyhimize olmadık penaltı verildi. Fenerbahçe, Manisaspor, Trabzonspor, Kayserispor ve Beşiktaş maçlarının hepsinde de iyi oynadık. Kayseri'de 2 penaltımız verilmedi. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik ve basit goller yedik. Futbolun adaleti olsa en az 10 puanımız daha olurdu. Taraftarlarımız için de ayrı üzülüyoruz, onlar her şeye rağmen bizi her koşulda desteklemeye geliyorlar ama biz onları mutlu edemedik. Biz futbolcular için de bu durum çok zor, üzüntüden genelde tesislerde kalıyorum; eve bile gitmiyorum.

artık hiçbir oyuncuya kızamıyorum.naapsınlar,onlar da insan ve onlarında bir kapasitesi var.eğer ortada bir suçlu varsa bu kesinlikle oyuncuları seçip alan yönetimdedir.futbolcu yuhalanmak,ıslıklanmak istermi?yolda yürürken hiç utanmadıgını mı düşünüyruz?bence ıslıklanması gereken onlar değil,yönetimdir.hem o ıslıklanan oyunculardan hemde taraftarlardan özür dilenmelidir.

B_c2d8c891878c867a12c3b82910b6f9fc.jpg

:tiphat: :D

İzmir'de Swissotel'den fotoğraf.

Bizim dersaneden oyuncuları görebiliyorduk :).

Yılın en kötü kaptanı ve en kötü moral bozucusu ödüllerini de almalı.

Ayhan kesinlikle devre arası beklenmeden yollanmalı.Mümkünse Ayhan'ın 1.,2.,3. derece akrabaları bile kulübe alınmamalı.

Devre arası hatta hemen şimdi gitmeli.Resmen takımın beş vites geri çekiyor ve yanında oynayan adamlarnda işini zorlaştırıyor.

Bir insan hiç mi ileriyi düşünmez, zorda kaldığı 1-2 pozisyon dışında hep geri-yan pas yaptı bu maç, gerçi çoğu maç öyle ama...

Sahada bi şey yapmıyor takım arkadaşlarının moralini bozuyor artık futbolu bırakma vakti geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt