#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

İleriye bayağı bir bakıyor, "şimdi topu ileri atarsam yanlışlıkla gol atarız bari geri dönüyüm gibi" bir tavrı var.

Takımdan yollanması gereken futbolculardan birisi.

Yaş 34 Ayhan Akman bırak artık şu futbolu zarar veriyosun şu takıma git holding falan açta bari 50-60 kişiyi iş sahibi yap hemde parana para kat.

Ayhan'ı beğenmeyenlere soruyorum; Hagi size bir fırsat verse. Deseki takımı siz kurun. Siz olsanız şu an onun oynadığı mevkiide kimi oynatırdınız?

Sorun Ayhan'ı yeterli görüp o mevkiye oyuncu alınmaması şu zamana kadar.

Ayhan 4-5 sene önce ne oynuyorsa bugün de onu oynuyor. Tek fark yaşa bağlı güçsüzlük. Ayhan önceden de ya yana oynardı ya geriye, dikine hiç oynayamadı ki. Sadece yana ve geriye oynadığı paslar daha isabetliydi ,bu yüzden göze batmadı hiç. O zamanlar Erman Toroğlu demişti maraton programında herkes Ayhan'ı överken. Hatta Ayhan o zamanlar zaman zaman sol kanat oynuyordu. Dedi ki Erman "Herkes Ayhan'ı övüyor ama Ayhan sadece yanlara doğru al gülüm ver gülüm oynuyor, takıma olumlu bir katkısı yok hucum yönünden" ... Gerçekten bunu diyene kadar dikkat etmemiştim ben de, daha sonra bu gözle izlemeye başladım Ayhan'ı ve gerçekten de bunu yapıyordu Ayhan.

[video=youtube;9s2rlXPTdk8]https://www.youtube.com/watch?v=9s2rlXPTdk8[/video]

Ayhanı dikkatle izleyenler, maç boyunca asli görevi olan defanstan top alıp oyuna sokma görevini nasıl suiistimal ettiğini anlarlar. Nadiren Defanstan top aldığı anlarda en fazla onlara geri veriyor, almadığı anlarda ise çok bilmişler gibi elini sağa sola kaldırarak topu ona ver, buna ver işareti yapıyor. Tehlikeli bölgede topla buluşunca zaten eli ayağı dolaşıyor, kaptırdığı toplarla kontra yiyoruz.. Ayhanı beğenen arkadaşlar, Sizden bir ricam var: Önümüzdeki maçta muhtemelen yine oynayacaktır ayhan. Sizden ricam o maçta ayhanı bu gözle izlemeniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt