#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

ne zaman kurtulacağız bu işe yaramazlar sürüsünden, nerden tutsak elimizde kalıyor, ne kadar transfer yaparsan yap aynı

ilk yari bittiginde yerine baskasi getirilmesi lazimdi. Cok dengesiz hareketleri var. Kirmizi yiyecegi belliydi.

ayhandan ne bekliyorlar anlamıyorum onun yerine genç bi oyuncu oynasında tecrübe edinsin bee seneye zaten yokk

Kartı sonuna kadar hak etti. Birçok pozisyonda (kart yediği dahil) topu kontrol edemiyor bu yuzden ya pozisyon ölüyor ya da adam gelip topu alıyor, rövanş hareketi yapayım derken de kartı yedi. Hep yaptığı şey. Keşke gercek dunyada da oyuncuların yeteneklerini ölçüp gösteren bir skala olsa (oyunlardaki gibi) BAM'ın TSL'deki oyuncular içerisinde top kontrol, pas vb. özeeliklere göre kaçıncı sırada oldugunu görsek. Son derece sıradan oyuncular Cihan Haspolatlı'dan ne farkları var ki? Bi gidin artık n'olur...

Oynatmayin sunu ya yuzunu gordukce Barca macini daha fazla izleyesim geliyor

bu son maçın olur inşallah, sen musayı konya'ya gönder bu ruhsuzlara kaptanlık ver.

Ey Hagi ve Yönetim kimi alabiliyorsanız alın Formica, Bicfalvi vb. farketmez açık ya da göbek. BAM'ı kesin ve Yekta ve Culio'nun yanına gelenleri monte edein hepsi bu.

Emre Çolak'tan da çok seyler beklemeyin.

Takıma fayda vermesini geçtim direk zarar vermeye başladın,ilk11de oynaması kendi suçu olmamasına rağmen (yaşının verdiği fiziksel ve zihinsel yorgunluktan üst düzey futbol oynaması bekleyen yoktur heralde tabi ki Hagi dışında ) günden güne taraftarın gözündede antipatik hale gelmeye başladın.

Geçmişteki güzel günlerin anısına sezon sonu iyi bi şekilde yolların ayrılması lazım artık.

Takıma fayda vermesini geçtim direk zarar vermeye başladın,ilk11de oynaması kendi suçu olmamasına rağmen (yaşının verdiği fiziksel ve zihinsel yorgunluktan üst düzey futbol oynaması bekleyen yoktur heralde tabi ki Hagi dışında ) günden güne taraftarın gözündede antipatik hale gelmeye başladın.

Geçmişteki güzel günlerin anısına sezon sonu iyi bi şekilde yolların ayrılması lazım artık.

Galatasaray'ın kaptanı.

Ne güzel.

bugünden sonra kadro dışı bırakılmazsa klubün adını değiştirin daha iyi.

Havaalanında sorar mı acaba dışarıda taraftar var mı diye?

Hiç boşuna konuşmayın bu takımdan Neill , cana , Baroş gider Ayhan kalır.............

cok pis ama cok pis kasindi kart görmek icin

hakemin yerinde olsa, cok daha erken atardim.

ayrica hagi ne derse desin - büyük ihtimalle savunacak ayhani, aralari cok iyi diyorlar - yönetim bu adama pis ceza vermeli.

en güzeli kadro disi brakmak olurdu ama neyse.

Haftaya Ayhan'sız bir takımı izlemenin mutluluğu içerisindeyim!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt