#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan, bırak oyun kurmayı sabah erken kalkmak için saatini bile kuramaz zaten.

Müjde beyler Ayhan'a 3 maç ceza gelmiş.Umarım yönetim itiraz etmez. :m26::m26::m26:

3 maçlık cezayı 30 maça çıkması için itiraz etmemiz gerekli PFDK'ya..

Duyun sesimizi kurtarın şu,bir taraflarında ki kılları kadayıf olmuş adamdan :)

Ohh be 3 maç daha Ayhan oyuna girecek diye panik yapmayacağız en azından.

bırak arkadaş, bu nasıl iştir yahu

adam yanlış mevkide oynatılıyor, taraftar sürekli dalga geçiyor

pfdk alenen hakkını çiğniyor

oynamadı işte antep maçında, hatta çok dalga geçtiğiniz BAM'dan kimse oynamadı

ortasahamız BAM'ın yokluğunda iyi pas yaptı değil mi???

sadece sarp bir müddet oynadı (ki oynadığı süre içinde bir asisti var)

Ayhansız orta sahamızın olamayacağını gördük. Ayhan defans, ortasaha, forvet, üç yere birden katkı sağlayan box2box bir futbolcudur. Adam'ın üzerinde 10 yıllık Galatasaray mazisi var. Bu birikime yeni futbolcuların ihtiyacı her zaman vardır.

PDFK aynı durumda fb li bir futbolcuya 3 maç ceza veremezdi. Bir yandan iyi oldu belki, Ayhan sahada itici, çirkef davranışlar göstermekten vazgeçmeli, mesela bir kaptan Cüneyt, kaptan Hakan Şükür gibi vakur olmalı.

Ayhan ve Barış yanyana olsaydı. Antepspor bizi presle boğamazdı. Pres üstünlüğü bize geçerdi.

Bir yanda Xavi-Iniesta-Busquets diğer yanda Ayhan -mustafa - Barış senin adaletin bu mu dünya :D:D

bu yaşta ancak bu kadar oynar.klübümüze cok emeği gecmiştir ve ala su an ortasahada oynaması gereken tek adamdır.bukadar basit

Oynaması gerekn '' Tek '' adam derken ciddiysen vay senin haline arkadasım allah acil şifalar versin

bu futbolcuların arasında orta sahanın ortasında kim oynayacak?mustafa-barış-yekta-cluio-misimovic-kewell-cana-kazım?hangisi ayhandan daha fazla katkı verir orta sahanın ortasında gördük dün gece maynuna cevirdiler bizi

Ayhan 3 hafta yok diye sevinenler, gerçekten futbolu bilmiyor. Ayhan'ın yerine 3 hafta, iyi Sarp izlemeler size.

bu futbolcuların arasında orta sahanın ortasında kim oynayacak?mustafa-barış-yekta-cluio-misimovic-kewell-cana-kazım?hangisi ayhandan daha fazla katkı verir orta sahanın ortasında gördük dün gece maynuna cevirdiler bizi

Hepside Ayhandan daha iyi oynar hatta altyapıdaki oyuncular bile sen bunu görememişsin bunca zmandır ben şimdi bir GS taraftarı olarak buna üzülüyorum....

Ayhan menepoz teyzelere benziyor.Topu alıyor bir 1 dakika düşünüyor ondan sonra pas atıyor.Attığı paslar ya kısa düşüyor yada isabetsiz kalıyor.Ara sıra topla alıp gidiyor sonra ben nerdeyim lan diyip şaşırıp geri dönüyor.Bu arada presde yapıyor kapamadımı sinirlenip tekme atıyor,faul yapıyor sonra bir bakmışsın Ayhan 60. dakikada atılmış.Siz daha ne bekliyorsunuz Ayhan'dan anlamıyorum.

Ayhancım sende biliyorsun bittiğini ama işte yediremiyorsun kendine.Bitirdiniz şu 105 yıllık kulübün tarihinde en berbat futbolcular listesine adını sende yazdırmaya hakettin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt