#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Reis geri dönüyor :).

Ayhan yokken takim LESH oglu LESH

Bence ayhan geri dönsün en azından orta sahadan direk hücuma çıkarız pas atmayı bilen nadir adamlardan

Ayhan ortada pas dagitacak bir oyuncu degil gerci o lafindan Ayhan'i aslinda izlemedigini ve kahve erbabi mantigiyla degerlendirdigini anlayabiliriz. Ayhan stil olarak Culio'dur, on libero degil.

Hagi orda oynatıyor ama. O da benim problemim değil.

From the director of "THE SHADOW MIDFIELDER" and "BOX TO JOKES"

THE BACK PASS MASTER

19.02.2011 only in Telekom Arena

Lafı çarpıtma. Rakiplerimizde Ayhan'ın mevkilerinde Selçuk, Fernandes ve Emre oynuyorken bizim hala bu adamı yeterli bulmamız vizyonumuzun yerlerde gezindiğini gösterir. Bugün STSL'de ilk 10'daki hiçbir takım 11'ine koymaz Ayhan'ı. Gerçi bizi buna mahkum bırakan Futbol Komitesini sorgulamak gerekir asıl.

ayhan bu sene ki gibi oynayacaksa bizden uzak olsun

ama guzel birjubileyi hakediyor

Lafi carpitmakla alakasi yok ki, Neill'la ilgili garip bir iddiada bulundun ben ona cevap verdim sonra "boyle olmush banane" dedin ben de ona cevap verdim.

Neyse

Ayhan fizigi kotu diye kotulesmis yoksa cok iyi futbolcudur. Ben onun savasini veriyorum. Yoksa bu haliyle orta sahaya tabii ki yazmam. Orta sahada Sabri ve Neill oynuyorsa yazarim ama.

Ayhan geriye oynuyor diyenin de dunyadan haberi yoktur. Cok kacan, yer degistiren adamimiz var da Ayhan onlari gormeyip geriye donuyor he mi LOL

Ayhan'ın futbolu bırakma zamanı geldide geçiyor.En azından bizden gitme vakti gelmiş.

Bu haldeki Ayhan'dan medet beklemek hatadır.Hata yapmak zaten bizim yönetimin en iyi becerdiği olaydır.!!!

Yönetim sene sonu radikal bir kararla;

Barış, Aydın, Mustafa, Ayhan, Servet, Balta, Misimoviç ve Zapata'yı gönderirmi? Şu kulübün bir kerede revizyonu şu olsun. Keita gittiğinde normal karşılamıştım ama onu gönderip bu adamları hala takımda tutmanın adı revizyon olamaz. Veya 1 kişi yollayıp takıma 5-6 adam almak. Temizlik ya toptan yapılır yada hiç yapılmaz. Biz bir oyuncu yolluyoruz 6 tane alıyoruz onlar tutmayınca tekrar bu oyunculara dönüyoruz ne o REVİZYON.

Yönetim sene sonu radikal bir kararla;

Barış, Aydın, Mustafa, Ayhan, Servet, Balta, Misimoviç ve Zapata'yı gönderirmi? Şu kulübün bir kerede revizyonu şu olsun. Keita gittiğinde normal karşılamıştım ama onu gönderip bu adamları hala takımda tutmanın adı revizyon olamaz. Veya 1 kişi yollayıp takıma 5-6 adam almak. Temizlik ya toptan yapılır yada hiç yapılmaz. Biz bir oyuncu yolluyoruz 6 tane alıyoruz onlar tutmayınca tekrar bu oyunculara dönüyoruz ne o REVİZYON.

Servet ?

Servet'i 1.5 sene önce göndermeliydik. Özür diliyorum kovmalıydık. Yıllardır Galatasaray'ın kanını emmeye devam ediyor.

Galatasarayın kanını emenler ,yıllardır mücadele eden oyuncular değil, milyon dolarları götürüp yan gelip yatan , hayranı olduğunuz çakma yabancılardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt