#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'ın varlığından ziyade, şöyle soralım soruyu.

Ayhan olmazsa ne olurki!!!

Galatasarayın kanını emenler ,yıllardır mücadele eden oyuncular değil, milyon dolarları götürüp yan gelip yatan , hayranı olduğunuz çakma yabancılardır

Kim mesela çakma yabancı.? Benim bildiğim bizim takımdaki tek çakma yabancı Barış Özbek. Oda Almancı diye?

Baş kan emici Linderoth'du, takımın anası ağladıktan sonra postalandı. Şimdi onun tahtında G.Zan oturuyor..

Espri yeteneğiniz müthiş, cümlelerimi böyle algılayacaksanız konuşmaya gerek yok

Sen önce kelime literatürünü geliştir. Söylediklerinin ne anlama geldiğini öğren öyle cevap ver bana.

Çakma yabancı diyorsun. Bu tabir, yabancı uyruklu olup yerli oyuncu statüsünde oynayan oyuncu için kullanılır. Bu tanımada takımımızda uyan tek oyuncu Barış Özbek'tir.

B_c95af710c33dab4c06c6a01ced69dc30.jpg

Sen önce kelime literatürünü geliştir. Söylediklerinin ne anlama geldiğini öğren öyle cevap ver bana.

Çakma yabancı diyorsun. Bu tabir, yabancı uyruklu olup yerli oyuncu statüsünde oynayan oyuncu için kullanılır. Bu tanımada takımımızda uyan tek oyuncu Barış Özbek'tir.

"Çakma" argoda geçen bir kelimedir diye biliyorum ben, siz sözlük anlamını yazmışsınız ilginç(Uydurmuşsunuz). Argoda da uyduruk olan şeylere çakma denir benim bildiğim, yani uyduruk yabancılarımızdan bahsediyorum

Ayhanın Akmanın gitmesi için facebookda grup kurmuşlar :D:D valla millet imza kampanyasınada başlar yakında :D:D

Ayhan akman..Haftaya 3.750 euro'ya transfer edilmiş milli takım oyuncusu Yekta Kurtuluş'un yerine 11'de başlayacak olan milli takımın tesislerinin önünden geçemeyen bedava bıraksan kimsenin alıp oynatmayacağı Galatasaray'daki kredisinin nereye dayandığı bilinmeyen 36 yaşındaki oyuncu!

Cezasının artması için tahkime itiraz edelim..

Federasyon bile bize acidida ceza vermisti..Allahim nolur kirmizi Kart görsün ve hic oynamasin! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt