#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Samimiyetle falan alakasi yok, adam orda ARMAYI gosteriyor. Ayhan'i iyi bulmayan salaklar isliklayarak ne kadar taraftarlik yaptiklarini dusunuyorlarsa Ayhan da 10 senedir tasidigi armayi gostererek ne kadar taraftar olmadiklarini gosteriyor.

Baros Trabzon'da armayi optugunde samimiyetini sorguladin mi? Yoksa liseli BAM mantigindan mi yola cikarak boyle seyler yaziyorsun CENK

Yuhalayan arkadaşlar Lucescu, Hagi'nin ilk dönemi, Gerets, Kalli ve Skibbe dönemindeki Ayhan'ın maçlarını izlesinler ondan sonra da... utansınlar diyeceğim ama zaten Ayhan armayı öperek onları utandırdı... Daha da böyle bir futbolcuyu yuhlarken iki kere düşünürler herhalde kafaları gram basıyorsa...

Sezon sonu teşekkür edilmeli. Ama o kadar futbolcu, yönetim varken ıslıklanması gereken sadece Ayhanın ıslıklanması tam bir saçmalıktı.

Sorunu halen daha Ayhanlarda, Sarplarda arıyoruz. Beyler uyanalım artık. Sorun oyuncularımızda, teknik heyetimizde falan değil. Onları oraya koyanlarda. Bugün yine gördük ki Adnan Polat üzerindeki tüm sorumluluğu yine her her zamanki gibi teknik direktörüne, futbolcusuna yıkmayı başarmıştır.

o yuhalamalar Ayhan a değil yönetime olmalıdır. Ayhan Gs için elinden geleni ve fazlasını bugüne kadar vermiştir.

GS ortasahasını futbolun son demlerini yaşayan Ayhan a bırakanlar utansın

Adami ayagina top gelince isliklamak nedir lan? Schuster'in dedigi gibi, evinizde oturun. Mac TRT'deydi nasil olsa.

Siz nasıl adamlarsanız arkadaş? Sizleri anlamak çok güç. Bütün sezon boyunca BAM'ı eleştirdiniz, demediğiniz hakaretleri bırakmadınız, yapmadığınız iğrençlikleri yaptınız, çizemediğiniz şekl-i arzı çizdiniz ve şimdi Ayhan Akman denen futbolcu görünümlü insan yuhalanınca karşı savunmaya geçtiniz? Bunların örneklerini çoğaltmak çok zor değil. Arda'yı eleştirenler, Arda yuhalandığında Arda'yı savunmaya geçtiniz, Servet'i eleştiren yuhalandığında aynı şekilde savundunuz.

Formayı öpmenin ne kadar da ucuz bir hareket olduğunu bir kere daha göstermiştir Ayhan bize. Ondan önce yapman gerekenler daha mühimdir, kendini kanıtlamanın çabası, sahada çirkefleşmeden, takımını on kişi bırakmadan, teknik direktörü satmadan, takımdaki arkadaşlık ortamını bozmadan, verimli oynayarak, rakibe ve hakeme saygı duyarak gösterilir. Forma üzerindeyken öpmekle forma üzerindeyken! öpmekte başka oluyor elbette!

Beni ve Galatasaray'lı taraftarları üzenlere hakkımı helal etmiyorum!

2.yarı baya kötüydü.Ancak hala anlayamadığım M.sarp serkan vb diğer oyunculardan daha çooook yuhalanan bir adam Ayhan ilginç

Tama yahan, belki takimi seviyosundur, ama bizde seviyoruz. Yarardan cok zarar ediyorsun, gercekten sevseydin artik ya emekli olurdun yada baska biryere giderdin..

Bugüne kadar emeklerinden ötürü eyvallah ama miladı doldu artık, en kısa zamanda bırakmalı.

Ayhan ilk yarida takimin en iyisiydi. Cunku on liberoda Neill, onunde Ayhan ve Culio oynayinca Ayhan'a ozgurluk verilmis oldu, o da iyi top saklayip top dagitti. O "BAM" ya da "her aldigini geriye veriyor sacmaliklarini gormedik AYHAN ON LIBERO OYNAMAYINCA. Baros'a cok guzel golluk pas verdi, 3-4 tane top caldi.

Ama ikinci yari Hagi yanlis yapti, Ayhan'i ortaya (on liberoya), onun biraz onune saga Neill'i, sol ice de Culio'yu koydu. Takim durdu, pas yapamadi, defansta topu geveleyip sonra sisirdi. Hagi niye boyle yapti anlamadim. 60'a kadar surdu bu boyle. Sonra Ayhan cikip Yekta girince takim duzeldi.

Gelelim fasuylenin faydalarina... Ayhan'i isliklamak kelimenin tam anlamiyla gerizekaliliktir. Bu adam 10 senedir kulube layigiyla hizmet vermis, her sene "ne ayhani yhea" laflari arasinda baslayip milli takima kadar secilmistir (3-4 sene oldu bu). An itibariyle teknik ve oyun zekasi olarak takimdaki en iyi adamlardandir. On liberoda oynayacak fizigi olmadigi da ortadadir ve onu orada oynatan td hata yapar. Bunlari gormeyip onun 10 senelik emegine hiyanet edip GALATASARAY formasini giyen adami isliklayan da taraftar maraftar degildir.

Neyse ki Ayhan armayi operek en iyi cevabi yapistirdi suratlarina.

Anlattim Ayhan'in oyunundaki degisikligi. Orta saha oynayinca cok iyi oynuyor. On liberoda ise kotu.

Ayhan'in pesini birakin.

Siz nasıl adamlarsanız arkadaş? Sizleri anlamak çok güç. Bütün sezon boyunca BAM'ı eleştirdiniz, demediğiniz hakaretleri bırakmadınız, yapmadığınız iğrençlikleri yaptınız, çizemediğiniz şekl-i arzı çizdiniz ve şimdi Ayhan Akman denen futbolcu görünümlü insan yuhalanınca karşı savunmaya geçtiniz? Bunların örneklerini çoğaltmak çok zor değil. Arda'yı eleştirenler, Arda yuhalandığında Arda'yı savunmaya geçtiniz, Servet'i eleştiren yuhalandığında aynı şekilde savundunuz.

Formayı öpmenin ne kadar da ucuz bir hareket olduğunu bir kere daha göstermiştir Ayhan bize. Ondan önce yapman gerekenler daha mühimdir, kendini kanıtlamanın çabası, sahada çirkefleşmeden, takımını on kişi bırakmadan, teknik direktörü satmadan, takımdaki arkadaşlık ortamını bozmadan, verimli oynayarak, rakibe ve hakeme saygı duyarak gösterilir. Forma üzerindeyken öpmekle forma üzerindeyken! öpmekte başka oluyor elbette!

Biz Ayhanı niye ıslıklıyorsun demiyoruz, niye sırf Ayhanı ıslıklıyorsunuz diyoruz.Ortada o kadar futbolcu var ama Ayhan ıslıklanıyor.Ya tüm takımı protesto edeceksin yada yerine oturup susacaksın arkadaş.Yuhalanma gereksiz bir protestoydu, Ayhanın çıkarken de yaptığı harekete "Çok güzel hareket".

futbolcuyu eleştirmek ayrı birşey, futbolcuyu hedef göstermek ayrı birşey.

hedef Ayhan, hedef Arda, hedef Rijkaard, hedef Hagi ......... uzar gider böyle.

tepki gösterilcek asıl hedefi şaşırıyoruz, benim kızdığım nokta tribündeki paralı askerlerin hedef şaşırtması

Disarda taraftar varmi.

Ayhan, bu yıl çok berbat ama takımda hiç bir zaman o bazı leş Türklerle bir tutamayız onu. Her zaman elinden geldiğince oynadı, şüphe etmedik ondan. Bugünde kötüydü ama kötü hali bile M.Sarp'tan falan iyiydi. Bende staddaydım ve Ayhan'ı ellerim acırcasına alkışladım. Bu forma için kendini yırtan bir adam o. Yırtıyormuş gibi görünen biri değil.

Bugün çok çok kötü oynadığı söylenemez taraftar çok doluydu haklı olarak artık mimlendi delikanlı gibi sezon sonu futbolu bırakması herkes için iyi olur.

İlk yarıda iyiydi de ikinci yarıda çok pas hatası yaptı.

İşin özü sıkıldı taraftar,Ayhan'ı görmekten..

Müthiş oynasada ıslıklanır artık yeter cidden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt