Ender Akçay
Cezalı
- 31 Ağustos 2010
- 4.548
- 0
- 1.146
Cevap: #18 Ayhan Akman
Ayhan'a gelmeden önce o kadar çok ıslıklanacak oyuncu varki.
Ayhan'a gelmeden önce o kadar çok ıslıklanacak oyuncu varki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz nasıl adamlarsanız arkadaş? Sizleri anlamak çok güç. Bütün sezon boyunca BAM'ı eleştirdiniz, demediğiniz hakaretleri bırakmadınız, yapmadığınız iğrençlikleri yaptınız, çizemediğiniz şekl-i arzı çizdiniz ve şimdi Ayhan Akman denen futbolcu görünümlü insan yuhalanınca karşı savunmaya geçtiniz? Bunların örneklerini çoğaltmak çok zor değil. Arda'yı eleştirenler, Arda yuhalandığında Arda'yı savunmaya geçtiniz, Servet'i eleştiren yuhalandığında aynı şekilde savundunuz.
Formayı öpmenin ne kadar da ucuz bir hareket olduğunu bir kere daha göstermiştir Ayhan bize. Ondan önce yapman gerekenler daha mühimdir, kendini kanıtlamanın çabası, sahada çirkefleşmeden, takımını on kişi bırakmadan, teknik direktörü satmadan, takımdaki arkadaşlık ortamını bozmadan, verimli oynayarak, rakibe ve hakeme saygı duyarak gösterilir. Forma üzerindeyken öpmekle forma üzerindeyken! öpmekte başka oluyor elbette!
Beni ve Galatasaray'lı taraftarları üzenlere hakkımı helal etmiyorum!
İşin özü sıkıldı taraftar,Ayhan'ı görmekten..
Müthiş oynasada ıslıklanır artık yeter cidden..
Ayıp etti taraftar. Adam kaç yaşına gelmiş, bir şeyler yapmaya çalışıyor. Maç mı sattı bu adam? Ayhan'ı yuhlayacağına takımı Ayhan'a muhtaç edenleri yuhlasaydı taraftar..
adam gelmis 35 yasina elinden gelen bu ne yapsin bende ayhani begenmiyorum ama oynayacagi bu kadar isliklanmasi yanlisdi bence sarp baris hakan felan isliklansin ama ayhan 10 yildir bu takima hizmet ediyor keske yapmasalardi