#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'a gelmeden önce o kadar çok ıslıklanacak oyuncu varki.

Kendisini zerre sevmem, rezil oynadı maçtada ancak üzüldüm adama resmen. Mustafa Sarp'ın da aynı şekilde daha fazlasıyla yuhalanması, sövülmesi ve dövülmesi dileğiyle...

Geçen sene oynadığımız Kadıköy'deki fenerbahçe maçında gösterdiği rezil performansla bitmişti benim gözümde.Bugün oyundan alınırken taraftarların gösterdiği tepkiyle de Galatasaray kariyeri bitmiştir büyük ihtimalle.Hiç bir zaman sevdiğim bir oyuncu olmadı ama özellikle 2007-2008 sezonunda müthiş katkı sağlamıştı.Verdiği emekler için teşekkürler ancak artık miladını doldurdu Galatasaray'da.

Ayhan'ı ıslıklayan ve ''Serveeeeeet, Serveeeeeet'' diye bağıran taraftarlar aynılar.

Ayıp etti taraftar. Adam kaç yaşına gelmiş, bir şeyler yapmaya çalışıyor. Maç mı sattı bu adam? Ayhan'ı yuhlayacağına takımı Ayhan'a muhtaç edenleri yuhlasaydı taraftar..

umarım o formayı son çıkarışın olur.her şey için teşekkürler ama yeter bize de yazık...

zirvede bırakmak dedigimiz isi becerememesinden kaynaklanan üzücü anları yasıyor diyebiliriz.

45gbpw

Siz nasıl adamlarsanız arkadaş? Sizleri anlamak çok güç. Bütün sezon boyunca BAM'ı eleştirdiniz, demediğiniz hakaretleri bırakmadınız, yapmadığınız iğrençlikleri yaptınız, çizemediğiniz şekl-i arzı çizdiniz ve şimdi Ayhan Akman denen futbolcu görünümlü insan yuhalanınca karşı savunmaya geçtiniz? Bunların örneklerini çoğaltmak çok zor değil. Arda'yı eleştirenler, Arda yuhalandığında Arda'yı savunmaya geçtiniz, Servet'i eleştiren yuhalandığında aynı şekilde savundunuz.

Formayı öpmenin ne kadar da ucuz bir hareket olduğunu bir kere daha göstermiştir Ayhan bize. Ondan önce yapman gerekenler daha mühimdir, kendini kanıtlamanın çabası, sahada çirkefleşmeden, takımını on kişi bırakmadan, teknik direktörü satmadan, takımdaki arkadaşlık ortamını bozmadan, verimli oynayarak, rakibe ve hakeme saygı duyarak gösterilir. Forma üzerindeyken öpmekle forma üzerindeyken! öpmekte başka oluyor elbette!

Beni ve Galatasaray'lı taraftarları üzenlere hakkımı helal etmiyorum!

helal olsun renktas sana, gecmıste yaptıklarının zaten ovduk.

hala gecmısten sole sole olan adamı yuhalamak salaklık diyorlar.

gecmısle beynımızı yedigimiz için bu haldeyiz.

bende hakkımı helal etmıyorum

Kesinlikle ayıp edildi sana Ayhan.

çok üzüldüm.inanılmaz ugultu vardı ben bile utandım o an

Taraftar patlayacak birisini arıyordu ve o kişi Ayhan oldu açıkçası. Tabiiki Ayhan Sarp ve Barış'a göre çok fazla katkı verdi bize ama şu da gerçekki artık miladını doldurdu.

Ayhan'ı ıslıkladıkları kadar,yönetimi ve sarpı da ıslıklasalardı keşke. Armayı öptükten sonra duygulanmadım değil. Ayhan yıllarca bu takıma hizmet vermiş bir oyuncu, artık takımda ben de görmek istemiyorum ama ağır oldu bu.

adam gelmis 35 yasina elinden gelen bu ne yapsin bende ayhani begenmiyorum ama oynayacagi bu kadar isliklanmasi yanlisdi bence sarp baris hakan felan isliklansin ama ayhan 10 yildir bu takima hizmet ediyor keske yapmasalardi

adam gelmis 35 yasina elinden gelen bu ne yapsin bende ayhani begenmiyorum ama oynayacagi bu kadar isliklanmasi yanlisdi bence sarp baris hakan felan isliklansin ama ayhan 10 yildir bu takima hizmet ediyor keske yapmasalardi

Pff... Sen daha sıkılmadın mı ayhan muhabbetinden tek sorun ayhan olsa eyvallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt