#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

karşı takım değişiklik yaparken bile küfür yemeyi başarıyosun kendi taraftarından :)

BAM'ın sadece A'sı ile yetiyor takımı aşağı çekmeye.

Saçma sapan yorumlar.Bir hata yaptı diye bütün maçtaki oyunu hiçe sayılıyor.Bugünkü performansı son 2 seneyi katlar.

Culio'ya felan gerek yok Ayhan varken.Başka yabancı alabiliriz.

Ilk 30dk'yi kacirdim, gerisinde normaldi Ayhan. Hangi armaya gonul verdiginizi bir daha gozden gecirin. Galatasarayli emektar bir futbolcusuna kin tutmaz.

Islıklar gereksizdi, şu ortam bozulmamalıydı. Doğrusunu Fatih Terim yapacaktır zaten.

sövmek istemiyorum.yahu ama artık bıktık.

biraz bizide düşün gerçekten bugünde takımı katleden isimdin

bıktık artık ayhan anlasana.iyide oynasan(ki sanmıyorum) seni bu görmek istemiyorum artık

yeter be kardeşim bütün maç bağırttın çağırttın beni dışarda

Bazı nankör taraftarlara inat 40 yaşına kadar futbol oynamalı. 25 yaşındaymış gibi fiziği var. Hala hareketli ve çalışkan. Yedek olarak olsa bile takımda bulunmalı. Oyuna hakim ve dafans önünde rakibi bozup defansın çok yükünü alıyor. Diğer yanda herzaman ileriye hızlı ataklar düzenleyebilecek bir futbol tarzı var.

ben bir ara baktım top interdeyken bile ayhana hakaretler vardı taraftarımızda alışmış motor gibi iyi oynasada farketmiyor iyi oynamasada kurulmuş saat misali...

Bazı nankör taraftarlara inat 40 yaşına kadar futbol oynamalı. 25 yaşındaymış gibi fiziği var. Hala hareketli ve çalışkan. Yedek olarak olsa bile takımda bulunmalı. Oyuna hakim ve dafans önünde rakibi bozup defansın çok yükünü alıyor. Diğer yanda herzaman ileriye hızlı ataklar düzenleyebilecek bir futbol tarzı var.
???

1 sene daha tahammül edip yuhlanmamalıdır bu arkadaşlarınında moralini bozuyor biz nasıl hatırlamak istemiyorsak geçen seneyi onlarda istemiyorlar .

İlk yarı iyi oynadı bana göre. Islıklanmayı haketmedi.

sen necisin?

Hangi futbolcuyu anlatıyorsun sen merak ettim :)

Abi çok sırıtıyorsun beeeee:(

Kendinde bırakıp gitmiyorsun. Melo gelince daha oynayamaz.

Adam 1 sezon daha oynayayim diyor, sonra futbolu asik oldugum renkler, arma altinda birakayim diyor. Zaten Terim kupa maclari haricinde oynatmaz. Selcugu mu kesicek, Meloyu mu, yeni transfer edilecek adami mi?

Bu adam Inonu stadina her gittiginde bir ton kufure magruz kaliyor. Birde kendi taraftarindan yiyor. Yerinde olmak isteyen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt