#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

ayhanı çok sevmeme rağmen.artık bence görevini bizde tamamladı.

Haydaa ki ne haydaaa takimdaki en iyi topcu oldugunu her sene kanitlamasina ragmen Ayhan reis hakkindaki bu iddaalar beni ve bizleri kanser etmekten oteye gitmiyor...

Görevini tamamladı mı ? :D nasıl yani G.I.Joe hesabı mı ?

yok görev mörev bitmez bizde.. daha bir Linderoth gelsin yanına, esas görev ozaman başlıyor Ayhan ustadın...

çok iyi maç çıkardı..

kaldı ki sakatlıktan geldi..

Çok iyi toplar kaptı. Sakatlıktan yeni çıktığı için ileride fazla top dağıtamadı fazla ama yine de iyiydi.

Ayhan bu takıma şart,formunu bulacaktır yakın dönemde.

S. Graz maçında açıkçası pek beğenmedim. Ama zamanla açılır kanaatindeyim.

Ayhan sakatlıktan yeni çıktığı için biraz ürkek oynadı hepsi o kadar Ayhan 1-2 maça kadar eski forumuna kavuşur, hele bir yanına Linderoth monte olursa) yemede yanında yat.. işte o zaman rakipler için korkulu rüyalar tam olarak başlıyo demektir

--------Sarp---------

---Ayhan--Arda---

Bizim orta sahamız böyle işler yalnızca.

Bu sene sonu jübileyi hak ettin ayhan bugünkü oyununla bence sana da güle güle.

Ne provekesi ne diyorsun sen.Beğendin mi oyunuda teknik kadroyuda.Bir tane olumlu birşey söyle özür dileyeyim.

Orta sahayı toplayacak adam diyordum ama yine el freniydi.

Milli takım arasında kendini toparlayacaktır.

Çok top kaptırdı. Hiç beğenmedim bugün Ayhan'ı..

Kurtarıcı, kurtarıcı diye bağırıyordu herkes daha dün.Şimdi adamın üstüne kusuluyor.İlginç:).

Ayhan bugün Sabri'nin görevini yerine getirdi, yani ağır Servet'in açıklarını kapatmak!!!

Tabi, daha çok yoruldu ve konsantrasyon eksikliğinden toplar kaybetti. Ama, normal şartlarda takımın en çok pres yapan ve az top kaptıran oyuncusudur. Mehmet Topal he rmaçta top kaptırma, isabetsiz pas atma rekoru kırıyor ama nedense hiç görülmüyor. Ama şu gerçek, Sabri olmadan Ayhan da tek başına birşey yapamaz.

Uzun zamandır Ayhan hakkında konuşmuyodum konuşmakta istemiyodum

Çünkü herkes Ayhanın bize vites yükselticeği hayaline kapılmış gidiyordu

Bugün gördük bize ne kadar vites yükseltiğini

Ayhan hep bildiğimiz Ayhan Bugün onun yerine Bjk'den Ernst Veya Fenerden Emre B. olsa inanın çok farklı olurdu maçın kaderi

Çoğu özettede yok 2. golden sonra santra yapıyoruz Ayhan topu Rakibe teslim ediyor peşindende tekrar kapma veya koşma zahmetinde bulunmuyor bile

Ne diyim sene başında Lindererooth ve Ayhana güvenip orta sahaya takviye yapmayanlara Helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt