#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Yeter artık yeter DEFOL git,yakamızdan düş.

Koskoca maçı katletmek için elinden ne geliyorsa onu yaptın.:mad::mad::mad::mad:

Bu takıma layık değilsin !!!!!

Bir gol bu kadar zorla yedirilmez.

Adam önüne gelen maçı satıyor resmen, kalkmıs bırde elanoyla dalasıyor

Eger bir daha GS'da oynarsa maclari seyretmek istemiyorum.Insan bu kadarmi rezil oynar ya,toplar her bulustugunda,topu aliyor rakibe, aliyor rakibe hemde oyle yerde kaybediyorki,direk pozisyon Ocak'ta gonderilsin.

elano nun rest cekmesi gercekten mukemmeldi.

bu adami sondurmek gerek.

istemiyorum su rezili takimda.

bu maclik konusmadigimi herkes iyi biliyor.

beni forumda bilen biliyor

Ayhan oynarsa is olmaz o takimdan.

mutlaka yakar

Formayı artık giyersen takımın maçını izlemek istemiyorumm...

her topu alıpta geriye dönmek nedir ya ...

Haddini bilerek yaz. Orta saha da doğru dürüst adam mı var sadece Ayhan'a yükleniyorsun. Bu şekilde hakaret ettiğine göre rezil sensin.

maci niye izlemedin

mustafa ve elano nun hakkini kimse yemesin.

ellerinden geleni yaptilar ama ayhan kordidor yapti orayi.

beyler bırakın ayhana falan yüklenmeyi. kim iyi oynadıki sanki hepsi birbirinden rezildi. ayhan en rezili idi sadece ama sonuçta tek adam ayhan değil. hiçbiri bizi orda temsil etmiyor. bidaha da gitmesinler kadıköye falan. hükmen 3-0 olsun hiç olmassa böle rezillikleri görmeyiz futbolcularımız kaybetmeyiz. en iyi çözüm bu.

Yuruyun gidin les kargalari.

Haddini bilerek yaz. Orta saha da doğru dürüst adam mı var sadece Ayhan'a yükleniyorsun. Bu şekilde hakaret ettiğine göre rezil sensin.

Haddimi hayet iyi biliyorum ben merak etme sen, bana ayhanın sakatlıgından çıktıgında berı yaptıgı tek olumlu hareketı soyle ozaman otur dusun bu adam takıma ne katkı verdı, onun yuzunden kac tane pozısyon verdıgımızı ve bunların gol oldugunu unutma. O kımkı elanoya kalkmıs laf dalası yapıyor yaptıgı tek ıs bu cunku. Bu maç içinde ayhana yuklenmıyorum cıkardıgı maclar ortada laubali hareketleri yuzunden

beyler bırakın ayhana falan yüklenmeyi. kim iyi oynadıki sanki hepsi birbirinden rezildi. ayhan en rezili idi sadece ama sonuçta tek adam ayhan değil. hiçbiri bizi orda temsil etmiyor. bidaha da gitmesinler kadıköye falan. hükmen 3-0 olsun hiç olmassa böle rezillikleri görmeyiz futbolcularımız kaybetmeyiz. en iyi çözüm bu.

Ayhan kaç maçtır böyle..Maç öncesi bile ayhanın bizi yakacağını söyledim..

yok yok

yanlissin bu konuda

boyle maclarda oyuncularin gercek yuzu ortaya cikiyor.

cakma oyunculari goruyoruz

mafyalarin sahada oldugunu goruyoruz.

ama unutulmasin ki

sampiyonu kimlerin belirledigini goruyoruz.

Bir kaç hatası dışında orta sahada top yapabilen tek adamdı yapmayın bunu. Elano top kaptırdı, gol olmadı. Ayhan kaptırdı gol oldu. Onun dışında ters kanatlarqa attığı toplar falan çok iyiydi. Bir sürü de top çaldı orta sahada.

Ayhan ı şu maçta nasıl eleştirebiliyorsunuz ya? Bir hata yaptı diye yerin dibine soktunuz. Hakan baltaya, keita ya sabriye kewell a attığı ters uzun topları, kayarak aldığı topları görmediniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt