#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Bilmem, siz o kadar yüklenince arada kaldım. Maçı tekrar izleyeyim, rakamlara falan bakayım. Ama ters topları iyiydi gerçekten. Baya da top kaptı. Golde hatası vardı. Bir iki de başka toplar kaptırdı ama topla o kadar çok oynayan oyuncu da doğaldır bunlar.

Seni artık ben bile savunamam.

Ayhan ı şu maçta nasıl eleştirebiliyorsunuz ya? Bir hata yaptı diye yerin dibine soktunuz. Hakan baltaya, keita ya sabriye kewell a attığı ters uzun topları, kayarak aldığı topları görmediniz mi?

Takımda nazik futbolcular çoğaldı kayarak top kapmaya tenezzül etmiyorlar. Barış vardı kayarak top çalan. Bir de Ayhan var. Arda bile kayarak top çalıyor.

o attığı ters uzun topların kaç tanesi adresi şaşırmadan sahibini buldu peki ?

Bu akşam bizi batıran isim.

Tek suç onda değil ama bu bir değil iki değil herseferinde aynı hamam aynı tas :o :o

Topal-Sarp ikilisindense Ayhan-Sarp/Topal ikilisini hala tercih ederim. Öbür türlü hepten çıkamayız orta alandan. Keşke Linderoth bu kez gerçekten dönse de bu sorundan kurtulsak...

bana ayhanın savunulacak iyi bir yanını söyleyin Allah aşkına nolur bu adam neden yıllardır takımımda neden ?

Ocak ta ayhanın yerine İyi bir Ortasaha almamız gerekiyor.

Şimdi Soruyorum Ayhanı destekleyenler....

Ayhan la oynadığımız hangi fener maçlarını kazanabildik... 4-1 lik yenilgiden sonra 3-1 yenilmemiz kadıkoyde... ayhan hep kötü hep kötü

Ayhan gönderilmeli, yerine Xavi monte edilmeli.

hele şükür ayhana laf eden çıktı yaa bu adam m.topalın yarısı edemez bir insan bir maçta bu kadarmı takımı batırır geriye oynamasını takımı zorda bırakmasını sağlar yetti be m.topal en azından alexe adım attırmazdı ortasahadan bole geçemezlerdi ayrıca ben topalın topu oyuna iyi soktuuğunu düşünüyorumm

hayatımda izlediğim en kötü ayhan'dı.bu kadar kötü bir maçına daha katlanamam.bütün ataklarımızı kesti,her fırsatta savunmaya verdi topu,tam hızlı atağa çıkacağımız zamanlarda ağır ve saçma sapan paslar atarak kanser etti tv başında bizleri.hele bir pozisyonda ceza sahasında bomboş olan kewell'a pas vermeyerek çileden çıkardı beni.

sanki yedekde emana varda ayhan oynuyor topal oynayinca da top gitmiyce ileri adamlara arda keita hep geri gelip top surmek zorunda kalacak

sanki yedekde emana varda ayhan oynuyor topal oynayinca da top gitmiyce ileri adamlara arda keita hep geri gelip top surmek zorunda kalacak

Valla Elano yeterince press yapmiyor, kosmuyor, fizik gucu yeterli degil, kondisyonu iyi degil diyip onu Ayhanin yerinde görmek istemiyor cogu ama ben oynatirdim Ayhanin yerinde Elanoyu.

Ayhan oynayinca cok mu güc katiyor orta sahaya. Ayhanli 3 macta 9 gol yedik, bu mu Ayhanin savunmaya olan katkisi.

Elano hic degilse topu hizli oyuna sokar, tek pas oynar ve ikidebir yan ve geri pas yapmaz. Ayrica Ayhanin yerinde Elanolu bir Galatasaray 3 macta 9 gol den fazla yemez, bunu da rahatlikla söyliyebilirim. Öyleyse oynat Elanoyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt