#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Artik yavas yavas yeni bir Ayhana ihtiyacimiz var artik eskisi gibi degil yaslaniyor

Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama,

En azından Mustafa Sarp - Mustafa Topal ikilisiyle kolay kolay pozisyon vermiyorduk.

Adam 18 de gerı pas verıyo yok boyle bısey ayhan cıddı cıddı dusunmeye basladı fenerbahceye bıseyı mı var dıye

Bu adam bizim takıma geldiğinden beri elle tutulur bir başarımız yok,bir şampiyonluğumuz var onuda fener hediye etti.

Ayhan kötünün iyisi bile değildir.

Bırakın gitsin 3.lig takımında oynasın ne işi varbizde.

Bu adamdan medet umanlara dicek birşeyim yok.En kötü sezon solu kapı gösterilsin bu insana.Dün sahada midemi bulandırmaktan başka birşey yapmadı.Sürünsün orda burda.Böyle yetenek yoksunu, ceza sahasından geri pas atacak kadar kabiliyet sahibi birinin bu takımda işi olmaz.

Ceza sahası yayının üzerinde geri pas yapıyor

Sürekli geriye en iyi ihtimal yana oynuyor

Fener maçında Emreyle,Baroninin koştuğu km'ye bakın Birde Ayhanınkine

Bunu yendiğimiz maçlardan öncede söylüyodum

Herkes övüyodu o zaman Ayhanı dikine oynayan tek adam diye

uyanın artık millet her maç 10 kişi oynuyoruz

Son 4 maçtır kaptırdığı toplar yüzünden Bir sürü gol yedik Bir sürü tehlike atlattık hala savunanlar var

leodan farkı yok attıgı toplar hep rakibe gidiyo

Oynamamasi gerektigini defalarca yazmistim ama elinden geleni yapti. Daha iyisini yapabilirdi ama su anki form durumu cok kötü.

Ayhan ne zaman iyi oynayacak veya oynayabilecek mi?Ben tahmin etmiyorum.Artık yaşıda geçti onun yerine iyi bir önlibero almamız lazım.Dünkü maçı alıp fenere verenlerin başında ayhan geliyor.

bugün Ayhan'ı bana çok öven vardı.Hepside fenerbahçeli.bi kerede biz övsek ne iyi olur. düşünmeli artık bunları attığı topların %99 u fenerlilere gitti, atak geliştirirken top ona gelince bakıyoruz atağın yönü değişmiş... yazık yazık inş.en kötü hali bu olurda artık düzelmeye başlar. Ne diyelim

Çift yönlü felan diyordu bazıları..Evet hakikatten öyle bizim takımda oynayıp karşı takıma çalışıyor..

Ayhan kötü de ne Topal ne Barış ondan iyi. Kötünün iyisi Ayhan.

Ben Bükreş maçında Ayhan'dan bir an önce kurtulmamaız lazım dediğimde tepki almıştım.Ama artık Ayhan'ın miadı doldu.gerçekten ondna kurtulmamız lazım.İnsan ayağındaki topların %80'ini kaptırır veya geri pas mı verir ya.

Ayhan kötü de ne Topal ne Barış ondan iyi. Kötünün iyisi Ayhan.

Barış ta Topal da Ayhan dan kat kat daha iyi :o

Ayhan Barış kadar etkili pres yapıp atakta da defanstada etkili olabiliyormu

Topalda öyle hiç değilse ne yaptığını bilerek oynuyor sapıtmıyor etkili olunca neler yapabileceğini gördük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt