#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Çok iyi oynadı. Elano'nun yerini doldurdu. Bu sene son senesi olur aktif olarak oynadığı , seneye pek kaldıramaz. Futbolu da Galatasaray'da bıraksın isterim.

geçen seneye kadar kaç yıldır en iyi yerli orta saha oyuncusu olduğu gözardı ediliyor nedense ve önyargılı davranılıyor...çok formsuz olmadıkça mustafa-barış a tercih ederim.

2 sene once ki Ayhan yok artik. Umarim form tutmaz. Genelde Fener maclarina dogru kipirdama yapiyo(genelde deplasmandaki maclarda) ve bizim icin hemen her seferinde sonu husranla bitiyo. Bu sene ki Fener macindan once yazdigim yazi hala duruyo, Ayhan oynarsa facia olur demistim ve en iyi zamanimizda 3 tane attilar bize. Yine diyorum bir kac hafta sonra ki Fener macinda Ayhan oynarsa onlari kendi sahamizda yenemeyiz.

2 sene once ki Ayhan yok artik. Umarim form tutmaz. Genelde Fener maclarina dogru kipirdama yapiyo(genelde deplasmandaki maclarda) ve bizim icin hemen her seferinde sonu husranla bitiyo. Bu sene ki Fener macindan once yazdigim yazi hala duruyo, Ayhan oynarsa facia olur demistim ve en iyi zamanimizda 3 tane attilar bize. Yine diyorum bir kac hafta sonra ki Fener macinda Ayhan oynarsa onlari kendi sahamizda yenemeyiz.

O maçta Keita-Arda rezalet oynadı. Baros sakatlandı Nonda hiçbirşey yapamadı. Elano da çok etkisizdi. Franco büyük hatalar yaptı. Servet ve Gökhan Kazımdan top alamadılar. Ve Ayhan yüzünden yenildik öyle mi? Pes...

Ayhan,eğer kondüsyonu iyiyse ve hazırsa diğer orta saha oyuncularımızın hepsinden iyidir.Sahada ne yapması gerektiğini ,nerede durması gerektiğini bilir.Ama yaşı ve fiziksel kalitesinden dolayı oda yetersiz gözükmektedir..

O maçta Keita-Arda rezalet oynadı. Baros sakatlandı Nonda hiçbirşey yapamadı. Elano da çok etkisizdi. Franco büyük hatalar yaptı. Servet ve Gökhan Kazımdan top alamadılar. Ve Ayhan yüzünden yenildik öyle mi? Pes...

O macta orta saha gereken mucadeleyi verip ileriye servis yapabilseydi Keita'da etkili olurdu Arda'da, Nonda'da. Ayhan her ikili mucadeleyi kaybetti, ayagindaki toplarin tumunu rakibe kaptirdi/verdi. Sirf bu sene degil, Kadikoy'deki son bilmem kac macta ayni mesele. Ayhan basan, bunaltan bir rakip orta sahayi kaldiramiyo ve Fenerbahce'de bu tanimlamayi Kadikoy'deki her macta istisnasiz yerine getiriyo. O staddan bir kez beraberlik cikardik son yillarda, bunun baslica nedenide Topal ve Baris'li savasan, kosan, direncli orta sahaydi.

Ayhan ne içtiyse aynısından istiyorum :D

Çok iyiydi özellikle 2. yarı..

Böyle devam eder umarım diyeceğimde sanmıyorum.. :o

Elano-Ayhan ikilisi nolursa olsun bozulmamalı artık.

Ilk yari berbat oynadi ...gercekten 2.yari cok iyi oynadi bazilari dalga gecerek söylüyor, ama ben hala Ayhanin bu takimda Sarp Topal ve Barisla birlikte isi olmadigindan yanayim.. su an icin Ayhan Barisi ve Mustafa Sarp keser.. Mehmet Topal mecburiyetten oynuyor Mustafa Sarptan artik birsey beklemeyelim

Ayhan'ın iyi olmadığını söyleyende art niyet ararım. Elano ve Ayhan takımın en iyisiydi. Bence de artık bu ikili bozulmasın.

Ayhan defansif cok gücsüz kaliyor artik. Rakip gecerken Ayhana dokunsa yerle bir oluyor adam. Adam topu fena kullanmadi bugun. Ara sira sacma pas tercihleri olsa da, Sarpin, Topalin yerine tercih ederim kendisini. En azindan bir mac daha sans bulmali diye düsünüyorum.

Ayhan'ın iyi olmadığını söyleyende art niyet ararım. Elano ve Ayhan takımın en iyisiydi. Bence de artık bu ikili bozulmasın.

Artniyet aramana gerek yok. Herkesin fikri kendine. Benim bu fikrim geçen seneden beri aynı. Ayhan çok istikrarsız bir futbolcu. Özellikle son maçlarda inanılmaz kötü. Bu kötü maçların içinde en iyi maç Kasımpaşa ve bu maçtı belki ama. Ayhan artık bu takımdaki misyonunu doldurmuştur bence.

kotu oynamadi bence bugun

ayhan elano baris orta sahasini bir gorup denemek isterdim

Barış Özbek, Hakan Balta, Servet Çetin, Gökhan Zan, Ayhan Akman, Serkan Kurtuluş gibi isimlere teşekkür edilip sene sonu yollar ayrılmalı. Suçlularmı? Hayır. Ama takımın başında Rijkaard varsa bu oyuncularla önemli yerlere gelemezsiniz.

Ali Turan, Musa Çağıran, Hamit Altıntop vb. oyuncular takıma kazandırılıp yola devam edilmeli. Bunlarla yetinmeyip, paraya kıyıp çok kaliteli bir defansif orta saha kazandırılmalı takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt