#18 Bafétimbi Gomis

Sivas maçından sonra aybaba onu kitlemek için ciddi önlem aldık demedi mi

hoca da onu bıraksınlar eren le uğraşsınlar diye aldı eren i oyuna.

ama hamle yanlıştı ortadan giremedik orası ayrı mevzu
Hata olacak, bir bilemedin iki maç kötü performans da olacak. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak, fazla uzatmadan kendini toparlamak. Hani burada öyle bir anlatılıyor ki adam sanki rezil rüsva durumda. Daha on gün önce Osmanlı maçında o kadar kısa süreye rağmen neler yaptı.

Son düzenleme:
Adam iki mactir iyi degil dogrumu? Ronaldo dua etsin buraya gelmedi diye. Adami ulkeden kovariz biz.

Yav adamların aldığı paraya şaşıran var sanki bugüne kadar hangi oyuncu Avrupa'da aldığının 3-4 katını almadan buraya geldi mal mısınız taklit mi yapıyosunuz gerçekten anlamıyorum

Neden sivas macinda iskaladigi top konusulmuyor ? Gol olup 2-2 olsa oyun degismez miydi ?

buna hic deginilmemis . Osmanli macinda attigi var , peki kacirdiklari ?

sadece tek bir ornek verecegim , cavani , muller hatta hatta abumeyang gol pozisyonlarina girdiklerinde hangi yuzde ile gole ceviriyorlar hangi oranda kaciriyorlar

sadece soruyorum .

Yüzde yüz oran ile olmadığı kesin ve önemli olan da bu. Bu saydığın adamlar bile neler neler kaçırıyor. Misal golcü değil ama bizim ile adı geçen Kono, daha bu sefer bom boş kaleye kaçırdı hem de hiç bir baskı yok iken. Dün mesela yerine oynasın dediğin Eren bana göre daha kolay olanını kaçırdı skor 2-1 durumda iken.

Sivas maçında bahsettiğin pozisyonu doğru mu hatırlıyorum, yandan gelen topa gelişine vurmak zorunda kaldı defans oyuncusu yakında olduğu için?

Son düzenleme:
Jardel gibi leblebi gibi gol atan adam artık zor gelir bize.
Yerli mafya harcadı adamı.

ooooo

kral bafe gomis

seni cekemeyen

butun ......

suratina tukur

Benim katlanamadigim detay da bu .. sinan ostersund macinda pozisyon kacirir gomisinki konusulmaz

yasin benfica deplasmaninda kacirir konusulur , rize deplasmaninda sneijder kacirir , 10 da 1 i kadar konusulmaz

hele hele podolski bjk macinda laubalice topu diker mesele edilmez , kayseri macinda eren benzerini yapar hemen klubeye

adaletsiz dedigim sey bu , yoksa kim oynarsa oynasin

Yahu bunun neresi adaletsiz? Böyle işte tüm detayları tartıya koymadan yazıyorsun sonra bana neden tepki veriyorlar diye şaşırıyorsun.

Bahsettiğin Sinan kaç sezondur bu takımda, bugüne kadar dişe dokunur ne verebildi bu takıma? Yine Yasin, şampiyon olduğumuz sezon verdiği katkıdan sonra hani nerede?

Gomisin geldiği ilk sezon verdiği katkı ortada. Bugün şampiyonluk yarışının içinde isek buna en çok katkı yapan bu adam.

Bu önemli detayı göz ardı edip dünden beri adam bir maçta gol kaçırdı, diğerinde tüm takım gibi kötü oynadı diye nerede ise takımdan gönderilsin diyeceksin.

Neden sivas macinda iskaladigi top konusulmuyor ? Gol olup 2-2 olsa oyun degismez miydi ?

sadece tek bir ornek verecegim , cavani , muller hatta hatta abumeyang gol pozisyonlarina girdiklerinde hangi yuzde ile gole ceviriyorlar hangi oranda kaciriyorlar

sadece soruyorum .

QVQbgk.jpg

bu takımın ileri ucunda burak olsa daha fazla gol atardı(ilk yarı)

burak'ın son sezonlarda oynadığı takımda sadece sneijder vardı adamı besleyebilen ve bir de tecrübesiz bir bruma.

Gomis Marsilya da vergiler düşülünce 1.7m Euro alıyordu. Burada 2 katını alıyor. Kim demiş 700 bin alıyor diye? Gayet normal bir ücreti var TR şartlarında. Hangi kaliteli yabancı topçu dışarda aldığından daha azına yada yakın parasına oynadı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Gomis Marsilya da vergiler düşülünce 1.7m Euro alıyordu. Burada 2 katını alıyor. Kim demiş 700 bin alıyor diye? Gayet normal bir ücreti var TR şartlarında. Hangi kaliteli yabancı topçu dışarda aldığından daha azına yada yakın parasına oynadı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 katini alıyor

abv juve

sadece soruyorum .

Aubameyangin Gol/dk istatistigi okdr iyi degil. Gecen sezon sadece öyle iyidi.

Sut gol ortalamasina bakarsan mesela, Lewandowski de okadar iyi degil. Ki adamin oynadigi takima bak mesela

Robert Lewandowski - Bayern Munchen - 1. Bundesliga: alle Spielerstatistiken, News und alle personlichen Informationen - kicker (gecen sezon 143 Sut 30 gol ligde, ondan önceki sezon daha kötü). Adamlar iyi posisyona sokuluyor, takim iyi. Lewandowski tabiki bundan ziyade muazzam bir oyuncu. Ama hersey gol ortalamasi degildir.

Geri
Üst Alt