Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Her vurduğu gol olan forvet var mı diye yazmıştım, sen var yazmışsın. Kim var mesela?Neye cevap anlamadım
abv juve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her vurduğu gol olan forvet var mı diye yazmıştım, sen var yazmışsın. Kim var mesela?Neye cevap anlamadım
abv juve
Hata olacak, bir bilemedin iki maç kötü performans da olacak. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak, fazla uzatmadan kendini toparlamak. Hani burada öyle bir anlatılıyor ki adam sanki rezil rüsva durumda. Daha on gün önce Osmanlı maçında o kadar kısa süreye rağmen neler yaptı.Sivas maçından sonra aybaba onu kitlemek için ciddi önlem aldık demedi mi
hoca da onu bıraksınlar eren le uğraşsınlar diye aldı eren i oyuna.
ama hamle yanlıştı ortadan giremedik orası ayrı mevzu
Her vurduğu gol olan forvet var mı diye yazmıştım, sen var yazmışsın. Kim var mesela?
Sertan abi, senin yüzünden adım deliye çıkacak. Oturduğum yerde gülmekten yatmaya başladım.ananemin eski komşusu ziya abinin 40 yaşında 11 çocuğu vardı.
ben ondan başka her vurduğu gol olan tanımıyorum
Neden sivas macinda iskaladigi top konusulmuyor ? Gol olup 2-2 olsa oyun degismez miydi ?
buna hic deginilmemis . Osmanli macinda attigi var , peki kacirdiklari ?
sadece tek bir ornek verecegim , cavani , muller hatta hatta abumeyang gol pozisyonlarina girdiklerinde hangi yuzde ile gole ceviriyorlar hangi oranda kaciriyorlar
sadece soruyorum .
uefanin bize verecegi en guzel ceza futbolcuya verilecek maas kisitlamasi olurAdam geldiği takımda 700bin Avro kazanıyormuş. Bu sene bizden 5.5M Avro alıyor (imza parasıyla birlikte)
700bin Avrodan 5.5'e yükselmek. Skandal yaw
3 katini alıyorGomis Marsilya da vergiler düşülünce 1.7m Euro alıyordu. Burada 2 katını alıyor. Kim demiş 700 bin alıyor diye? Gayet normal bir ücreti var TR şartlarında. Hangi kaliteli yabancı topçu dışarda aldığından daha azına yada yakın parasına oynadı?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 katini alıyor
abv juve
Neden sivas macinda iskaladigi top konusulmuyor ? Gol olup 2-2 olsa oyun degismez miydi ?
buna hic deginilmemis . Osmanli macinda attigi var , peki kacirdiklari ?
sadece tek bir ornek verecegim , cavani , muller hatta hatta abumeyang gol pozisyonlarina girdiklerinde hangi yuzde ile gole ceviriyorlar hangi oranda kaciriyorlar
sadece soruyorum .