#18 Bafétimbi Gomis

gomis kasımpaşa maçında da böyle çakmalı golleri,deplasmanda da artık gomisi gösterme zamanı geldi

kral :005:
DV26mH1W0AEC4_9.jpg

bu adam 32 yaşında ve sakatlıktan döndü toparlanma süreci olacak çok normal. eski formuna döndü gibi böyle devam ederse sezon başı 20+ demiştim 30+ yapacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şunu bir anlasalar. Üstelik Sivas maçı dışında abartıldığı kadar bir durum da yoktu. Osmanlı maçında adam az süreye rağmen neler yaptı. Sivas maçı tüm takım batırdı ama milletin derdi Gomis oldu.

Maç bitiminde soyunma odasına giderken Fatih Hoca kutlamak için bekliyordu ama Gomis hala Belhanda'ya kızıyordu. Söylene söylene hatta Hocaya da şikayet edercesine bir tavırla içeri girdi.

gol sevinci müthiş yav taraftara nasıl koştu öyle rakip takım taraftarı olsam kıskanırdım

1 tane daha atip sopari gecseydi iyi olacakti.

Kupa maçı ve bugün çok iyi. Berbat Sivas maçından sonra moralimi düzeltti performansı. Düşüşte gibiydi çünkü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süper Lig : 20 maç 17 gol 4 asist
TR Kupası : 3 maç 3 gol 1 asist

Adalet için eren oynamalı diyenler vardı:) ya arkadaş bu adam daha ne yapacak ? Robot mu bu tabi formsuzluğu olacak el insaf..

gol atmaya başlamasi sevindirici

büyük maçlarda ona ihtiyacimiz olacak

Kupa maçı ve bugün çok iyi. Berbat Sivas maçından sonra moralimi düzeltti performansı. Düşüşte gibiydi çünkü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunda biraz takımın genel olarak kötü olmasının da etkisi var.

Gomis topu alıp götürecek bir oyuncu değil. Ceza sahası içinde inanılmaz vuruşları var ve çok güçlü bir forvet. Takım iyi olup pozisyon yarattığında Gomis yıldızlaşıyor. Kötü olduğunda kayboluyor. Bu kadar.

Ikinci yarida frene basmasaydik oyunu sogutmasaydik rahat 2 gol daha atabilirdi bu dandik Antalya ya.

Mactan önce de demistim tam averaj kasmalik mac diye, mis gibi firsati elimizin tersiyle ittik. Rahat 5 tane cakardik bugün bu kadar rölantiye almasaydik maci.

Geri
Üst Alt