Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
20 ml oluru var
abv juve
abv juve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11milyona satip 3mye love'i alsaydik kotu mu olurdu sn Bilgin?Rakama bagli
Mecbur katacaksın çünkü o paraların henüz ödenmediğine eminim. Bizden gitmiş oyuncuların parası bile ödenmemiş, transfer yasağımız varmış başkanın açıklamalarına göre. Ndiayenin satışından muhtemelen kuruş bile kalmadı ve bu paranın haberimizin dahi olmadığı ödemeler için kullanıldığını açıkladı yeni yönetim. Ndiayenin bonservisi ise büyük bir ihtimal hala duruyor, onu da bir şekilde ödeyeceksin o yük buhar olmayacak sonuçta.Abi şu onceki paralari hesaba katma yav
Aynisini ndiaye bonservisinde tartismistik.
Simdi gomis satilmasa -5m zarardayiz ona bakarsak maaş hariç
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
11milyona satip 3mye love'i alsaydik kotu mu olurdu sn Bilgin?
Yeni yonetimin elinde 3 gün vardi lafim onlara degil.Mecbur katacaksın çünkü o paraların henüz ödenmediğine eminim. Bizden gitmiş oyuncuların parası bile ödenmemiş, transfer yasağımız varmış başkanın açıklamalarına göre.
Henüz zarar olarak görmüyorum, yatırım olarak görüyorum ve Gomise yapılan yatırımın getirisi şu ana kadar çok iyi.
Anlıyorum ama ben olsam satmazdım. Çünkü bu adam tuttu takımında işliyor. Yerine alacağın adam da gayet tabii tutabilir ama bunun garantisi yok sonuçta. Biz olaya hep şampiyonluk ödülü ve şampiyonlar ligi katılım payı olarak bakıyoruz ama mesela kaç tane satılmamıș loca var. Bunları şampiyonluk ve şampiyonlar ligi katkısı ile daha kolay satarsın. Yine bu iki durumun diğer kalemlere etkisi olur, ürün satışı, kombine fiyatları ve satılan kombine sayısı.Yeni yonetimin elinde 3 gün vardi lafim onlara degil.
Dursun denen hain herif olmasa işi bilenler başta olsa bu teklif geldiginde cok rahat 13 15 seviyelerine cekip yerine adam alinabilirdi.
Gomis yeri doldurulamayacak bir isim degil.
Sampiyon olmamiz lazim olmak zorundayiz.Anlıyorum ama ben olsam satmazdım. Çünkü bu adam tuttu takımında işliyor. Yerine alacağın adam da gayet tabii tutabilir ama bunun garantisi yok sonuçta. Biz olaya hep şampiyonluk ödülü ve şampiyonlar ligi katılım payı olarak bakıyoruz ama mesela kaç tane satılmamıș loca var. Bunları şampiyonluk ve şampiyonlar ligi katkısı ile daha kolay satarsın. Yine bu iki durumun diğer kalemlere etkisi olur, ürün satışı, kombine fiyatları ve satılan kombine sayısı.
Benim düşüncem bu bonservis paraları günü kurtarmaktan başka bir işe yaramayacak. Bize şampiyonluk lazım, hem de çok lazım.
Sampiyon olmamiz lazim olmak zorundayiz.
Ben once cenk sonra badou transferlerinden sonra artik duygusal bakmiyorum hic bir topcuya firsat buldun mu iteleyeceksin birine ki toparlanalim biraz.
Hem futbolcu satip hemde sampiyonlugu riske etmeyecegimiz bir yol bulabiliriz umarim ilerleyen donemlerde.
Aynen, sene sonu satıp yerine kaliteli ama uygun oyuncular bulacaksın. Sözleşmesi biten, scout ağının bulduğu oyuncular. Tabii bu scout ağı şu an ne durumda hiç birimiz bilmiyoruz.Sampiyonluk mali islerde kolaylik saglayacagi icin sampiyonluk vurgusu yapiyoruz ozellikkle.
Ya o degilde belki farkinda degiliz ama
Cenk
Badou
Cengiz
55-60m ye gitti yaklasik cok buyuk rakam ligimiz icin.
Sene sonunu dusunuyorumda.
Garry
Belhanda
Belki Feghouliye mutlaka teklifler gelecektir hatta az once konustugumuz gomis
Bir sekilde satip bu çarki dondurmemiz lazim.
Garry+Belhanda+Gomis'ten
45-50m bonservis geliri elde ettigimizi dusunsenize
Apdulrahim ndiaye gitmek istedi gönderdik dedi gomis hal ve hareketleri gidecek gibi duruyor 32 yaşında bir daha bulamaz o paraları önemli olan bizim kasaya ne kadar girecek
abv juve