#18 Bafétimbi Gomis

Bi de bazı maçlardan sonra bu adama sövenler oluyor şaka gibisiniz ya

Demek gomis yüzünden deplasmanda kötü oynuyoruz vay be

Onu kast etmedim deplasman da takım gibi Gomis de tutuk oluyor boş kaleye kaçırmayan adam topa vuramıyor biraz da stresten dolayı olabilir zaten bu lig seviyesinin en üst düzey forveti ama deplasman da tüm takıma garip bir şey oluyor

Deplasman olayı sadece Gomisle ilgili değil ki. Takım olarak kötü oynuyoruz.

şu kıçını başın açıp dans eden bir manyak vardı , gomis hatrick yapınca iyice çıldırmıştır.Var mı güncel videosu?

Erman Türker Bey bu oyuncumuz hakkında Eren Derdiyok başlığında pamuklara sarıp sarmalamamız gerektiğini söyleyince aklıma bu şarkı geldi. Şuraya bırakalım.

YouTube

Deplasmanlarda tüm takımda kötü oynadığı için faturayı Gomis'e kesmek yanlış olur.Ayrıca son yıllarda hangi forvetimiz iç sahada bile böyle bir ivme yakaladı ki Gomis'in iç saha performansını küçümsüyoruz.Üstelik gol atmasının haricinde de saha içinde faydalı işler yapıyor.

Burak Yılmaz: 'Gomis şimdi hem bireysel olarak hem takım olarak hedefe yürüyor. Eğer şampiyon olacaklarsa, gol kralı da o olsun.' https://twitter.com/webaslan/status/967470288052027392/photo/1
19df95a867570c50ab43269a89233402.jpg

.....................

22 Maç 20 Gol

Maç başına 0.90 gol ortalamasıyla oynuyor.

11 maç kaldı.

Eğer mevcut ortalamanın aynısını sürdürürse, 10 gol daha bulur. Sezonu 30 golle kapatır aslan parçası.

Bu adama birşey olsa sezon anında biter. Herkesi bir şekilde birkaç maç idare edebilirsin ama Gomis'i mümkün değil.

Hiçbir şekilde oyuna girmemesi gerekiyordu.1-1 zaten bizim için zaten avantajlı bir skordu ve Muslera sakattı.Oyuna girmesi skandal bana göre.

10 dakikada bile fark yarattı. Bu lige fizik olarak aşırı fazla. Drogba'da böyleydi. Adam 36-37 yaşında bile fizik olarak bizim çöp stoperleri eziyordu.

Hiçbir şekilde oyuna girmemesi gerekiyordu.1-1 zaten bizim için zaten avantajlı bir skordu ve Muslera sakattı.Oyuna girmesi skandal bana göre.

Rahmetli Tudor böyle bir hamle yapsa nolurdu tahmin bile edemiyorum. Bayılınca yeniden oynatmalar, 10 dakika takımın Bursa'da 10 kişi oynaması birde bu..

Rahmetli Tudor böyle bir hamle yapsa nolurdu tahmin bile edemiyorum. Bayılınca yeniden oynatmalar, 10 dakika takımın Bursa'da 10 kişi oynaması birde bu..

Aynı zamanda Fernando'nun oyuna girmesinin önü de kapanmış olurdu.10-15 dakika kendisini denerdi yavv.

Geri
Üst Alt