#18 Bafétimbi Gomis

Fransa'da Milli Takıma seçilmesi yavaş yavaş konuşulmaya başlamış. Bana göre adil bir teknik direktör mutlaka almalı kadroya. Giroud,Lacazatte,Gignac son derece formsuz.

Giroud,Lacazatte hadi PL'de oynuyor bir nebze anlarım da Gignac'dan kötü hiç değil Gomis.
Keşke seçilse fransa nın kupayı alma ihtimali var Galatasaray da aktif olarak oynarken bir oyuncunun dünya kupası kazanması çok hoşuma giderdi doğrusu

Keşke seçilse fransa nın kupayı alma ihtimali var Galatasaray da aktif olarak oynarken bir oyuncunun dünya kupası kazanması çok hoşuma giderdi doğrusu

valla ben Döşamp olsam net şekilde alırdım. 1.forvet olmasa da 2.forvet rahat olur. Marsilya taraftarı hala özlüyor kendisini. Mitroglu rezalet oynuyor. Gomis kalsaydı belki şu anki Marsilya'dan daha iyi olurlardı.

gomis fenerin anasini z.....

tezahuratlarini konyaspor musabakasinda duymak dilegiynen

Fener maçını ben de merakla bekliyorum..

Ama Gomis'i ve tüm takımı gereksiz yere strese sokmak aleyhimize olur..

Ogun zaten full stad, Fener taraftarı tezahuratları ve sampiyonluk yarışında olan ezeli rakip Fener olacak..

Fener-Bestas maçındaki gibi kışkırtmalar, dalasmalar, tahrikler olacak.. Bizden adam eksiltmek için her seyi yaparlar.. Çok çirkef oyuncuları var..Umarım Belhanda, Fegouli felan bu oyuna gelmez.

Akıllı olmalı ve sakin oyunumuzu oynamalıyız.

32 yaşında
senelik 4.5 milyon euro maaş , kalp hastası,
asist özelliği olmayan,
ağır,
vasat bir oyuncu.

Sene içinde vücudu kendi kendini yenileyemecegi için bol bol tedavi amaçlı gezmeye kaçar.

Geçmiş olsun.

Edit: GALATASARAY forvetine beyni olan herhangi bir forvet koysanız sezon başı 15 gol atar.
Eren gibi 3-4 maç üstüste gol atınca bu mesaji alintilamayin.

Sürün yağlı surat!

???

olmaz ama haftaya hattrick yaparsa kadıköy'e alex'in rekorunu egale etmek için çıkacak.

Alex'in rekorunu kırar, o kesin gibi görünüyor da bana kalırsa 35 golü de zorlayabilir. Eğer zor maçlarda formu düşmezse tabi.

Bu arada bu yıl 1-2 hafta Gomis avatarı yaptım adam o haftaları bay geçti . İstediğiniz bir futbolcu varsa pp yapayım .

32 yaşında
senelik 4.5 milyon euro maaş , kalp hastası,
asist özelliği olmayan,
ağır,
vasat bir oyuncu.

Sene içinde vücudu kendi kendini yenileyemecegi için bol bol tedavi amaçlı gezmeye kaçar.

Geçmiş olsun.

Edit: GALATASARAY forvetine beyni olan herhangi bir forvet koysanız sezon başı 15 gol atar.
Eren gibi 3-4 maç üstüste gol atınca bu mesaji alintilamayin.

Sürün yağlı surat!
Yılın postu seçilmeliydi kesinlikle yazık olmuş

Gomis’in imzalı forması Aleyna Tilki’de!

Galatasaray USA Balosu’nda Gstv Genel Yayın Yönetmeni Canerbesler ve Galatasaray USA ikinci başkanı Tolga Sağıroğlu formayı “Sen Olsan Bari” şarkısıyla TT stadını coşturan sanatçıya takdim ettiler...

Geceden tüm detaylar ve özel röportajlar Salı akşamı 21.00’de sarı kırmızı ekranda... #usa #newjersey

28752768_171453783647167_1646420604196225024_n.jpg

Geri
Üst Alt