#18 Bafétimbi Gomis

Kral Fransa'da canlı yayında.

DXdqEfEXkAIv03a.jpg

DXdqEfKWAAE5nfP.jpg

napıyon oralarda aslanım gel ulkene

Milli takıma çağırsınlar...Hiçbirşey yapmazsa abilik yapar savaşmayı öğretir genç jenerasyona...

Gomis’in imzalı forması Aleyna Tilki’de!

Galatasaray USA Balosu’nda Gstv Genel Yayın Yönetmeni Canerbesler ve Galatasaray USA ikinci başkanı Tolga Sağıroğlu formayı “Sen Olsan Bari” şarkısıyla TT stadını coşturan sanatçıya takdim ettiler...

Geceden tüm detaylar ve özel röportajlar Salı akşamı 21.00’de sarı kırmızı ekranda... #usa #newjersey

28752768_171453783647167_1646420604196225024_n.jpg
Üstüme giydirmek isterim

Son düzenleme:
Chedjou: « Kardeşim, umarım iyisindir görüşemedik seninle bir türlü, umarım en kısa zamanda görüşürüz seninle. »

Gomis: « Burada herkesin huzurunda Aurelien’e teşekkür etmek istiyorum, @GalatasaraySK’ya gelmeden önce kendisiyle görüştüm ve çok güzel bilgiler verdi bana. »

DXdwQlqW0AAC48v

Bafetimbi Gomis: « @GalatasaraySK’ya alışmam çok zor olmadı, biz afrikalı oyuncular bize ilgi gösterilmesini seviyoruz ve bunun karşılığını vermek için daha sonrasında adeta can atıyoruz. @GalatasaraySK taraftarı beni çok iyi ağırladı ve ben de elimden geleni yapıyorum. »

DXdt_qNXUAAeAC-

Bafetimbi Gomis: « Benim @GalatasaraySK’da 23 maç sonunda 24 gole ulaşmış olmamın ligin seviyesi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü sizin de biraz evvel dile getirdiğiniz gibi Süper Lig’de bunu gerçekleştirebilen yabancı sayısı çok az. »

DXdueBOW4AAKURD

Bafetimbi Gomis: « @Fenerbahce ile evimizde oynadığımız derbisi öncesinde her şey o kadar güzeldi ki, tüylerim diken diken oldu.
Maç maalesef 0-0 sonuçlandı ve ben açıkcası takım halinde, saha içinde taraftarların ve tribünlerinlerin seviyesinde olamadığımızı düşünüyorum. »

DXdxctbXkAAdW1v

Soru: « Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupasında yer almak sizin için bir hayal mi? »

Bafetimbi Gomis: « Ne hayal, ne de gerçek. Benim hedefim @GalatasaraySK ile şampiyon olmak. »

DXdyQvVXcAAVXr_

Bafetimbi Gomis: « Bugün atmış olduğum bu 4 gol sayesinde yeniden Fransa Milli Takımı tartışmalarının önüme konduğunu biliyorum. Eğer bana ihtiyaç olursa ve çağırırlarsa seve seve oynarım. Milli Takımın başında bir hoca var ve en doğru kararı o verecektir. »

DXdzVObX0AUjxYq

Bafetimbi Gomis: « @GalatasaraySK’yı seçtim çünkü Marsilya ile benzer yönleri olan bir takım, öncelikle büyük bir takım, haliyle baskı olan bir yer. Bunun da ötesinde Avrupa kupası olan ve Avrupa’da hedefleri olan bir takım @GalatasaraySK. »

DXdzv4MWsAMa3BI

Soru: « Sezonun en golcü Fransız ismi sensin, bunu nasıl değerlendiriyorsun? »

Gomis: « 32 yaşındayım fakat kendimi çok iyi ve diri hissediyorum. Takımımda var olan iyi ortam da gol atmama yardımcı oluyor. »

DXd3xruWAAAUPsr

Gomis: « Gignac, Meksika Liginde oynadığı halde Euro2016 kadrosunda yer bulabildi. İmkansız yok. 35’ten sonra da futbola devam etmek istiyorum, sene sonunda hedeflerimize ulaşırsak, yönetim de memnuniyetini bildirirse kontratımı uzatıp kendimi @GalatasaraySK’ya adayabilirim. »

DXd43szW0AAJQ74

Geri
Üst Alt