#18 Bafétimbi Gomis

Sene sonuna kadar aşağı yukarı böyle oynasa Çinden ... € teklif gelse satarmısınız?
-Bonservis kaç olursa satarsınız?

Fransa milli takımının DK 18 kadrosunda yer alsa kimse ne işi var bu adamın demez ...

Lacazette 'in ardından 2. forvet için Giroud-Gignac-Gameiro 'dan çok daha fazla hak ediyor Milli takımı Gomis bu performansıyla ...

Schließen
DXcyzGRXkAEhr12.jpg:large

Bu herifi dunya kupasinda gormek isterdim fransa icin fakat Greizmann, Gamiero, Giroud ve Lacazettin onunu kesemez.

Umarım rekor rehavetine girmez. Normal performansını sürdürse zaten o rekoru kıracaktır. Ama baskıya girerse olmadık işler yapabilir. Dikkat etmek gerekiyor. Mental olarak da hazırlamak gerekiyor.

Son düzenleme:
35 golü görür diyorum sene sonuna kadar Lig+Kupa maçlarında ...

Şampiyon olalım da istediği kadar gol atabilir, bu yolda bizlere vereceği katkı mühim :)

İyi insan. Açıkçası Gomis'i gelmeden önce özetler dışında izlemişliğim yoktu ancak gelir gelmez verdiği röportajda kurduğu cümleler ve hayata bakışı onun iyi bir insan aynı zamanda futbolcu olduğunu gösterir nitelikteydi, yanıltmadı. Eksikleri olabilir ama her futbolcu kadar zaten tüm meziyetleri bir arada olanları biz alamayız, bu lig için biçilmiş kaftan, ona topu ulaştırdığımız zaman mutlaka üretiyor, takım savunmasına katkıda da bulunuyor bilemiyorum yani birden yükseldim paylaşayım dedim. Keşke adı ilk anıldığında gelseymiş, muhtemelen satmak durumunda kalırdık o ayrı mesele.

İyi insan. Açıkçası Gomis'i gelmeden önce özetler dışında izlemişliğim yoktu ancak gelir gelmez verdiği röportajda kurduğu cümleler ve hayata bakışı onun iyi bir insan aynı zamanda futbolcu olduğunu gösterir nitelikteydi, yanıltmadı. Eksikleri olabilir ama her futbolcu kadar zaten tüm meziyetleri bir arada olanları biz alamayız, bu lig için biçilmiş kaftan, ona topu ulaştırdığımız zaman mutlaka üretiyor, takım savunmasına katkıda da bulunuyor bilemiyorum yani birden yükseldim paylaşayım dedim. Keşke adı ilk anıldığında gelseymiş, muhtemelen satmak durumunda kalırdık o ayrı mesele.

Begenilmiyordu o zamanlar burada. Burnu havalarda geziyordu taraftarimiz.

Geri
Üst Alt