Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.549
- 5.155
- 1.408
Sene sonuna kadar aşağı yukarı böyle oynasa Çinden ... € teklif gelse satarmısınız?
-Bonservis kaç olursa satarsınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonuna kadar aşağı yukarı böyle oynasa Çinden ... € teklif gelse satarmısınız?
20 milyon euro üzeri tekliflere satarlar bence, ben de 20 değil ama 25-30 bandına satardımSene sonuna kadar aşağı yukarı böyle oynasa Çinden ... € teklif gelse satarmısınız?
31msene sonuna kadar aşağı yukarı böyle oynasa çinden ... € teklif gelse satarmısınız?
-bonservis kaç olursa satarsınız?
Schließen[FONT=&][/FONT]![]()
Resmi İnstagram sayfasında böyle bir şey gözükmüyor.
Bilemiyorum Gomis'in mesajın altına yabancı bi herif atmış yorum olarak doğrudur herhal
Hayır fotoğrafı attıktan sonra bizzat yorum attı ben gördüm renktasMühim değil renktaş, sosyal medyadan bu tür konularda pek ümitli değilim, doğruyu yansıtmama olasılığı yüksek.
Hayır fotoğrafı attıktan sonra bizzat yorum attı ben gördüm renktas
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi insan. Açıkçası Gomis'i gelmeden önce özetler dışında izlemişliğim yoktu ancak gelir gelmez verdiği röportajda kurduğu cümleler ve hayata bakışı onun iyi bir insan aynı zamanda futbolcu olduğunu gösterir nitelikteydi, yanıltmadı. Eksikleri olabilir ama her futbolcu kadar zaten tüm meziyetleri bir arada olanları biz alamayız, bu lig için biçilmiş kaftan, ona topu ulaştırdığımız zaman mutlaka üretiyor, takım savunmasına katkıda da bulunuyor bilemiyorum yani birden yükseldim paylaşayım dedim. Keşke adı ilk anıldığında gelseymiş, muhtemelen satmak durumunda kalırdık o ayrı mesele.