- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilen bilir bu adam bize transfer olmadan bile dedim yanlis transfer olur diye, bunu anlamak icin de futbol profesör olmaya gerek yoktu. Önceden ne tanirdim nede maclarini izlemisligim vardi.
Gecen sezon attigi bütün gollerini izleyerek bu kaniya vardim, ozaman daha bruma gitmedigi halde bu oyuncu bizde is görmez bu kadro yapisi ile dedim. Cünkü gomis kendin pisir kendin ye yani kendi kendine gol pozisyonu yaratak futbolcu degilde, daha cok armut pis agzima düs futbolcu, yani birileri ona pazi verip oda tipik bir ceza sahasi golcüsü gibi fisi cekecek. bunu yapmak icinde de bekleriin ve kanatda oyniyan aciklarin iyi bir pasör olmasi gerek oda ne ozaman neden simdi var. bizim suanki kadro yapisina uygun tip forvet ceza sahasi disinda topla bulusup ceza sahasina icabinda bir iki kisiyi calimliyarak girecek bir forvet sekliydi.
Olurda sol beke iyi bir adam getirirler feghouli de takima katilirsa isler tersine döner ozaman verim aliriz kendisinden yoksa elimizde patlayan bir bomba olur.