#18 Bafétimbi Gomis

Maç sonunda ağlamış
4121de23d4dd35a1f93ddb9b7257a534.jpg

YouTube

Kacirdigi goller kalitesine yakismadi

Ilk pozisyon biraz daha zordu ama 2. Pozisyonu gomis kalitesinde bir adamin bitirmesi gerekirdi

Bu adam ceza sahası golcüsü. Beslenmezse etkisiz kalır. Kanada mutlaka iyi bir isim lazım.

Yahu iki tane bek var bizde..
Biri Carole biri Linnes düşmanıma dilemem ya..
Gomis maç öncesi ısınırken niye bu takıma geldiğini sorguluyordu herhalde..
Rezalet bir futbol zekası..
Marsilya'da 20 gol attı ama nasıl attı bunun sorgulanması lazım..

Bilen bilir bu adam bize transfer olmadan bile dedim yanlis transfer olur diye, bunu anlamak icin de futbol profesör olmaya gerek yoktu. Önceden ne tanirdim nede maclarini izlemisligim vardi.
Gecen sezon attigi bütün gollerini izleyerek bu kaniya vardim, ozaman daha bruma gitmedigi halde bu oyuncu bizde is görmez bu kadro yapisi ile dedim. Cünkü gomis kendin pisir kendin ye yani kendi kendine gol pozisyonu yaratak futbolcu degilde, daha cok armut pis agzima düs futbolcu, yani birileri ona pazi verip oda tipik bir ceza sahasi golcüsü gibi fisi cekecek. bunu yapmak icinde de bekleriin ve kanatda oyniyan aciklarin iyi bir pasör olmasi gerek oda ne ozaman neden simdi var. bizim suanki kadro yapisina uygun tip forvet ceza sahasi disinda topla bulusup ceza sahasina icabinda bir iki kisiyi calimliyarak girecek bir forvet sekliydi.

Olurda sol beke iyi bir adam getirirler feghouli de takima katilirsa isler tersine döner ozaman verim aliriz kendisinden yoksa elimizde patlayan bir bomba olur.

Bilen bilir bu adam bize transfer olmadan bile dedim yanlis transfer olur diye, bunu anlamak icin de futbol profesör olmaya gerek yoktu. Önceden ne tanirdim nede maclarini izlemisligim vardi.
Gecen sezon attigi bütün gollerini izleyerek bu kaniya vardim, ozaman daha bruma gitmedigi halde bu oyuncu bizde is görmez bu kadro yapisi ile dedim. Cünkü gomis kendin pisir kendin ye yani kendi kendine gol pozisyonu yaratak futbolcu degilde, daha cok armut pis agzima düs futbolcu, yani birileri ona pazi verip oda tipik bir ceza sahasi golcüsü gibi fisi cekecek. bunu yapmak icinde de bekleriin ve kanatda oyniyan aciklarin iyi bir pasör olmasi gerek oda ne ozaman neden simdi var. bizim suanki kadro yapisina uygun tip forvet ceza sahasi disinda topla bulusup ceza sahasina icabinda bir iki kisiyi calimliyarak girecek bir forvet sekliydi.

Olurda sol beke iyi bir adam getirirler feghouli de takima katilirsa isler tersine döner ozaman verim aliriz kendisinden yoksa elimizde patlayan bir bomba olur.

Eren ve Gomis gibi hava hakimiyeti yüksek iki golcümüz var. Eren'de hava harici hiç birşey yok Gomis gene ayakla da atıyor ama takımda orta açmayı bilen oyuncu yok.
Her ne kadar kızsak da Takımı 10 kişi oynatsa da Burak daha uygundu Takımı'n oyun stiline.

Bu sezon çok kafa golü atar. Etkili ortalarla topla buluşturabilirsek tabi.

[IGM]BW4-loUj_7M[/IGM]

Hırsını sevdim. Şanssız günündeydi o maçta.

Beklentileri bosa çıkarmayacak karakterde ve fizikte diye düşünüyorum

çok başarılı oalcağına inaniyorum yeter ki beklenen transferler tamamlansın.

İdmanda neden gol atamiyorsun demiş Tudor adam top gelmiyor demiş. O zaman sende topa doğru git demiş Tudor tartışma olmuş ilk Ostersunds maçında da o yüzden oyundan almış diye haber var. Sallama olabilir ama olmayabilir de. O denli karışık bir klüp olduk.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün maçta kaçırdığı golleri izledim de bu kadar beklentiye girmemiz boşa gitmez inşallah. Net 6-7 gol kaçırmış çoğu da karşı karşıya pozisyon.

Net kaçırdığı 6-7 tane pozisyon var. Hazır değildir henüz diyerek sakinleşmeye çalışıyorum ama sezon böyle geçecekse işimiz var. Bence ne olur ne olmaz bitiriciliği yüksek bir genç santrafor lazım bize. Şöyle 2-3 milyonluk bir Güney Amerikalıya hayır demem doğrusu...

Geri
Üst Alt