#18 Bafétimbi Gomis

Sen gomisi kendine takinti yapmissin. He benim icin diyosan pres yapmiyo. İlerde bekliyo baska bise yapmiyo demistin. Bende pres konusuna karsi cikmistim. Yoksa gomisin oyun tarzini bende begenmiyorum.
Beğenmiyorum evet ama yinede birşey demiyim diyordum ama 6.5m euro istemesi ve kulübe sizin finansal durumlarınız beni ilgilendirmiyor demesi beni sinirlendirdi

Ilk kez bir oyuncu penalti atamadi diye kupa kacirmadik bine ilk ne son olacak Gomis kötü futbolcu değil ama bugun oturup bir karar vermeli ben bu takımda kalmalimiyim yoksa gitmelimiyim. kalacaksa eğer kendine çeki düzen verip artık bütün olanları geçmişte bırakıp sifirdan dan tekrar başlamalı tekrar o gol atmak için istekli Gomis geri getirmeli yok ben gidecem para para diyorsa yarın antreman a bile çıkmamali ona inan seven taraftarlara saygı duymali kendini küçültmeden yuhalatmadan yollarını ayirmali

Gomis geçen sene geldiğinde euro kuru kaçtı şimdi kaç ? Olaya bir de bu açıdan bakmak lazım.

Beğenmiyorum evet ama yinede birşey demiyim diyordum ama 6.5m euro istemesi ve kulübe sizin finansal durumlarınız beni ilgilendirmiyor demesi beni sinirlendirdi
Hain diyenler vardi onlara kizmistim. Bugun oynadigi berbat oyunu gectim. Penalti'dan sonra gulmesi beni cildirtti. Bu hainliktir.

Durumu en net ozetleyen budur . Kendi yarattigi ve kulubun hic bir kabahati olmayan bir para konusuyla kendisini magdur ve morali bozuk gosterdiginde , bir seyirci gozunde bile kredisi olmamali

Kredi performans dusuklugunde olur , bu oyle bir durum degil ki . "Para yoksa bu kadar oynarim" diyor her tavriyla , bunu goremiyor musunuz ?

Sakat ? Degil , yorgun , olamaz , kimseyle sorunu yok

Tamamen para . Ayni konu sezon icinde de olmustu

Nasil hala destek olanlar cikabiliyor saskinlik verici

Arda yaptiginda neler dedik adama . Fazla farki yok su hareketlerin , onca insanin emegini hice saymaktir bu

Baskanim kime nasil satacagiz bu haini

İstersen 30 gol atma garantisi olsun gene defolup gidecek.

Tüm yaz zam zam diye takımın kimyasını bozdu. Çıkıp yalan haber diyemedi. Ne kulüp dedi ne gomis. Menajeri amca zam zam diye ortalıkta dolaştı. Kahpe medyaya koz verdi.

Terim'in son milli takım macerası da bu zam haberleriyle bitmişti. Bu konuda tecrübeli olduğunu varsayıyorum. Gomise haddini bildirecektir

Arkasındaki destek gün itabirynen azalmış gözüküyor, ters 1 haberde artık arkasında çok fazla kişi durmaz gibi

Takımda formamın arkasına hangi futbolcuyu yazdırmak istediğiniz sorduklarında inanın bir futbolcu aklıma gelmedi (muslera kaleci diye yazdırmadım) ve iyi ki yazdırmamışım

Galatasaray'lılık bambaşka duygu hisseden bilir.

Dj3f5BhX4AAELtL.webp

Dj3h9k5XcAAhtWN.webp

Iyi degil ama penalti yuzunden sabote etti demek haksizlik.ligde de kac tane penalti kacirdi. Hocami severim ama beceremiyor iste penaltiyi israr etmeye gerek yok

Alay ediyor resmen . Samimi olsa elestirileri okuyordur aptal degil , onlara cevaben "dusundugunuz gibi degil" minvalinde aciklamalar yapardi

Sozde profesyonel takiliyor , yemez kimse bunlari

Umarım geçen seneki gibi olur. kötü başladı, çok iyi seviyede bitirir.

Geri
Üst Alt