#18 Bafétimbi Gomis

penaltı kaçırdığında ağlayan üzülen adam şimdi kaçırıp bizi kupadan ettiği halde gülüyor. bunun adına kusura bakmayın yavşaklık denir. kötü oynayabilirsin penaltı da kaçırabilirsin ama gayret etmemen hele hele ihanet etmen affedilemez. çaresine bakılmazsa takım disiplinini mahveder . şampiyon olduğumuz zaman satalım dediğimde bazıları takımın değişmezidir demiş eleştirmişti.

Penaltıyı Maicon kullansa ne çıkar ? Maicon'un gidip direğe vurmayacağı ne malum ? Neticede stoper adam. Stoper adama penaltı kullandırmaktansa topa daha iyi vuran forvet oyuncusuna kullandırtmayı yeğlerim ben de. Gomis penaltıyı da kötü kullanmadı, gol olmadı ama mesele o değil. 120 dakika boyunca sergilediği performansa baktığımızda, hakkında çıkan zam haberleri ve menajerinin sevimsiz açıklamalarını da birleştirdiğimizde aklımızdan pek de iyi şeyler geçmiyor.
takımın freekickcisi ile takımın en kotu penaltı atan adamı ancak fatih terim gibi bi ustad yanlıs secerdi ama sende secermıssın

Gomis benim için bitmiştir, lanet herif. Hakkımı helal etmiyorum, defolsun gitsin, bonservissiz gönderin şunu

Bu Ibrahim Toy o forumdaki fenerli bu arada. Bilmeyenler Belhanda konusunda resmi var. Bombayı bıraktım, iyi geceler.
Benedict+Cumberbatch+as+drunk+Sherlock+Holmes+in+BBC+Sherlock+Season+3+Episode+2+The+Sign+of+Three.jpg

Terim: "5. penaltıyı Gomis kullanacaktı. Maicon da 6. olarak gidecekti. Gomis zaten 5. penaltıyı atmak istediğini söylemişti. Ligde attığınız yere, aynı köşeye atarsanız kaçar. Bunlar oluyor."

Bu takım ne efsaneler ne yıldızlar gördü. Hiç biri para da para . para da para diye tutturmadı. Biz senin penaltı kaçırmana değil , oynadığın ruhsuz oyununa ve aylardır para para diye ağlamana uyuz olduk. Taraftarda kredin kalmadı Gomis bey haberin ola. İstediğin yere gidebilirsin

kacirdigi penaltinin sevincini akhisarlklarla paylaşıyor vay be büyük topcusun sen he

Baskıyı hiç kaldıramıyor.Son 5 penaltının 4 tanesini kaçırmış.Hepsi de yarışın kızıştığı 2.yarı ve bugünkü kritik penaltı.Tek gol yaptığı göztepe maçındaki penaltisi bile az daha kaçıyordu.. Derbilerde neredeyse hiç yok.4 maç 0 gol...Üstüne kaçan penaltı...Takım gerideyken attığı gol sayısı sadece 2...Içerideki konya ve disaridaki başakşehir maçları...Ustune gomis sırtı dönük top alamıyor,oyuna çok katılmıyor,oyun görüşü çok iyi değil,sık ofsayta kalıyor üstüne isteksiz olunca hiç çekilmiyor..Stil olarak burak yılmaz'in biraz daha iyisi...Bize bira daha ayağa iyi ve oyunun içinde bir forvet lazım...

takımın freekickcisi ile takımın en kotu penaltı atan adamı ancak fatih terim gibi bi ustad yanlıs secerdi ama sende secermıssın

Kardeşim benim, Fifa ve Football Manager mantığıyla bakacak olursak haklısın ama saha içinde oynanan oyun ve futbolcuların durumu çok farklı. Hoca sormuştur Gomis'e, o da kabul etmiştir. Üstüne bu kadar düşünmeye lüzum yok. Neticede penaltı bu, atla deve değil. Hocanın hatası şu olmuştur. Gomis'e son penaltıyı attırmak. İlkini attır adama, kaçırırsa da telafi var. Gomis de fena vurmadı ama son penaltı diye stres de yapmış olabilir. Maicon son penaltıya gelip, kaçırsa yine Hoca'ya kızacaktık. Neden stoper adama penaltı attırıldı diye ? Nasreddin Hoca'nın eşek fıkrası gibi, uzar gider bu. :)

Terim: "5. penaltıyı Gomis kullanacaktı. Maicon da 6. olarak gidecekti. Gomis zaten 5. penaltıyı atmak istediğini söylemişti. Ligde attığınız yere, aynı köşeye atarsanız kaçar. Bunlar oluyor."
fatih hoca gomisi yakında fena öpecek vaziyet alın. bence o da bizim gibi para tripleri kaprisleri yüzünden sildi gomisi alıcı çıksa anında tekmeyi koyar

Kardeşim benim, Fifa ve Football Manager mantığıyla bakacak olursak haklısın ama saha içinde oynanan oyun ve futbolcuların durumu çok farklı. Hoca sormuştur Gomis'e, o da kabul etmiştir. Üstüne bu kadar düşünmeye lüzum yok. Neticede penaltı bu, atla deve değil. Hocanın hatası şu olmuştur. Gomis'e son penaltıyı attırmak. İlkini attır adama, kaçırırsa da telafi var. Gomis de fena vurmadı ama son penaltı diye stres de yapmış olabilir. Maicon son penaltıya gelip, kaçırsa yine Hoca'ya kızacaktık. Neden stoper adama penaltı attırıldı diye ? Nasreddin Hoca'nın eşek fıkrası gibi, uzar gider bu. :)
neyse rtaş

kacirdigi penaltinin sevincini akhisarlklarla paylaşıyor vay be büyük topcusun sen he

Alenen gs taraftarıyla rok tabiri geciliyor

Bu herif şampiyonlar liginde -1 demek. Üstelik bu gün Akhisarlı oyuncu ile gülüşmeleri tam bir kepazeliktir.

Zam konusuna açıklık getirilsin. 2 milyon euro istediği doğru olabilir. Yönetimin zam yapmak gibi bir mecburiyeti yok. Geçen sezon imzalanan kontrat belli. Hiçbir futbolcuya böyle tavizler verilmemeli. Bu şekilde kapris ve makul olmayan isteklerle yönetimin karşısına dikilmemeliler. Kurumsallık bunu gerektirir.

Geri
Üst Alt