#18 Bafétimbi Gomis

şu sıfata iyi bakın arkadaşlar tamam mı? işte ben bu adamın sıfatına tüküreyim. simit kupası bile olsa yazık yazık

Bu sıfattan sıze yuz tahlili yapayım rtaşlar. İnsanların vucut diliyle ılgılı ustun egıtımım olmasada bazı şeyler biliyorum @Emrah Yıldırım sahittir

Neyse tahlili yapayım bu surat ne kadar ekmek o kadar kofte suratıdır gecen sene sampiyon yaptım o kadar gol attım ama maasa zam alamadım suratidir asgari ucretle maas alıyorum artık benden ıs cıkmaz suratıdır.

Bu surat ifadesıne gore bu sahista is ahlakına rastlanmamıs olup derhal takımdan postalanmalıdır

Yazık oldu. Takım hiç hazır degil. Eksigimiz çok. Bakalım insallah ankaragücü maçını yeneriz.

Karakter yoksunu olduğunu gösterdi. Bu maç bilerek sabote etti aynı satmış gibi oynadı.

Maç içinde de aleyhemize oyun sergiledi. Penalto sonrası mimikleri sanli intikam alıyor gibiydi.

Sezona başlamadan satılıp yerine biri alınmalı

Gönderilsin de eksik bölgelerimize takviye yapalım dediğimde transfer nöbetinde linç yemiştim. Çok net 14 m+ üzeri her teklife satılır. Her zaman ayni performansı veremeyebilir, yaşı da geldi. Bana gitmek istiyor gibi geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ankaragucu macinda da boyle oynayip puan kaybi gelirse goztepe macinda bu paragozu aglatirlar ayiktirayim. Kendisini oyle bir duruma soktu ki butun olumsuzluklarin sorumlusu olacak. Ankara macinda gol atsa iyi olur.

kusura bakma renktaş benim görüşüm bu yönde. fikrine de saygı duyarım tabii
Olabilir ama biraz haksızlık 2 saniye görüp bunun üzerine vurmak.

Ayrıca gülmesi çok doğal. Adam 10. penaltısını kaçırmış nerdeyse, yinemi ben diyip inanamayabilir. Çok doğal mimikler bunlar, geçelim bunları lütfen. Günah keçisini aramaya gerek yok, kötü oynadık ama Akhsiar da birşey oynamadı.

En basiti su:

Golden hemen sonra sanirim, Selcuk bir penalti kullanacak. Gomis kalenin arkasinda. Penalti kullanildi Gomis takmadan hala kalenin arkasinda su iciyor, Akhisarli topa vuruyor topu biz cezasahaninin disinda topluyoruz, hala su iciyor yavasdan cezasahasina giriyor ve suyu kalenin yanina firlatiyor. Ben bu kadar karaktersiz, umursamaz futbolcu gormedim. Ben istemem boyle herifi arkadas. Eren oynasin bu oynamasin.

Gomis in penaltı olayını gectim, 120 dakikalık oyununu begenen var mı aramızda? Surda iyi yaptı, super vurdu diyebilecegimiz bir enstantane var mı?

Bu adamdan kurtulabiliyorsak hemen kurtulalım. Belhanda ile beraber paket yapmak lazım.

Aramızda penaltıyı gole çevireceğine inanan 1 kişi bile var mıydı merak ediyorum?
2 penaltıdan 1 i çöp :(
1533502828396.webp

Uce bese bakmadan yollari ayirmaliyiz.Gecen sezonun sonlarindan beri performansi yerlerde.Su mevzular varken 120 dakika oynatilmasi akil kari degildi zaten.

Gomis in penaltı olayını gectim, 120 dakikalık oyununu begenen var mı aramızda? Surda iyi yaptı, super vurdu diyebilecegimiz bir enstantane var mı?

Bu adamdan kurtulabiliyorsak hemen kurtulalım. Belhanda ile beraber paket yapmak lazım.
Karolun yaptigi faul sonucu yapilan ortayi kafayla uzaklastirdi. Mactaki tek olumlu hareketi buydu.

Gomis geçen sezon bu takimi şampiyon yaptı kimsenin adama ne sövmeye hakkı var nede hakaret etmeye hakkı var. Penaltı atamayan adama penaltı attırmak konusulmalı bence. Zaten medyanın baskısı altindayken Gomise bu yük verilmemeliydi.

Yanındayız Kral sıkma canını.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt